Selammsss 🫡
Yaptığın en karakterine uymayan şey neydi?
affetmek, intikam, gurursuzluk vs vs

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Selammsss 🫡
Yaptığın en karakterine uymayan şey neydi?
affetmek, intikam, gurursuzluk vs vs

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Affetmek saf bir kız arkadaşım vardı uyarmalarıma rağmen saçma sapan hareketler yapıyordu, her seferinde kızıp bırakıyordum uzun uzun yazılar yazıyordu kıyamayıp affediyordum, kısa süre sonra bir daha aynı hareketleri yapıyordu senaryo böyle defalarca tekrarlardı ponçik bir insan olduğunu bilmesem hiç affetmezdim en son baktım bunun başına birşeyler gelecek benim yanımda ayrıldım yine kopmadı yalandan aldattığımı söyledim ancak öyle bırakabildi. Benim bazı anlaşmazlıklarım olan düşmanlarım var bazı hareketlerine dikkat etmesi gerekiyor etmiyordu. Bu onun iyiliği içindi.
Saf derken eski kız arkadaşına canım demek istiyorum heralde çünkü canım yerine koymuşsun gibi hiçbir şey hayatımla ilgili anlatmamış bide hareketlerini saçama bulduğuna göre kızı sevmemisin aldatmissin, cunku aldattım diye hiç bir erkek yalandan söylemez neyse belliki kiz da seni idare etmiş bir süre oda seni canım yerine koymuş nihayetinde bitmiş eğlenceli bir hikaye bence.
hiçbir şey görmedin atıp tutuyorsun bazı insanlar iyilikten saflıktan rehavet içerisinde yaşayabiliyorlar sonra başlarına doğrudan ya da dolaylı sebeplerden birşeyler gelebiliyor, kızı aldattığım felan yok, herkes ssizin gibi babasının harçlıklı cici evladı modlarında 35-40 yaşlarına kadar gelmiyor. Kimsenin kimseyide kullandığı yok. Bazıları ciddi süreçler yaşar sizin gibi tiki fiki yaşantıları olmaz 😎
Kimse saf değildir karşındakini ne yerine koyarsan aynı yere koyulursun.
Saf ve iyi insanlar vardır sen öyle olmadığın için herkesi kendin gibi fırıldak zannediyorsun hadi pempeli yatak odandan çık Dünyayı göre tek başına ayaklarının üzerine bas yani büyüde gel
Hahahahhahah tamam
Fırıldak senin â. Neyse hhshshs
Çok çok seneler önce sevilmediğimi bile bile birine aşırı derece de anlam yükledim. O benim için dönüm noktası olmuştu.
Seninki iyiymiş yine erkenden anlamışsın
Rica ederim
Arkadaşımda kaldığım bir gece dışarıya çıkıp yürüyüş yapalım dedik. Yolda kuruyemişçiye girip bir şeyler aldık. Yürürken arkadaşım çekirdek uzattı. Kendisi çekirdeği çitleyip serbestçe yere atıyordu. Önce ona "Ne yapıyorsun, yazık, biriktir çöpe atalım" dedim, arkadaşım "S*ktir et, düzgün olduk da ne işe yaradı" dedi ve ben de hayatımda ilk defa çekirdek kabuğunu yere atarak yürüdüm. Sonrasında çok utandım kendimden, fazla sürdürmeden bıraktım. 😂 O günü de unutmayacağım.
Ohaa shame on youuu :D
Affedilmeyecek birşeyi kendi kafamda yapmadı diye inanıp bir şans daha verdim. Bidaha tövbe😂ilk ve sondu.
bunu herkes en az bir kere yapmıştır, yapmış olmalı 😅
Bence de 😂
Eig için teşekkürlerrr😘🍀
Rica ederim tatlım ♥️
Cevap
32Cevap
Karakterime uymayan bir şey yapmıyorum hiç.
Affetmek..
Aldattığını bile bile, sesini duyunca gardımı indirip duygularıma yenik düşüyordum. Benim gibi birine göre olmayan bir davranıştı. Ama işte insan böyle hatalar yapabiliyor. Neyse ki artık düşlüyorum o tuzağa🥳
İşte diyorum ki #görüşdüzenlemegelsin
Hepsi karakterime uyumlu ya yok öyle uyumsuz bir şey..
Affetmediysem kesinlikle ciddi bir sebep vardır ki etmemişimdir.
İntikam alacaksam da kesinlikle bunu yapmam gerektiği için yaparım. Şimdi olmaz ama 2-3 yıl sonra olur ki o kişi ne yaptığını anlaması ve durumun ne denli ciddi olduğunu hissetmesi bakımından bunu yaparım.
Bazen karşımdaki kişiye karşı fazla hassas ve duyarlı yaklaşıyorum ama aldığım karşılık tam tersi oluyor. Bu da aslında olmadığım bir karakterde gösterebiliyor beni.
ikinci bir defa denedim aynı kişi de
hiç tarzım değildir ama olmasını istediğim için denedim ve sonuç olmadı :)
Bana yeteri kadar ilgi göstermeyen birine ilgi göstermiştim.
Güzel soru bu arada. 1
Teşekkürler
Haketmeyen bi kız için kendimi değiştirmeye çalışmak
Hak etmeyen biri için, zerre bir şeyini değiştirmeyeceksin, seven böyle sevsin. Hep nankörlük hep hep
Karakterim uymayan hiç bir şey yapmam fiziksel açıdan. Ne varki bazen karakterim uymayan düşünceler oluyor. birtakım insan görünümlü yaratıkların yaşamayı hak etmemesi gibi. İnsan Olmak çok mu zor?
Hiç tanımadığım bir kızın direkt yanina gidip numarasını istemiştim, normalde asla yapmayacağım bir şeydi. Kız görülmesi mümkün olamıyacak bir rüya kadar güzeldi ve o güzelliğe yakışır bir şekilde kibarca s**tiri çekti bende enseyi kaşıyıp birazda popiş olmuş olmanın verdiği hazimsizlikla yoluma gitmiştim. Ilk ve son oldu zaten
Sevemediğim biriyle bir süre birlikte olmuştum, normalde hiç benlik değildir duygusuz hiç bir şey yaşamam ama denemiştim çıkarlar doğrultusunda.
Kendimi aciklamaya calismak. Ne gerek vardiysa 🙄 ne dusunmek istiyorsa onu dusunsun niye aciklama yapiyosun sallaaa.
Beni sevmediğini bildiğim bir kadına bağlı kalmak.
Normalde giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir düşüncesindeyim.
Bir kaç sene önce çalıştığım yerde genconun birini işten çıkarmaktı.
Keske dövüp çıkarsaydım aklıma geldıkce sinirleniyorum
Sevgilime nude atmak. Aptal aptal evleneceğimi sanmıştım şimdi düşününce çok saçma geliyor
Beni umursamayan birine yazmak, alttan almak, tevazu gostermek
Hoslanmadigim insanlarla konusmak, numarasinin bende olmasi gibi seyler
Affetmek tabi ki.
Hak etmeyeni affetmeyeceksin.
İkiden fazla hata yapanı sileceksin.
İnsanlara fazla. iyi niyetli olmak bana çok ters bir şey
Düşündümde demekki her şey karakterime uymuş. Şudur karakterime uymayan diyecek bir şey bulamadım 😃
Güzel olmayan bir kızın peşinden bir kaç koştum ama yüz vermedi. İyiki de bir şans vermemiş.
Bi ara bi sabrettim hayatım tepetaklak oldu pişmanlıksa odur benim için.
Kavga etmek. Hiç benlik değil ama lisedeyken yaptım işte.
Çok şükür karakterime uymayan bişey yapmadım daha 😅
Kalp kırmak olabilir.
Erkeklerin yorumlarını okurken midemi bıraktım
Al bendende o kadar !
Allah belanızı versin umrumda bile değilsiniz kiminle ne bok yiyorsanz gidin yiyin iyi yiyin hemde by byyy
shshsj soruları mı karıştırdın
Burada bulunmak🙂kapatacak ben ama yakında
Daha yeni gelmiş gibisin :D
Geldiğim gibi gidecek 😊
Yalvarmak, dil dökmek...
Ha bir de içki içtim ama votka bambaşka bisey ya hele ki alan aztec gibi hardbass parçalarla birleşince... sokakta bagira bagira kalinka söylüyorum her yilbasi kafayı çekerek mükemmel bisey yaa djdjdjd
Ona karsi koyamayarak beni soymasina izin vermek
Harika
Bunu söyleyemem.
Kulağıma fısılda :D
Benle Allah'ın arasında kalacak diye kendime söz verdim😂
Tamam o zaman 🥹 meraktan ölelim
Ne anladın merak ettim
Tamam söyle bakalım neymiş
2. defa deneyip sans verıp cacık cıkması .
Birinin peşinden koştum
Gene affettik umarım bu defa arkamızdan vurulmayız
O saçma sapan elbiseleri giymek
Hepimiz yanlış yapa yapa büyüdük
Aynı hatalari yapmak ve güvenmek
Birisinin peşinden fazla koşmak.
Affettim, hemde bir kaç defa, asla yapmam derdim.
Son zamanlarda vitesi boşa aldım ben ben değilim
Hiç öyle bir şey olmadı 🙏🏻
Küçükken.. korkak olmaktı
Bana yapılan saygısızlığı sevgim yüzünden affetmem
Sevdiğim insana yalan söylemek
Kendime yapılan haksızlık karşısında susmak
İntikam almak
paradan haber
ver
herkes herşeyi yapabilir!
Karaktersiz insanların seviyesine inmek
Gururumu hiçe sayarak görmezden gelmek ve affetmek