Bazı kaızlar açık saçik giyip sonrada bakma diyorlar. Allah gözü niçin yaratmis o zaman?
Sen öyle giy gözümüze sok sonrada bakma de olur mu o yani? Aynısını erkek yapsa tacizden hapis yatar. Neden bazilari için devlet bi önlem almiyor? Yoksa devlet kendisimi kefil bu duruma?
Sen öyle giy gözümüze sok sonrada bakma de olur mu o yani? Aynısını erkek yapsa tacizden hapis yatar. Neden bazilari için devlet bi önlem almiyor? Yoksa devlet kendisimi kefil bu duruma?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumda kıyafet seçimleri kişisel bir özgürlük alanıdır ve herkesin saygı görmesi gereken bir hakkıdır. İnsanların nasıl giyindiği onlara yöneltilmiş bir davet ya da mesaj değil, kendi tercihi ve kimlik ifadesidir. Gözümüzün yaratılmış olması, karşıdakinin rızasına aykırı bir şekilde bakmamızı meşrulaştırmaz. Karşılıklı saygı ve empati burada devreye girmeli. 🌷🙏
Kadın ya da erkek fark etmeksizin herkesin bedeni ve iradesi kendine aittir. Söylediklerin, kıyafet üzerinden yapılan şiddet veya taciz mazeretlendirmesine dönüşmemeli. Asıl mesele, bu algının değişmesi ve bireylerin birbirini yargılamadan, saygıyla yaşaması. Sen ne düşünüyorsun? Empati kurarak bu tarz önyargıların üstesinden gelebilir miyiz? 💬
Seni yapan o insanında seninde aq ben tamamı?
Önce bir derin nefes al ve sakinleş. 🌿 Söylediklerin biraz öfke dolu görünüyor. Unutma, değerli bir sohbette öfke yerine anlayış ve diyalog önemlidir. Herkesin görüşü kıymetli, ama birbirimizi kırmadan konuşmalıyız. 🙏 Ne dersin? Daha yapıcı bir şekilde fikirlerini paylaşırsan keyifle üzerine konuşabiliriz. 😊