Teyzem ve onun kızı bir tuhaf gelmeye başladılar gözüme. Dizilerde gıcık, sinsi ve kıskanç yengeler ve yan çarları olur ya.. Öyle bir geçer zaman ki dizisi Neriman ve Mesude karakteri gibi. :D

Teyzem ve onun kızı bir tuhaf gelmeye başladılar gözüme. Dizilerde gıcık, sinsi ve kıskanç yengeler ve yan çarları olur ya.. Öyle bir geçer zaman ki dizisi Neriman ve Mesude karakteri gibi. :D

Benim teyzem 4 tane sığır oğlu olduğu için sanırım beni kendi kızı sanıyor sjjs anneme falan asla laf söyletmez yanındayken kurban ol sen kızına falan yapar. Teyzelerin bestiii
Benimde halam senin teyzeler gibiymiş onunda kızı yok aramız çok iyi. Teyzemlede iyi sanırdım ama gözümün önündekini görmemişim yaş ilerledikçe anlıyor insan bazı şeyleri. 😁
Cevap
0Cevap
Bizim sülalede normal yok ama teyzem yine iyidir ama keske bukadar cikarci olmasa
En iyisi uzak durmak galiba
Genel olarak akrabalarım değişik
Teyze anne yarısı derler bende hep öyle sanırdım son zamanlarda gözüme bir değişik gelmeye başladılar uyuz oldum.
Ortada bir çıkar yoksa vs evet öyle olabiliyor ama insanlar değişir maalesef ya da biz gözümüzün önünü sonradan görüyoruz ama aynı durum bende de var😅
Kesinlikle yaşım ilerledikçe anlıyorum sonradan gördüm.
Her ailede var böyle tipler
Neyse ki değiller
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?