Evde duvarlar üstüme üstüme gelir, evde duramam. Mümkünse hayatımın tamamı doğada geçsin, eve hiç gelmeyim. Yeşillik arasında ruhumu dinleyerek yaşayayım. Eve hapsolmuş gibi hissederim, doğaya salın beni. Ya da ben bir ağaç olayım, mazarası güzel, ağaçların bol olduğu bir alanda ağaç olayım. Ama lütfen beni kesip ev yapmasınlar...
Gezip tozmayı sevdiği halde gezip tozmayan biriyim. Evde takılmak da bana keyif veriyor, gezip tozmak da. Sadece gezip tozmanın beni yorduğu gerçeği can sıkıcı o kadar.
Sesli güldüm ya 😂😂bak bende bugün annemlere gidicem nasıl ikimizin mutluluğu denk geldi 😬😬karanlığımız aydınlık oldu aynı gifteki gibi 🤦♀️🤦♀️😂 https://pin.it/4gHFfXL
İkisiide benlikkk yerine ve ruh halime göre değişiyooor, bazen evde dinleniyorum bazen temizlik yapıyorum bazende mutfaga girip yemek yapıyorum evdeki moduma ve yorgunluğuma göre değişiyor bazendee evi evde bırakıpp sabah evden cıkıp akşam eve geliyorum 💃
Değişiyor eğer aklıma takılan şeyler varsa o düşüncelerden kafamı meşgul etmek için çıkarım gezip tozarım arkadaşlarımla ama eğer kendimi yorgun ve morali düşük mutsuz hissediyorsam evde acarım kitabımı okurum ya da dizi falan seyrederim
Evde Takılmak benlik ama artık Pek takılacağım görünmüyor artık yeter zaten oturmaktan göbek yaptım Spora başlamistim devam edeceğim hedefim zayıf Kas yapmak güç istiyorum O zaman kızlar bakarlar 🤭 belki de
O gün ki ruh halime bağlı eğer depresyon da isem evde de oturabilirm dışarıda kafa da dağıtabilirim genelde şu siralar depresyonda yım ve kafam çok karışık durumda