Çaylar kahveler çerezler çekirdekler atıştırmalıklar KS nin dedikoducularına gelsin yorum yazanlara gelsin. 🤣 Birileri dedikodu yapınca ne olmuş ne olmuş vah vah diyerek maytap geçmeyi seviyorum. 🤣
Tutarım, hiç sevmem dedikodu yapmayı, yapanı da sevmem, sık sık uyarırım. Ancak ne hikmetse bazen kendimi dedikodu yaparken bulurum, içimize işlemiş sanırım. Fark edince hemen kapatırım konuyu, devam eden olursa da uyarırım hemen. Bu böyle devam edip gider, zamanla daha az dedikodu, daha fazla dikkatle ilerleme kat ediyoruz 🤭
Hiç yapmıyorum yapmam diyen yalan söylüyordur. Arada bir yapanlar kulübü daimi üyesiyim ona bir şey diyemem öyle herkese her şeye değil ama denk gelince az da olsa çene durmuyor konuşuyor işte Allah affetsin. 🤷♀️
Kesinlikle durabillllllader dedi sen kimsin, dedim bak ben senin kuzeninim kuzenin, hayır gelmiş ayak yapıyor, lan senin paraya ihtiyacın vardı ben verdim, evin yoktu ben açtım, ama yok paşam daha, kapattık artık, bitti, 2021 Mayıs ayını hatırla seni p…… elinden kurtardım…
Ben kafama göre cevaplıyorum. Kimsenin talebine uygun cevaplar vermiyorum. Rahatsız olduysanız görüşümden, rahatsız olmaya devam edebilirsiniz. Saygılar sunarım.