Davranışları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bir erkek ile sosyal medya arkadaşlığınız var 1 seneden fazla ve uzak mesafe. O sizin şehrinize geliyor sizinle vakit geçirmek istiyor yani ben. Bir kere buluştuk güzel geçti. Hatta ona çiçek aldım sevindi. Sonra o hastalandı ve ben de "kendini iyi hissetmiyorsan buluşmayabiliriz desem" diye sordum o da bunu farklı anladı ve buluşmak istemediğimi anladı. Düzelttik. Ertesi gün buluşacaktık bir yeri seçtik ordan da beraber gidecektik. Sabah hava soğuk diye tavır aldı, sapık olabilirsin sana karşı kendimi korumam gerekebilir dedi. Anlıyorum elbette kimseye güven olmaz ama buluşma öncesinde bunlar geringlik yaratıyor ve beni 1 seneden fazla tanıyor sapıklık bir şey de yapmadım. O buluşmaya niyetli değildi hasta olduğu için ama bunu bana söylemedi. Ben de söylemedim çünkü ondan önceki gün kavga çıktı. Zaten defalarca söyledim hiçbir şey sağından önemli değil bana yeter ki söyle diye. 1,5 saat öncesinden yola çıktım yarım saatlik yol için ama tam buluşacağımız zaman orada oldum (trafik vs bilmediğim bir şehir o yüzden 1,5 saat öncesinden çıktım) o benden önce oradaydı. Bende yola çıkıyorum falan yazmadım aramız sabah gergindi buluşuruz öyle konuşuruz diye düşündüm. "Birazdan oradayım" yazdım sonra o da zaten gitti. Ona evde kal iyi değilsin demediğim için tavır aldı + havadan tavır aldı + beklettiğim için. Kendisini zorlamadım buluşmaya kendisi bana açık açık söylebilirdi.
Adam değilsin, şeref*zin dedi vs. Annesi aramızı düzeltmek istedi akşam ama kendisi müsaade etmedi. Hediye falan aldım dalga geçti. Kendi ellerimle yaptığım bir hediyeyi de el emek değer vermekle alakalı değil dedi. Şimdi aramız zaten komple kopuk kendimi kötü hissediyorum, bir şey yapasım yok, yemek yiyesim bile yok
Davranışları nasıl değerlendiriyorsunuz?