Herkesin Kurban Bayramını enişten dileklerimle kutluyorum. Sizin için, her şeyden vazgeçmek kolay mıdır zor mu? Kendim ile uzun bir yolculuğa çıkıyorum. İyi olmak için, başkalarına iyi olmayı bırakmam gerektiğini, artık samimi olmamayı, mesafemi her zaman uzak tutmam gerek olduğunu, acımamam gerektiğini anladım. En büyük iyilik, vazgeçmek.. 🦁
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Ben de herkesin bayramını kutluyorum. Benim için hayır özellikle benden bir parça olanlardan vazgeçmek benim için kendimden vazgeçmekten daha zor. Herşeyden vazgeçecek cesaretim olsaydı belki de çok şeyim olurdu belki de hiçbir şeyim olmazdı. Bunu hiçbir zaman başaramayacağım için öğrenme şansım da olmayacak. Vazgeçemediğim herşeyin esiriyim.
Maalesef acırsan acınacak duruma düşüyorsun. Bizim insanlarımızda böyle genel bir huy var iyi niyet canım, nazik olmak yetersizlik olarak algılanıyor. Sanırım genel olarak medeniyetten nasibimizi almamışız. Buna benim de dahil olduğum zamanlar vardır, en azından bana kötü olana kötü olmayı öğrendim yaşayarak, babamın öğütlerine ters de olsa. Dünyanın iyi bir yer olmadığını biliyorum artık. 🌸
Happy kurban bayramı kabakçı. Ben kolay kolay vazgeçebilen taraf olmadım hiç. Her şey kolay kazanılabilseydi, vazgeçmekte kolay olabilirdi.. ama ne ailemden, ne arkadaşlarımdan nede onca zorluklarla hayatıma dahil ettiğim şeylerden, vazgeçebilirim.
Neyden vazgeçtiğimi göre değişir. Bazen kolay vazgeçerim arkamı dönerim ve orada biter. Fakat vazgeçemeyeceğim gerçekler var ailem onun dışında beni zorlayan tek bir şey oldu ki ondan da kendi iyiliğim için vazgeçtim.
Bana iyi gelen ne varsa vazgeçmem ama ihtimallerden kolayca vazgeçebiliyorum çünkü olmama ihtimali , canımın daha çok yanma ihtimalini düşünmeden duramam , çoğunlukla soğuk duran hemen iletişim kursam da pek etkisi olmaz. Bana iyi gelmeyenlelerden ise anında vazgeçerim
Bak benim inadım var eger o inadın sınırına gelinirse canımı dahi düşünmem o kadar deli doluyum yaşamayı severım cok deger veririm cok severim ama bir yere kadar ondan sonra benim önüme dünyalar serilse olmaz. Benim kalbim zaten delik deşik başka yer kalmadı
Hak edeni kıracaksın kendinden ödün vermeyeceksin ve her zaman kendini önplanda tutup kendine değer vereceksin bencillikse bencillik 🤷♀️ bu her zaman böyle benim için. 🧚♀️
Benim için neyden vazgectiğim önemli ama genellikle çok kolay vazgeçerim..
Eğer ortada benim iyiliğime olan bir durum varsa vazgeçerim. Kendi canımızdan ve sağlığımızdan önemli ne var ki bu dünyada? Her zaman yalnızdık. Birkaç şey dışında her şeyden vazgeçmeye katlanırım.
Bazı darbelerin ve yıkılışların siftahı olduğunda , tekrar yaşadığımız bu kırgınlıklara karşı eski duygularımız eskisi gibi olamıyor. Şu andaki benin bir şeylerden vazgeçmesi artık o kadar zor değil.
Her şeyden vazgeçmem kolay değildir. Ama ortadaki duruma göre de değişebilir. Bir eşya, maddi bir şey yani vazgeçerim. Ancak bende yer edinmiş insanlardan kolay kolay vazgeçemem.
Herşeyden vazgeçmek zordur çünkü o "her şey" dediğin içinde ailem var sevdiklerim var bunlardan kolay vazgeçmem onun dışında herşeyden vazgeçebilirim cok zor olmaz
Mantıken hiçbir şey vazgeçilmez değildir ama gel gör ki insanın yıllarca değer emek verdiği şeyden bir anda vazgeçemiyor maalesef ben vazgeçmesem o geçiyor Buda insanı üzüyor