Kişilik & Karakter 🧐Bir günlüğüne erkek👤 olsaydın 👀ne yapardın? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkek olmak istiyen kadınlar!Ne yapardınız cidden?cevaplar bekleniyor.😄 🧐Bir günlüğüne erkek👤 olsaydın 👀ne yapardın? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. 20 kızla sevgili olurdum 😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İnanılmaz 😂 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Şaka şaka 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sahi ne yapardın 🤔 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Valla ben cok merak ediyorum sever gibi yapıp trip atardım djdjd kızların huyunu yapmam isterdim açıkcası nasıl zevk alıyorlar mış bu hissi tatmak isterdim :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pz*vnk olurdum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 🧐sahimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
20 kızla sevgili olurdum 😂😂
İnanılmaz 😂
Şaka şaka 😂
Sahi ne yapardın 🤔
Valla ben cok merak ediyorum sever gibi yapıp trip atardım djdjd kızların huyunu yapmam isterdim açıkcası nasıl zevk alıyorlar mış bu hissi tatmak isterdim :)
Pz*vnk olurdum
🧐sahimi
Evet
Neden?