Kimisi yaratana sığınır, kimisi can dostuna. Kimisi doğaya sığınır, kimisi kitakpara. Kimisi müziğe sığınır kimisi kadehlere. Kimisi uykuya sığınır kimisi işine. Sen kendini yalnız hissettiğinde neye sığınırsın?

Kimisi yaratana sığınır, kimisi can dostuna. Kimisi doğaya sığınır, kimisi kitakpara. Kimisi müziğe sığınır kimisi kadehlere. Kimisi uykuya sığınır kimisi işine. Sen kendini yalnız hissettiğinde neye sığınırsın?

Şöyle bir düşündümde, aslında ben hep yalnızım. Kimseye bir şeyimi anlatmam kolay kolay. Ne sevincimi, ne üzüntü mü. Çünkü şu anlamsız felsefeye anlamsızca sığınırım. Anlatsam neler değişecek? Bir anlatıcı ve bir dinleyiciden başka hiç bir şey olmayacak. Yalnızlığa sığınmak ya da yalnızlığa alışmak iyidirde. En kötüsü kalabalıklar içinde kendini yalnızlığa gömüyor olman.
Ciddi anlamda yalnız hissediyorsam sığınacak bir limanım yok demektir. Üzerime yalnızlık çökünce her şeyle arama mesafe koyuyorum. Kendimle baş başa kalıyorum.
Zaten yalnızım..
Allah'a sığınırım o anlarda şükürler olsun.
Rabbi'me sığınırım ☯
Teşekkürler ✈
Cevap
11Cevap
Zaten yalnızım. hiç bir şeye sığınmıyorum. kendimin yanın da oluyorum
Yalnız hissettigim anlarda yürürüm müzik dinlerim birazda duygusallasirim eve geldigimde annem bana kızar noldu yine seni kim üzdü der hiç kimse üzmedi derim inanmaz sen sessiz oturmazsin der😂😂
Burada yazar normalde neşeli biri olduğun mesajını vermeye çalışmış olmakla beraber okuyucu aynı kanaatte değildir.
Mesaj vermiyorum içimden geldiği gibi yazıyorum rol yapamam burada yazdıklarim yaşadıklarım gerçekler bende yalan yok bir yılda yaşadıklarım beni çok değiştirdi yardım aldım tabiki şimdi musmutlu hayatım 🤗🧿🧿
Yine kendime sığınırım. Bu dünyada bana göre herkesin en iyi dostu yine kendisi.
Yüzde yüz doğru. O yüzden kendimizi sevelim.
Hep öyle hissettiğim için sığınma ihtiyacı hissetmiyorum.
Sığınacak bir limanımız olmadığı için, ilk önce Allaha sonra kendi kendime sığınırım, ve bu herzaman yaşadığım bir şey, yalnızlığa mahkumuz
Bi Allah'a sığınırım. Bi de kendimi dost edinirim. Onlar beni asla bırakmaz. Ne güzel. Özgür özgür yaşarım.
Kendime, göz'yaşlarıma ve sayfalara... Yazmak hiç olmadığı kadar rahatlatır beni. Günün sonunda da ettiğim duâya, namaza...
doğrusu sığınacak hiçbir şeyim yok... geçmişime veya umuduma sığınıyorum sanırım
Once Allaha sığınırım sonra üzülen uzule kendime kimse görmez kimse bilmez
Kitaplara kişisel gelişim videolarına anneme
Yalnız hissettiğim zaman anneme sığınıp sarılırım.
Sarkıya ve yalnızlığa
Kendi içimde yaşar ve benliğime sığınırım.
Aynen
En iyi çözüm
İçime içime sığınırım.. sonra kafamın içindekilerle koyu bir sohbet iyice çözülene kadar.
Kitap, müzik ve uyku ya sığınıyorum.
Müzik. Meditasyon arınma. Yaradan. Kişisel bakım. Fitness.
Kendime
Zaman zaman değişiyor bu
Önce Allah'a sonra kendime kafi
Yemek, meditasyon, müzik.
Yüksek ses müzik ve kitaplara
İlki tercihim kesinlikle ❤️
Uyku ve muziğe sığınırım
müziğe ve uykuya..
bazen kardeşime..
Allah'a sığınıyorum.
Yalnızlığıma
Alırım kendimi vururum dağlara