AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yapabilirsin
Mantık tarafı ağır basan birisisin düşüncelere dalmayı seversin. Analiz etmeyi seversin. Gecmiste yaşadığın olumsuz birtakım olayların izlerini taşıyor gibisin. Insanlar belki de seninle alay ettiler farklılığın konusunda ya da bir kesim tarafından kabul görülmedin. Hayatin anlamlı tarafından bakıyorsun çünkü anlamsız şeylere sama göre değil. Secici ve detayci birisisin. Aynı zamanda tecrübeli birisisin. Duygularini fazla belli etmezsin. az ve öz konuşmayı tercih edersin yerine göre eğlenceli yerine göre bir iş adamı gibisin. Hayatinda bir şeyler yolunda gitmiyor olmalı. Aile hayatında sıkıntılar yaşıyor olabilirsin baskıcı bir baban ya da annen var. Birileri seninden yolundan alıkoymaya çalışıyor olmali
Kısmen doğru. mantıklı düşünürüm. hayal kurmayı severim. duygularımı genelde içeride yaşarım. detaylara fazla takılıyorum ve az konuşmayı tercih ederim
Tecrübelerden yola çıkarak bir yorum yaptım insanları gozlemliyorum bazen. Bende şu an var olan özellikler sende de var aynisi
Evet bende gözlem yapmayı ve insanları analiz etmekte iyiyim
İyi olduğumu düşünmüyorum ya tam tutturamiyorum konuşmadığım için ise yaramadığımi düşünüyorlar bense onlari izliyorum oysa yazma konusunda da etkiliyim etkileyici sözler yazdım bir ikisini besteledim
Yap bakalım bekliyorim neler diyeceksin
Duygusal, düşünceli anlık hareket eden , meraklı, ilgili, bu hayatta kaybetmeye ilgili korkuları olan birisisin. Fazla düşünmeyi sevmeyen , mükemmeliyetçi olmayan , vur patlasın çal oynasın kafasında, tembelliğe yatkın bir tipsin
Tembellikten nefret ederim ama onurkulere Okey
Bir dahaki konsepte yaptıklarım tutacak
Bekliyor olacağım 😀
Siz ipucu vereceksiniz bu defa ama😎😀
Tamam anlaştık sorarsın çaktırmadan
Soru konsepti de farklı ama bu defa biraz daha
Tamam soracağın zaman yaz
Soru hazır sınav zamanı gelince bildirilecektir😀
Tamam 😀
Buyur
Doğallığı seven gösterişe girmekten pek de hoşlanmayan , seçici, az ve öz davranan birazdan detaycı, duygusal bir izlenim veriyorsun.
Doğallık hariç hepsi tuttu😊
Profilden çıkarım yaptim
Anladim😇
👍
Seni Dinliyorum? @Sorubükücü55
Geleceğim yakında analiz edecem
Hayatına bir kimseyi kolay kolay almazsın ve seçici davranırsın. Bazi şeyleri kabul etmek konusunda zayıf olmalısın. Gereksiz ayrıntılar sevmez ve görmek istemezsin. Fazla ayrıntıya takılmaz hayatu yüzeysel yaşarsın biraz daha. Bir şeyler fazla anlam yüklemezsin hayatin eğlenceli tarafından bakan birisisin
Lütfeen.😊
Gereksiz ayrıntılara takılmayı sevmezsn basit anlık dusuncelerdense ileriye dönük ve olaylara biraz daha gerçekçi yaklaşan bir tarafın olmuş. Zamanında bunu tecrübe etmiş olmalısın ki insanlarla aranda mesafeler olabiliyor kimi zaman. Secici davranan büyük resme odaklanan, ilgi odaginin kendinde olmasını seven birisisin
Ben ben bennn
Sinirlenmeye yatkın anlık hareket eden , yüzeysel düşünen hayatın derinliklerinde kaybolmayı o kadar da sevmeyen, biraz da özgüveni düşük biri olabilirsin ama genelde kartları açık oynarsın belli sınırların vardır , belli kalıpların var ve onlara göre hareket ediyorsun. Anlık takılmayı seven birisisin. Secici tiplerdensin
Birinci cümle hariç hepsi %100 Doğru. Sinirle ve anlık hareket eden biri asla değilim..
Bir dahakine artık farklı bir konseptli gelecem bu defa tutacak😀
Yap bakalim🤗
Sevdiğin insanları el üstünde tutan sevmediklerin ise yanında dahi barındırmaktadır istemeyen birisisin. Insanlari kırmaktan ve insanları kaybetmekten endişe eden birisisin bunu bilerek yapmazsın ancak birisi seni kızdığında eğer ona karşı yapmayacagin koz yoktur. Hayata pozitif bakan birisisin. İyimser ve sıcakkanlı davranıyorsun ancak insanların iyi niyetini suistimal etmesini istemezsin. Yardımsever ve özverili birisisin
a nasıl yani
Hayatin eğlenceli tarafından bakan birisisin. maddi hazlardan zevk alan tarafin var. Yasamis olduklarından dolayı insanlara mesafe koymuş birisisin. Zorundaymışsin gibi davrandığın kalıp cümlelerle hareket ediyorsun. Ilgi odaginin kendinde olmasından hoşlanan birisin. Dusunmeden hareket eden birisi değilsin pek. Akil duygulardan biraz daha ön planda. kimi zaman mantığına göre hareket ediyorsun. yardimsever birisisin yerine göre
oha
doğru valla
Stalklayarak çıkarım yaptim😄
Ne mutlu bizlere #sorubukucu#den kucak dolusu selamlar😌✋😀
Bende bende
Geri dönüşte geleceğim bekle analiz edecegim