biri bana kötülük yapsa, yarı yolda bıraksa vs. kimseye ah veremiyorum. bir durum yaşadım ve biri ‘arkasından saydır, nefret et o zaman sana dönecektir. hem yetimin ahı çabuk tutar.’ dedi ama iyimser olmayı benimsedim hep. bu demek oluyor mu ki ben beddua tarzı şeyler söylemezsem karma çalışmaz mı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birisi yanındayken ahlamıyorsan çekip gittiğinde hiç ahlamıyacaksın
‘ah’ tan kastım beddua vermek. söylediğinizi anlamadım
beddua etmek zoeunda değilsin en ufak üzülsen bile eger yüregin acidiysa karma döner ahlarım beddua degil anlasilbilmek icin..
Beddua dönüp dolaşır seni bulur allaha havale ettiğinde yasattigini yasar merak etme sabirsizlanma hemen olmaz
Benimki EFT galiba daha cevap gelmedi bayram sonrasınamı kaldı?
KSSHDKSLDNSKSNKSNXKSNSSKDNSKMDKSKXLDJXKSKDK
1 sene oldu benim de geçmiş olsun ikimize de
Teşekkür ederim fakat Benim öyle bir derdim yok aştım ben bunları mizahi yönden söyledim ama sana geçmiş olsun.
saol canim
Rica ederim.
Bu saçmalık nereden geliyor tam olarak :)
Peki kötü söz sahibini bulur deyimini ne yapacağız.
Ben de anlam veremiyorum Karma nedir ya
@napcazkullaniciadini sorabilirsin tabii ki. karma, yaptıklarının karşılığını almaya verilen ad.
Kim koymuş bu adı Türkçe de böyle bişey uok
@napcazkullaniciadini senin benimki gibi bu adı koyan bir ebeveyini yoktur ama türetilmesi muhtemeldir.
vikipedi’den alıntı.
Karma, Sanskrit dilinde “yapmak, eylemek, bir fiilde bulunmak” anlamındaki “kri” sözcüğünden türetilmiştir. Karma sözcüğü farklı sözcüklerle birlikte kullanılarak; karma yasası, karmik plan ve karmik telafi gibi farklı anlamlara gelen terimlerin oluşturulmasında kullanılmıştır.
Hayat acımasız insanlar değil karma marma kurtarmaz kardeşim seni karma dediğin saçmalıkta kimseyi geri döndürmez en iyisi mi sen hayatına doğru insanları katmaya çalış.
Tmmm
tavsiyeniz geçiştirici ve komik olmuş. kimse hayatına yanlış insan katmaya çalışmaz çünkü. doğru sanılan insanların yaptıkları yanlışlar sonucu karma gibi beklentiler doğabiliyor. ayrıca hayatı oluşturan tamamen insanlardır. hayat acımasız, insanlar değil demişsiniz : )
Demek istediğim bu tür şeyler bana saçma geliyor böyle şeylere inanıyorsan bağlanma büyüsü filanda var onlardan yaptırabilirsin bir daha bağın kopmaz. Yalnız insanlar dünyanın 0,01 kısmını oluşturmuyormuydu ben mi yanlış biliyorum :)
manipüle yeteneğiniz var ama bende ı-ıh. biraz talk show efekti verdi. saçma bulmanıza saygı duyardım ama konuyu yaymanız : ))
Ya sen bana bakma ben biraz insanlarla uğraşmayı seven bir
Yapım var birazda sizinle uğraşayım dedim hemde ekte bir dipnot geçtim bilgi akışı olsun diye lütfen saygısızlık olarak algılamayın :)
uğraşmayı sevdiğiniz belli : ) saygısızlık yapsanız bunun nedenini sorardım, merak etmeyin öyle bir durum görmedim.
Peki beni anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederim sen hep böyle iyimser ol elbet karşına senin gibi bir insan çıkacaktır saygılar.
Ne diyon dayı? Ne çok seviyorsunuz her şeyi karmaşıklaştırmayı...
dayı : ) anlamak için kullanman gereken bir organın var. onu unutuyorsun.
Hawali 🤠
Evet biraz alkollüyüm öyle olabilir. :D Normalde severim böyle konuları ama artık sıkıldım herkes insan işte