insanlara tahammülüm kalmadı
Durduk yere aşk acısı çekiyorum ama kime aşık olduğumu bile anlamıyorum belkide kimse değildir ve aşkı yaşayamayacağıma inandığım içindir bu
arkadaş ediniyim diyorum o da olmuyor oluncada ben istemiyorum
Ailemden de bıktım akrabalarımdan da sürekli baskı var annemle de sorunlarım var rahat vermiyor insana
Bir birey olmak istiyorum daha o da yok Ne bir işte çalışıyorum ne de derslerim iyi
Vee sosyal biri de değilim kendime iyice güvenim kalmadı artık umutsuz vakayım anlayacağınız
Sürekli bu streslerden hem kendime baskı yapıyorum hem de sağlık sorunları yaşıyorum tekrardan (hersene aynı şeyi yaşıyorum gibi bunun en büyük yazın ailemle kalmam)
Tek başarım derslerde iyi olmamdı (liseye kadar) artık o da yok
Böyle birine ne yapmasını önerirsiniz?
Derdimi dinleyen herkese teşekkürler öncelikle
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dini inancın her neyse, o inançta samimi misin? Severek mi inanıyor ve gerekliliklerini severek mi yerine getiriyorsun?
Dini inancım yok benim hatta tanrıya olan inancım birkaç aydır oluştu diyebilirim
Dini inancının olmayışından dolayı bir boşluk hissediyor musun peki?
Sanmam
Ailen, çevren vs. dindar insanlarsa eğer kafa uyuşmazlığından dolayı illallah etmiş olabilirsin. Çevreni değiştir, kendi düzenini kur. Çok güzel toparlarsın.
Tanrıya inanmam böyle düzeldi bir arkadaşımla konuşuyordum onda o inamı gördüm beni de kendine çekti ailemden annemden görmediğim sevgiyi onda gördüm şimdi onu kaybetmekte istemiyorum nedenini de söyleyim güvenip sevdiğim insanlardan kazık yedim sonrada terkedildim bu kızı da kaybedemem ama yakında olmak istemiyorum
neredeyse aynı şeyleri yaşadığım biri daha varmış.. hem şaşırdım hem ne diyeceğimi bilemedim
bir şey demeyelim artık çaremiz yok anlaşılan
Neden bu hale geldik biz bence haketmiyoruz bunları
Biz yenik başlamışız sorun bu. Sürekli mücadele etmek zorundayız eksikleri kapatmaya çalıştıkça bir yerden sonra güç yetirmek zor oluyor.. Şartlar, aile, çevre bunların hepsi eksilerde. Eminim ki içinde bambaşka bir insan potansiyeli var ama sende o kabuğu bir türlü kıramıyorsun. Herşeyi sorgulayıp özeleştiri de yapıyorsun ama hak ettiğine ulaşamamaktan, silbaştan'lardan çok yorgunsun
Evet
Tam olarak umutsuz vakayım
üzülme yalnız değilsin
Değişmem lazım ama böyle kalamam ezik biri olamam daha fazla ama ne yapacağımı bilemiyorum bazı duygularım benim peşimi bırakmıyor
Bukadar baskı sonucunda başıma kötü şeyler gelmesinden de korkuyorum
konuşmaya ihtiyacın varsa dinleyebilirim
Bu baskılardan üniversiteye geçince kurtuldum ve aslında sandığım kadar güçlü biri olmadığımı gördüm
Kendimi ezik gibi hissettim
Bide üni ortamı ve benim sınıfımdakıların yaşça benden 3 yaş büyük olması beni daha da ezik gibi , ergen çocuk gibi hissettirdi
Sonra bende saçma bir düşünce oluştu cinsel ilişki yaşamak halbuki benim daha önce sevgilim bile olmamıştı bu düşünce içimde beni yiyip bitiriyor hem istiyorum gibi hem istemiyorum ayrıca korkuyorumda başıma bir iş gelir diye
İyice depresif biri oldum
Cinsellikle olgunlaşmaz bence bir insan olgunluk beyinde olan bir şey bu ama dürtülerim de var bunu yapmamalıyım ama birtürlü aklımdan da çıkmıyor
çok yanlış düşünüyorsun. bu şekilde olması şart değil. başka yöntemler ile mutlu olabilirsin kendimi gizliden çıkardım bir kaç güzel tavsiye almak ve konuşmak istersen mesaj at çekinme
Attım
Önerim yok çünkü çıkmaz sokaklardasın bende aynısını yaşıyorum
Çaresiz miyiz yani
Aynen kabullen
Kendinizi kandırmayın daha yaşınız kaçki böyle umutsuz kalmışsınız 🤔
Kendinize gelin döferim sizi bak 😏
Sen bence ilgi sevgili bekliyorsun içinde senin bir eksiklik var
Benim var evet ama bunu sevgiliyle doldurmam ne derecede doğru olur ayrıca hiç sevgilim olmadı da nasıl yapacağımı da bilmiyorum
Benimde olmadı karşıma doğru kişi çıkmadı hep olmusuz ne yaptığı belirsiz mesafeli kişiler ne yapacağımı bilmiyorum derken böyle arayışlara giriresen daha fazla üzülebilirsin isteyince olmuyor işte
bu kadar karamsar olmayın
Çok uzun okuyamadım özet ver
Hayatımın özetidir bu onunda özetini yapamam
Kızım bu yaşta bu ne sorunlar kendine gel aklı başında insansın sonuçta
Önce ne istediğini öğren sonra seçimlerini ona göre belirle
Hepsi bu kadar işte daha ne öyle söyleyim böyleyim diyosun
Sen ne istediğini bil gerisi kolay her şey güzel olur ok
Ne istediğimi ne yapmam gerektiğini bir adama akıllı bilip çözsem düzelir karar vermeye de korkuyorum aşırı baskıcı bir ailesi olanlar anlar ancak beni sanırsamatesiz ve umutsuz hislerden kurtulmak istiyorum ama birine bağlanmadan birine muhtaç olmadan
Beni eklermisin senle bundan sonra konuşalım
Bu söylediklerim basit şeyler hepsinin üstesinden gelinir
Dediğim gibi ne istediğini bilirsen herşeyin üstesinden gelirsin
Nasıl çözüceksin peki
Zamanla konuşarak yönlendirerek
Burdan birilerinin bunu yapacağını sanmıyorum artık )
Denemeden yasamadan bilemezsin
Deneyen birisiyim ondan öyle söyledim
Birini denedin diye herkesi aynı görmen doğru değil
Tek pencereden bakma bence
Burdan yazsan?
Burdan yazarım sorun değil ama her gün burdan konuşmak doğru olmaz
Özellikle özel konular burdan konuşulmaz
Tamam yazarım zaten olmazsa da sonrasında konuşmarız olur biter
Ok
Yazdım
Ekledim seni