Kişilik & Karakter Bayramda evde ne yapacaksınız? zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bayramda evde neler yapacaksınızAh ahh baklava getirenimiz bile yok.🤣🤣 Bayramda evde ne yapacaksınız? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Her gün yaptığım şeyleri film izlerim 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Bayram da çalışıyorum. Kendi baklavamı kendim alıyorum. 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Akrabalarla geçer bir şekilde vakit. Muhabbet bana çok gelecek ama bu bayram, eminim.🙄 0 0 Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tatile gideceğim ev yok bu sene 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Evde pencereden dışarı bakıp hüzünleneceğim 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şehir şehir gezeceğim... 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evde olmayacağım 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yatacam 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evde olmayacağım :) 0 0 Yorumla
Komorebi_ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Evde değilim 😬 0 3 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Oh oh gezin tabi 😀 Yorumla Komorebi_ +1 yıl Birkaç saat sonra çıkmam lazım ve hicbisey hazırlamadm daha 🙄 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Tatile mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Her gün yaptığım şeyleri film izlerim
Bayram da çalışıyorum. Kendi baklavamı kendim alıyorum.
Akrabalarla geçer bir şekilde vakit. Muhabbet bana çok gelecek ama bu bayram, eminim.🙄
Gunduz iste olcam aksamda evde skntidan patlamacalar
Nerflix izlerim diyorum
Sıradan bir gün ile aynı.
Akrabalara geldim onlarla takılırım
Tatile gideceğim ev yok bu sene
Evde pencereden dışarı bakıp hüzünleneceğim
Şehir şehir gezeceğim...
yatçam
Evde olmayacağım
Osbir çekcem
Yatacam
Evde olmayacağım :)