Kişilik & Karakter Günaydın...🥳🥳 uyandınız mı? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Bütün iyi insanlara Günaydın 🥰Kötüler uyanmasa da olur😎😎 Günaydın...🥳🥳 uyandınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Günaydın uyandım 1 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hangi kötü kendini kötü bilir ki, günaydınını kendisine saymasın🙂 Günaydın 🙂 1 0 Yorumla
Neslihürvicdanıhür Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. Sabah 6:30 dan beri ayaktayım. Daha yeni oturdum. 1 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl 20 seneden beri burdasın daha yaratıcı sorular sor yaaaaaa artık 1 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Ne yapıyım şimdi bilemedim, uyanıyım mı, uyuyum mu? 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Tünaydın, kaçta uyandığımı unuttum 😐 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. donuşuklarda uyanmasın 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öğlen üçte uyandım. 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Günaydın.. :) Çoktaaaaan uyandık.. 1 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Herkes uyandı ben ise daha yeni uyıcam 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hiç uyumadım ki 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Uyandık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Günaydın uyandım
Hangi kötü kendini kötü bilir ki, günaydınını kendisine saymasın🙂 Günaydın 🙂
Sabah 6:30 dan beri ayaktayım. Daha yeni oturdum.
20 seneden beri burdasın daha yaratıcı sorular sor yaaaaaa artık
Ne yapıyım şimdi bilemedim, uyanıyım mı, uyuyum mu?
Tünaydın, kaçta uyandığımı unuttum 😐
donuşuklarda uyanmasın
U😅😅yanmıştım Şu an uyuyacağım neredeyse
Uyandım 🙄
Öğlen üçte uyandım.
maalesef bende uyandım günaydın :D
Günaydın, uyandım
6 dan beri istanbulu bekliyorum
Günaydın.. :) Çoktaaaaan uyandık..
İlk kötüler uyanıyor 😂
Yarım saat önce..
Herkes uyandı ben ise daha yeni uyıcam