Diğer Bir günlük erkek olsaydınız ilk ne yapardınız ☺️? HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sorum kadın arkadaşlara gelsin bugünde hadi bakalım erkekler cevapları merak ediyor 😃🤭 Bir günlük erkek olsaydınız ilk ne yapardınız ☺️? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Erkeğim zaten 1 1 Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl O da doğru 😃
Yalniž_kadîňn Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bizden farklı yaptığınız şey ne ki , aynı şeylere devam ederdim 1 3 Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Ne gibi mesela bişey deseydiniz iyi olurdu Yorumla Yalniž_kadîňn +1 yıl Sabah kalkar duş alır kahvaltı yapar işe güce koyulurdum başka ne yapabilirim ki erkek olunca... Yoksa siz uçabiliyor musunuz doğru söyle 😄 Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Keşke uçabilsek trafik derdimiz olmazdı hani kadınsiniz belki merak ettiğiniz bı özelliğimiz olur diye düşündüm ☺️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gece 3 falan kulaklık takıp sahilde yururdum tek başıma 1 3 Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Neden şu an imkansız mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçen ay denedim. En az 3 kişiden laf yedim üstelik bir müddet izlendim bile Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Özür dileriz erkekler adına sizden 🙏 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bunu ruhuma yapamam bir şey yapmam beklerim günün bitmesini 1 3 Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Kendine bişey yqp demedik merak ettiğin bişey de mi yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kardeşim yok ne bu asabiyet sakin Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Ahahahha Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Aklıma bi şey geliyor ama yazmayacam :D 1 3 Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Sen zaten erkeksin 🤔 Yorumla yorgunyalniz +1 yıl Diyeceklerini dedim :D Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl İyi bakalım 😃 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Beni aldatan kişiyi döverdim 1 1 Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Konum at Birlikte yapalım ☺️ Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. ayakta işerdim 1 2 Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Beklenen en iyi soru geldi 👌☺️ Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Cvp 🤫 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İbrahimi s i k erdim 2 2 Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Ahahahah İbrahim dikkat et 😃😃 Yorumla yorgunyalniz +1 yıl :D :D Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 14,1b cevap paylaştı. Kahveye giderm 1 1 Yorumla demircan89 +1 yıl Niye sordun Yorumla
ARTeee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl çok klişe 1 1 Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Daha iyisini bul cvp atalım ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erkeğim zaten
O da doğru 😃
Bizden farklı yaptığınız şey ne ki , aynı şeylere devam ederdim
Ne gibi mesela bişey deseydiniz iyi olurdu
Sabah kalkar duş alır kahvaltı yapar işe güce koyulurdum başka ne yapabilirim ki erkek olunca... Yoksa siz uçabiliyor musunuz doğru söyle 😄
Keşke uçabilsek trafik derdimiz olmazdı hani kadınsiniz belki merak ettiğiniz bı özelliğimiz olur diye düşündüm ☺️
Gece 3 falan kulaklık takıp sahilde yururdum tek başıma
Neden şu an imkansız mı
Geçen ay denedim. En az 3 kişiden laf yedim üstelik bir müddet izlendim bile
Özür dileriz erkekler adına sizden 🙏
Bunu ruhuma yapamam bir şey yapmam beklerim günün bitmesini
Kendine bişey yqp demedik merak ettiğin bişey de mi yok
Yok kardeşim yok ne bu asabiyet sakin
Ahahahha
Aklıma bi şey geliyor ama yazmayacam :D
Sen zaten erkeksin 🤔
Diyeceklerini dedim :D
İyi bakalım 😃