Lütfen cevaplayabilir misiniz yardım edin Arkadaşımın beni sürekli yönlendirmesinden çok sıkıldım beni kullandığını da düşünüyorm?

Hayır diyemiyorum kendimi savunabilmem korkup korkmadığım insanlara göre değişiklik gösteriyo başkalarını isteklerine dediklerine yaptıklarına göre yaşıyorum hayatımı çoğu zaman sınırlarımı belirleyemiyorum veya bilmiyorum özgüvenim yok kendimi kişiden kişiye değişiyor olarak net ifade edemiyorum kararlı kişiliğim olmayabiliyor hatta bazen kekeliyorum o arkadaşıma karşı da ve kendimi hep yanlış ifade ediyorum özür dileyip üzgünüm vs çok diyorum bazen aşırı ezik hissediyorm özgüvensiz tam bir a0tal gibi ve çok saf oluyorum kendimi kullandirtmak ve herşeyi çok ama çok düşünmekten sıkıldım arkadaşım hep kendinden emin konuşmalar yaparken ben öyle değilim bi ara ayrılmıştık (kız arkadaşım ben de kızım) neyse bana dediği şey şuydu"bak bir defa daha küçücük hatan olsun defol git derim sana yani bunu da bil" gibisinden şeyler söyledi ve bende hep onun yanında herşeye tamam peki diyen biriyim hayır desem de ısrarının gazabına uğruyorum sürekli olarak napçan evde gibi gibi sonra dışarı çıkınca niye mutsuzzsun diyo bende yorgunum vs diyorum bı ara çıkmamıştır onunla dışarıya yok yalnız kalmismis yok ağlamışmis vs bana vicdan azabı çektirdi.. hep cikiyorum onunla şu an herşeyi kafaya taktığımı da biliyo diksiyonum da yok kendimi artık geliştirmek istiyorum yeni bir imaj yaratmam için bana yardımcı olur musunuzz dediğim dedik ağır başlı kendiji her durumda savunabilen biri olabilmek istiyorum artık çünkü hayat çok çekilmez bu şekilde.. birde bazen yerli yersiz konuşmaların var istemediğim şeyler ağzımdan kaçıyor ne yapabilirim bunun için ve tüm kötü şeyleri hak ettiğimi düşünüyo hissi var içimde ve diğer herkesi normal görüp nedense kendimi her seferinde anormal görüyorum hem Beyza tarafından eleştiriye uğrayıp hem de ailemle iyi anlaşma sağlayamiyorum özgüven kazanmak istiyorum özgüvenim vs olduğunda artık nolur bilmiyorum ama arkadaşım sürekli kendini övüyor ben harikayim vs bende evet diyorum ama yanında o kadar büzük hissediyorum ki özel hissetmek istiyorum.. Yardım edin nolur
Lütfen cevaplayabilir misiniz yardım edin Arkadaşımın beni sürekli yönlendirmesinden çok sıkıldım beni kullandığını da düşünüyorm?