Bakiyorumda çoğu kadin daha çok kendine zarar veren erkeklerle beraber oluyor ben de buna anlam veremiyorum aslında genelleme yapmıyorum...

Bakiyorumda çoğu kadin daha çok kendine zarar veren erkeklerle beraber oluyor ben de buna anlam veremiyorum aslında genelleme yapmıyorum...

Kadının ruhunu okşamayı bilmeyen erkek tenini de okşayamaz bence. Ama bizim toplumumuz hzla ortadoğululaşıyor, araplaşıyor ve kadını birey olmaktan çıkarıp bir meta haline getirmeye doğru gidiyor. Bu da hoş ve kabul edilebilir bir durum değil. Kendine saygısı olan erkek kadına da saygı duyar.
Zarar veren erkekle oluyor da ne oluyor? Yine mutsuzlar. Bunu kedi ciğer meselesi olarak söylemiyorum.
Kadrajı adama çeviriyoruz biz bu adam öküzün teki diyoruz. Kadın bu adamla gerçekten mutlu mu? Değil. Kimse değer görmediği yerde mutlu olamaz.
İnsan alıştığı yere bağlı kalıyor. O kadın iyi adam sevmeye anlamaya çalışmıyor çünkü kadının özgüveni bitmiş. Kendine saygısı yok ki hayatına aldığı adamın ona saygısı olsun. Biz olayı sonra kişisel alıyoruz benimle ilgili bir problem diye.
Böyle adam seven kadınlar evinde saygı sevgi görmemiş, hayat değerleri olmayan kendilerine saygı duymayan kadınlardır.
Zaten ilk başlarda hep öyle olur. Ruhun okşar, daha sonra böyle tripler, kötü davranmalar başlar. Bazen karşındaki de çığırından çıkarıyor seni, atışma da gerekiyor yani..
Bilerek kötü davranarak kimse kimseyi kendine çekip bağlayamaz. İlk başta bir ilgi olacak, karşındaki kişiye çekici geleceksin ki bazı ufak tefek şeylerini tolere edebilir.
Kötü yanından kasıt nedir kardeşim? Aldatılacağını bile bile birlikte olmak mı, ya da onunla ilgili umulmadık bir şeyler olmuş, birlikte olmuş ise emin ol çok aşık olmuştur. Bu da tamamen duygusal boşluğu ile alakalı bir şey..
Sorunu çok iyi anladım ben rahat ol. Diyorum ya hisleri yoğundur karşısındakine karşı, ya da aşıktır çok etkilenmiştir bunlar yoksa beraber olamaz kendine kötü davranana..
Bir yere kadar olur anca 2-3 ay veririm. Onun dışında bu köleliğe kimse evet demez.
Onlar ruh hastasıdır o zaman. Psikiyatriye görünsünler, bizden uzak dursunlar.. Öyle öyle iyileşecekler işte..
Kalbini attırmıyorsa ruhunu okşasa ne olur allasen. Gönül kimi sever bunu seçebilseydik adı aşk olmazdı. Hiç olmadık kişiye gider aşık olursun. Diğerleri çok nazik, çok romantik, kadın ruhundan çok iyi anlayan olabilir ama ilgini çekmezler..
Kalbini attirip iki gün sonra da o kalbi paramparça etti ne olacak benim anlatmak istediğimi istediğiniz gibi algılıyorsunuz ben size kalbinizi attirmayana sizi heyecanlandirmayana aşık olun sevin demiyorumki biraz daha seçici olmalisiniz bir yandan sizde haklisiniz çoğu hayvan gerçek yüzünü çok güzel gizleyebiliyor.
Kavun mu seçiyoruz arkadaşım aynı yanılgıya erkekler de düşebilir. Bakarsın kadın dışardan melaike ama tanıdıkça içinden şeytan çıkar. Kimseyi en başından tanıyamazsın kısacası.
Kalbini attırıp iki gün sonra paramparça etti ne olacak diyorsunuz da biraz tepkili bir cümle bu. Seçici davranılması gerekiyor ama gönül ferman dinlemiyor. Aşk adam seçmiyor. Diğer türlü mantık birlikteliği ise zaten seçici olunur.
Anladım ilerleyen zaman zarfı içerisinde demek istediğini zaten mala anlatır gibi ayrıntılı yazmana gerek yoktu hakaret sayarım qjskxkckckclc
Anlamamış olduğum kanısına nereden vardın?
Yazdıklarım gayet açık ve net. Anlaşılır şeyler yazdım. Yazdıklarıma bakarak o kanıya varmak büyük yetenek kutlarım.
Aynı şeyi savunuyor olsak bu soruyu sormazdın bence. ;)
😂😂😂😂😎😎
Benim ruhumdan anlayan bu yeteneğim yüzünden yok demek ajskdkdkdkflflglfllgşgşg
Şanslıyım öyle beklentim yok ruhumu da anlamayıversin zira derinliğine herkesin kapasitesi yetmez 😎
Gözlüklerimi takmam şart oldu yine 😎😎
Teşekkür ederim haketmiştim 😂😂😂
Cevap
5Cevap
Tabiki ama ruhtan anlayan erkek var mı ki
Kadınlar kendine kötü davranan erkekleri sever. gerçekten değer verdiğiniz zaman basit bir görünüm oluşturur.
ergenlik yıllarında sana zarar veren kişiyi de sevebiliyosun hatta daha çekici bile gelebiliyo ama bi yaştan sonra akıllanıyosun ve ruhuna iyi geleni sevmeye başlıyosun kötü erkekler hiç çekici gelmiyo bana
onları ben de anlamıyorum ya 30 yaşını geçmiş arkadaşlarım var hâlâ o kafadalar bence sağlıklı bişey değil bu
Bazı erkekler kadın ruhundan ve bedeninden çok iyi anladıkları için onların ruhlarını oksamayi seviyorlar ve başarıyorlar bazı kadınlar ise maalesef ahırın kapısından ayrılmayıp öküz sevmeyi tercih ediyorlar
Ara sira ruhunu oksayan. Bazen ruhunu daraltan. Bazen de ruhunu ayaklar altina alan erkeklerden hoslaniyorlar.
Aslinda ne istedikleri hala cozebilen yok.
3 Kadından 1 i cok fazla olum yuh
Evli 3 kadın mı? Sevgili de dahil mi? Bekar 3 kadına da mı yapılıyi?
Tam tersi
Muhtemelen
Heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?