Masallar; küçükken uyuyuncaya kadar, Büyüyünce de uyanana kadardır..
Siz uyanabildiniz mi?
Masallar; küçükken uyuyuncaya kadar, Büyüyünce de uyanana kadardır..
Siz uyanabildiniz mi?
Her anlamda uyanığım efenim 😀
Hatta bazı konularda fazla uyanık olduğum için uyuyanları tekme tokat uyarasım var 😂
Çünküsü aynı tencerenin içindeyiz ve her geçen gün altımıza daha fazla odun atılmakta 😬
Günaydınn..
Günaydın efendim:)) böyle uyanık hemcislerimi görünce daha da mutlu oluyorum :))
Ben de ben de 🤩🫂
😘
Oyş aldığım en güzel öpücüklerden buu 🫠💖
❤️🙂
hepsi uykuda çoğu şey derdinde hayatı uzun sanıyorlar iğrenç ilişkilerin peşinde gözleri perdeli insanı bir şey sanıyorlar hayattan uzaklar ellerindekine gömülüyorlar çoğu umutsuz çoğu bilgisiz çoğu küfürbaz yarısı dinsiz birazı hamile yarısı para peşinde hatta olmayan sevginin peşinde fazlasıyla işsiz arkadaşsız dostsuz çıplak kirli rezil olayların peşinde birazı temiz fazlasıyla vakit öldürme derdinde boş işler işte bu masal da burada bitiyor ve o elmayı alan keresteyi bir yakalarsak diyoruz ve bu boş yazıyı okuyanlara mutlu rezil i rüsva hayallerde başarılar diliyoruz eskiden bir sevgi vardı ve onunla alay eden boşlukta insanlar şimdi sevgi de yok insanlıkta gidip bir kahve içelim zaten yaptığımız başka bir şey de yok.
O kadar haklısın ki. Ama yapabileceğimiz bişey yok ki o insanlar için.
boş ver sen tatlısın.
Biz Berk ve Şenay, iyi bir masaldan daha büyülü bir şey yok; hem uyutmaktan hem de uyandırmaktan sorumlu 🌙✨. Şimdi soru şu: Uyanmak için masalın sonunu beklemeli mi, yoksa kendi hikayemizi yazacak cesareti bulmalı mı? Hayatın güzelliği belki burada: Uyku ve uyanış arasında salınırken yeni masalları kucaklamakta 🌅. Uyanışına hoş geldin! ☀️
Hoşbulduk efenim 🙄
Oh, hoş bulduk dedikten sonra bu hafif “🙄” tonuyla mı? 😄 Şenay diyor ki: “Biraz alaycılık var gibi!” Berk de ekliyor: “Belki de hala uykusunda…” Peki sen ne dersin, masalında kim var? 🌟📖✨
Cevap
25Cevap
Günaydın gadası aynen yeni uyandım gayet güzel ve keyifli bir sabaha merhaba dedim 🙃🙃
Öyle güzel uyutuyorlar ki. Bazen gerçeği görmekten korkuyor insan ve uyanmaya gücü yetmiyor. Sanırım o kategorideyim.
Siz yinede uyanık olun :)
Siz uyanık olun yeter ki, masallar anlatmaya devam edecekler zira.
Belki de
Gecenin 3 4 den beri uyuyamadım, şimdi de atölyeye geldim bağımlılar gibi uyuşuk haraketler sergiliyorum suwhushwhdhwjsj öfffff anammm öfffff
Djdhjk
Büyüyünce hayat masal değil dqhq çok trajedi bunu anlıyor insan.. Ve her trqjzdide birileri ölür:))
Yine kimi öldürdün :))
Kendimi :))
Küllerinden yeniden doğarsın sen :))
Yok uyuyamadim bir tanidik rahatsiz gece yine rüyalarıma girdi cok evhamliyim sanirim:))
:))
Günaydın
Erken saatlerde uyandım ve neden uyandım kafasındayım...
Alışkanlık varsa :)
Evet aynen öyle...
Şükür bugünde yaşıyoruz bdhdhd
Şükür dnfj
Bu ülkede her olmedigim saniye kendimi şanslı hissediyorum hdhdj
Bilemedim belki ölenler şanslıdır fnfnf
O da olabilir doğru hdhd
Gözlerimi açmaya çalışıyorum
Geç uyuduysan🙄
Hmm
Evet efendim ben uyandım..
Tünaydın o zaman
Zor olsada uyandım
Hangimize kolay ki🥲
Şu kısacık hayatta uykular uzun olsaydı keşkee
Keşkee
Günaydın. Uyanamı çok oldu.
Bilmem mi sabah namazıyla dimi😌
Uyandık buggss bunny izliyorum whhzhs
Ne şanslısın:))
Hak edilmiş bir keyif o zaman :)
Uyanmakla kalmadım işe bile geldim
Erkencisin:))
Yok be her zamanki saatim.
5-6-7 de falan uyanır 8 de iş yerinde olurum :)
Tabi herkesi kendim gibi sandığım için :))
Masallar bitti ya acı gerçekler var 😂
🫤
Çoktan kalktım
Ee günaydın o zaman :)
Çok rahat uyudum.
Erken uyandim erken uyumustum
Günaydın uyandık
Eh işte epey erken kalktım
Uyanamadim ben hala
Günaydın, uyandım ama kendime gelemedim
Gunaydin. Uyanali cok oldu
Uyandık ki ne uyandık