Ben tehlikeli insanlar olarak görmüyorum. Bu hayatı en iyi yaşayabilenler, duygularını kontrol edebilenlerdir.

Ben tehlikeli insanlar olarak görmüyorum. Bu hayatı en iyi yaşayabilenler, duygularını kontrol edebilenlerdir.
Selamlar,
Hayır, bana göre tehlikeli olan duygularını kontrol edemeyen insanlardır. Birçok zararı yine bu tür insanlar veriyor maalesef. Çünkü kontrolsüz oldukları için.
Dengesiz olmaları en çok kendilerine zarar vermiyor mu? Bize ne yapabilirler ki?
Dabancanin uci kopti 😏
Tehlikeli olan çoğu insan ya duygularını çok iyi kontrol edebilen ya da duygularını hiç kontrol edemeyenler oluyor. Duygularını kontrol etmek tehlikeli olmak demek değildir tabi ama tehlikeli olan birisinin çok işine yarar.
Yok balık
Cevap
6Cevap
Duygularını kontrol etmek adına kendini kasıp kasıp durmaları, komik :D tehlikeli değiller soğuklar, buz gibiler
Horoz gibi mi? 😅
Hindi gibi kabarıyorlar ya onlar 😃
Shsbsksm
Hayır duyguları kontrol etmek her zaman daha iyidir
Bu benim ama tehlikeli değil ki bu olay. Sadece duygularımla değil mantıgımla hareket ediyorum.
Mantıkla hareket etmek bir bana zor geliyor. Nasıl yapıyoruz bunu brom?
Bro bir miktar hırpalanman lazım 🥺
Bunu bana mı söylüyorsun? 😅
Söylemiş bulundum bro’m ya. Olaylara kaptırma kendını diyeyim o zaman , bilemedim bak 🤷🏽
Belki de uslanmıyorumdur 😅
Offf iflah olmaz bir erkek 😂
Shsbsks
Hayatım boyunca her zaman kontrol ettim yalnızca bir dönem kısa devre yaptırdı. O sistem hatasını da düzelttim çok şükür
Tehlikeli değildir. Belli edenler tehlikeli bence. Mutsuzlukları yüzünden etrafa zarar verebilir
Mantık insanı olmak çoğu duygunun kontrolünü de beraberinde getiriyor. Tehlikeli miyim? Bence hayır.
Aksine olgun insanlar duygularini kontrol edebilirler. Dürtüsel degillerdir. Mantik her daim devrededir.
Duygularını kontrol edemiyorum normal bir şey değil bu biliyorum.
bencede tehlikeli değiller. asıl tehlikeli olan öfkesii benim gibi kontrol edemeyenlerdir. Öfke gelince ne olacağı belli olmaz.
Tehlikelidirler ve çoğu hayatlarının zor bir döneminde yalnız bırakılmışlardır.
Arkadaşlarıma sormak lazım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?