Var mıdır temelini oynatmadığınız karakteristik özellikleriniz? Aynı vefalı, duygusal, şefkat dolu sen, sen misin?

Var mıdır temelini oynatmadığınız karakteristik özellikleriniz? Aynı vefalı, duygusal, şefkat dolu sen, sen misin?

Görseldeki söz beni de anlatıyor. Sessizce affedip uğurlamak herkesi.
Bazı yönlerim hâlâ aynı, hâlâ tezcanlı, acele karar veren, kararsızlık yaşayan, çabuk güvenen, hemen insanlardan etkilenen, dili ve kalbi aynı, saçmalayan o kızım.
Bazı şeyler değişmiyor sanırım, sonra sen niye böylesin diyorum kendime.
Kararsızım, kendi kendime ekip biçiyorum, kendi kendime karar veriyorum, etki altında çabuk kalan bir kişiliğim.
Keşke değişse bu özelliklerim.
Çabuk kandırılıyorum ama ben niye böyle olduğumu biliyorum
Ne güzel yazmışsın
Ben aynı kalamadım. Kalmak isterdim ama beni örselesiler, hırpaladılar. Duygularımı aldılar benden. 8 ay antidepresanların pençesinde kim olduğumu bilmez halde sadece yemek yiyip tuvalete gidip nefes aldım. Aldığım her nefes ciğerimi yaktı. Her şey bittiğinde artık sevmeyen, güvenmeyen, sert mizaçlı yapayalnız bir adam oluverdim. Hayat insanı hiç tahmin etmediği noktalara getiriyor.
Cevap
16Cevap
Değişim her zaman iyidir
Duygusallığımdan bir gram eksilmeyen hatta yaş ilerledikçe daha da artar hâldeyim. Allah'ıma şükür ne vicdanımda eksilme oldu ne de ahlâkımda. Vicdani olarak da yaş ilerledikçe daha farklı boyuta ulaşıyorum. Değişmek ister miyim tek konuda istiyorum, duygusallık konusunda artık bir tık azalma olmalı.
O duygusallık hali değişmiyor maalesef. Ben de isterdim gerçi
Böyle yaşamaya devam o vakit
Aslında bencil olmam gerektiğini bildiğim halde vicdanım yüzünden olamıyorum.
Görselde ki yazı aynı ben.
Yaşadığım kırgınlık duygusunu bildiğim için karşımdaki yaşamasın diye elimden geleni yaparım
Biraz daha insanlara karşı katılaştım ama bu benim için hala yeterli seviyede değil. He bir de eskiden çabalardım artık onu da bıraktım çaba yoksa çaba da yok.
ya imkansız bu sonuçta bir şeyler değişecek ben misal daha çok olgunlaştığımı düşünüyorum hala çocuksu bir yanım var ama olgun olmam gerektiğinde olamıyordum olabiliyorum artık o tip durumlarda
Var olanlar gelişiyor ya da zayıflıyor sadece.. Sökülüp atılmıyor..
Kalamıyorum, iyi veya kötü yönde sürekli değişiyorum
Benden kalan tek şey iyi niyetim onun dışında eser kalmadı hiçbir şeyden
Duygularım daha katı.
Heyecanım daha fazla.
Sabrım daha az.
Ön yargılarım daha çok, tahammülüm daha az.
cut.
Hayır kimseyi affetmem gönlümü almasını da beklemem günü gelene kadar susarım günü gelince intikam çanları çalar böcek gibi ezer geçerim.
Tahammülüm azaldı artık yanlışi affetmiyorum ve en güzeli hayir demeyi ogrendim
ölümler artık üzmüyor beni , insanlara karşı da aşırı duygusuz oldum. Vicdanım var ama hala.
Hayır kalamıyoruz.
Zaman içerisinde düşünce, istek ve beklentilerim değişiyor..
Kim yıllar geçtikçe aynı kalabilir ki.
Aşınıyor törpüleniyor hatta yıpranıyoruz.
Ve hepsine tecrübe diyoruz.
aynıyım değişmiyorum ki hiç
Anbean günbegün değişiyorum. 1 sene önceki ben arasında uçurum var
Evet. Karakter sıkıntı değil ama kemik yaşı hala 30... 🙂
Yok maalesef aynı kalamiyorum
Maalesef kalamiyorum
Ben bildim bileli böyleyim :)
Kalamıyorum
Yaşlanıyoruz hareketler yavaşlıyor
Tabi vardır.
Gururlu olmam..
fiziksel olarak aynı kalamazsın :(