Hangisine daha yakınsın?

Hangisine daha yakınsın?

Hiç bir zaman pasif ve köle ruhlu bir kadın olmadım olamam.. Karşımdaki kim olursa olsun.. Yerine göre ekip çalışmasına da uyum sağlamak gerekir ve verilen görevleri de bulunulan kademeye göre yerine getirmek gerekir ama bunun bir üslubu var.. Bana emir verilirse yapacağım işi de yapmam :D Keyifli geceler..
Yonetilmeyi sevmiyorum. Ama yönettiği biride bana çekici gelemez. Yerine göre olmali her şey, bazen ben bazen eşimin sözü geçmeli anlasabilmeliiz.
Ben koç burcu olduğum için ve burcumun özelliklerini taşıdığım için liderlik vasfı var genlerden gelen bir şey ben genelde yöneticiğimdir ilişkide arkadaşlık da dostlukta yönetilmeyi değil de daha çok yöneten tarafta efendi köle muhabbetindeki efendi benim🙏🏻🦋😋
illa seçmem gerekiyorsa yönetmek hoşuma gidiyor ona yatkınım ancak orta noktada buluşmak uyumlu olmak daha güzel gibi yani bu minvalde davranıyorum..
Cevap
74Cevap
İkisine de yakınım. Ortak karar alarak hareket etmekten yanayımdır. Ama illa birini seçmem gerekiyorsa, yönetmek.
İkiside bana göre değil.
Ne yönetmek isterim, ne de yönetilmek isteri..
Yönetmek, lider ruhluyum ve sorumluluk almayı seviyorum.
Her ikiside olabilir ayak uydurabilirim 🙃
Hiç biri eşit olunmalı
Aslında ikisini de sevmem dengeli olmalı benim için. Ama yönetilmeye hiç tahammülüm olmaz o yüzden yönetmek belkiii diyebilirim.
Kimse beni yönetemez. Karakterim gereği boyun eğmem. Sanırım burcumun en büyük özelliği.
Yönetmek bana göre
Yöneten doğru yönetemezse ayak uyduramam
Yönetmehhkkkk
Domine edilmehhhkkk
Hakimiyet altında olmaaahhkkk
Ahhhhh jdjsjsj
Yeterli😂😂😂😂
Haahah redoş😂
😂😂😂😂
Bazen yonetmek bazen yoneltilmek. Koyun gibi surekli gozume bakan birinide istemem sahsen. Biraz kendi fikirleri olmali ve bu fikirleri destekliyor olmali. Her dedigime tamam askim diyen biriyle yapamam.
İki tarafta sınırlarını biliyor ise ikisine de gerek yok bence.
Çoğu zaman yönetmek, ama nadiren de olsa yönetilmek hoşuma gider.
İkisi de değil. Ortasını bulmak, bazen yönetmek bazen yönetilmek.. Konuya yerine göre falan yani.
Kafa dengi olmak ve senin gibi birisiyle olmak
İyi ki hayatımdasın güzellik 🙉
KS görsün aşk nasıl yaşanır 💋💜
Ömrümü verdiğim 💓
Aşk yolumm😊💓
☺️💜
Ne yönetmeyi severim ne de yönetilmeyi. İnsanların ortak karar verebilmesi en doğru ilişki şeklidir
Benden iyi olduğunu düşündüğüm birinin beni yönetmesini tercih ederim ama bi şey bilmeyen birinin yönetmeye çalışması kadar kötü bir şey yok
Tamamıyla yönetmek. Hakimiyeti kurmayı, yönetmeyi, yönlendirmeyi, baskın olmayı seviyorum ve bununla mutlu olup haz alıyorum.
Daha cok yonetirim. Cogunlukla iliskimde. Ama partnerim hakimiyet kurmak istediginde ona hak tanırım.
Gerçekte seçimdelerde oy kullansakta kullanmasakta yönetiliyoruz. İş anlamında ise şahsen erdemli bir yöneticinin idaresine bağlıysam memnun olurum...
Ortak karar ama
Evin içini devrederim ilişki idaresini devrederim
Kıza
Yönetilmek ama son sözü ben söylerim
ipimi ancak çok sevdiğim kişinin eline veririm yönetsin diye yoksa beni kimse yönetemez
Mesela
Yönetmekten kastın ne
tam anlamıyla yönetmek veya yönetilmek diyemem konulara göre bu değişkenlik gösteriyor
Neye göre değişiyor?
Eğer bir koç burcu ile yaşıyorsanız yönetici kimliğiniz pek işe yaramıyor. Bu burada dursun 🤭😅
Ne kadar yönetici olsak da bir taraftan da yönetiliyoruz. Baskın olarak yönetmek diyebilirim
Benden akıllı bir kadınla olup yönetilmek isterim ama baskın bir kişiliğim olduğunu söylerler.
Konudan konuya değişiyor. Günlük hayatta daha çok ortak karar olmalı.
Ya ikisi ya da hiçbiri çünkü biri olursa sıkıcı olur bir süre sonra
Ne köleyim ne de efendi. 😊 Kendi halinde yaşamaktır bünyemin derdi. 😊
Koyun gibi güdemem kimsede beni yönetmesin herkes işine baksın
Ben genelde kadını baş rol oyuncusu yapıyorum 😎
Yeri gelir yonetici olirsun yeri gelir yonetilirwin karsilikli menfaatler
Yönetmek , ama ikili ilişkimde ne zaman ne yapacağımı bilir ona göre davranırım
Yöneten her zaman kazanır :) yönetilmekte nedir ya
Teslimiyet ve boyun eğmek karakterimin DNA'sında bulunmuyor. Bu yüzden "Yönetmek"
Yönetmeye yakınım ama yönetilmeyi düşündüğüm pozisyonlar, konular da yok değil.
Ortak kararlara daha yatkınım.
NERDE yöneten nerede yönetilen olduğum önemli aslında.
Ikisinede yakın değilim yönetmek ve yönetilmek bana ters bir konu saygı uyum ve anlayışla özgürce kararlar alınıp uygulanmali
İçinde bulunduğum durum hangisini gerekiyorsa o olmak
O nasıl oluyor
Ortak Karar Tercihimdir Lakin illa Liderlik Yapılacaksa Yönetmek derim
Yönetmek burcuma görede öyleyim aslan yerinde tek ve boyun eğlemeyendir kimseye
Lider ruhlu olarak yönetmek bana göre.
Yönetilmek daha ağır basıyo
yönetilmek ama bazen de yönetmek bilemedim
Her ikisi dozunda güzel oluyor
yönetilmek
♥️♥️♥️
Yönetmeyi severim
Yonetilmek alsin beni yonetsin
Yönetmek. Çünkü iyi yönetirken senden gitmez.
İkiside bana göre değil.
Yonetilmeyi severim
her şart altında yönetmek
Yönetmek kavramına çok çok çok daha yakınım
İkiisde olur ayak uydururum
%100 hakimiyet bende olmalı
Tabi ki yönetmek. Efendiyim ben :)
Kişiye konuya göre değişir
Yönetici vasfım gelişmiş
Yerel yönetimler de iyi
2side bana göre değil
Karşı cinse bağlı.