AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Beni üzen biri anca deger verdigim biridir deger vermedigim biri beni üzemez, üzüldüm diyede kurtulmak istemem tabi bu ne konuda üzülmeyede bagli degisir
Seni sebepsiz yere yarı yolda bıraktı mesela
Unuturum
Olmuyor işte keşke olsa
Iyi anilari degil kötü anlari hatirla biraz da olsa kolaylasiyor
Kötü bir anı yok sorunda bu 😅
Ayrilik nedeniniz?
Kafa karışıklığı 🤔
Nasil yani
Kafası karışıkmış yani
Nekadar süre beraberdinuz
Ben sana diyeyim bacım olay şu ben buna yazdım dedim ki benim kafamı dinlemem lazım ama gerçek anlamda yazdım ve harbiden iyi değil aile sorunları sınav kaygısı yaşadığım sorunlar derken bunu üzmek istemedim çünkü durmadan kavga ediyoruz daha doğrusu ben çıkarıyorum ve bu da ben değilim kendimi toparlayıp adam akıllı karşısina çıkacaktım 2 gün bile sürmezdi amacım s*lak s*lak davranışlarına onu üzmemek o gelmiş ne diyor deliricem
Sen cocugu seviyor musun
Evet
@umutdemjr sende kizi seviyorsun dimi
Seviyor
O gelsin ben ona bisey dicem kuzum
Okuyorum burdayım
Siz ayrilmamissiniz ki cocuk kendi kendine ayrilik tribine girmis bos yere kendi kendine üzüyor
Of yemin ederim evet deliricem
Bak güzel kardesim kiz seni seviyor senden ayrilmak da istemiyor sana sadece demiski bir kac gün kafa toplayim ben sana yazcam demis, burada senin biraz anlayisli olup ona destek cikman gerekiyor ve evet onun bir kac gün senle konusmamasi bile ona bir destek olur cünkü o öyle istiyor ve kendisi icin istemiyor ikinizin iyiligi iliskinin saglikli kalmasi icin istiyor
Oku bunu oku
Yani siz ayrilmadiniz öyle birsey yok kurtulmaya calismanada gerek yok kiz evdeki sorunlari hal etsin sana döncek saten, ama böyle evdeki gerginligi stresi senden cikariyor sende üzülüyorsun sonra kizda üzülyüor yok yere istemeden seni üzdügü icin
Adamsın sen teşekkür ederim
Sen simdi birkac günlügüne kabuguna cekil ve bekle bak baktin en gec 5 gün sonra bisey gelmyior ozmn sorarsin ozmn hala olumlu bisey gelmiyorsa kizdan iliski durumunuzu konusursunuz ama simdi anlayisli ol empati yap kendini onun durumuna koy ve onu anlalaya calis
Bu sorunlarında ben destek olamıcaksAm ben neyim dış kapının dış mandalı mı?
Ne alakası var umut Allah için yazdım az önce sana sen hala bunu diyosun
Kuzum bu senin icinde gecerli oda seni okadar seviyorki araniz kötü de olsa senden ayri kalmaya dayanamiyor belliki oda bunu sevgisinden yapiyor kötü niyetinden degil ama bunu oturup acik acik konusmalisiniz biriniz sinirliyken digeriniz altan alsin ki iliskiniz yipranmasin
Umut bunun destek olmakla alakasi yok kardesim muhtemelen kizin elinden gelen de bisey yokdur saten ama bazen olur öyle insan tek basina kalmak ister bunun öyle dis mandal falan olarak görmemelisin
Konuşabiliriz inşallah çok teşekkür ederim
Umut sana sunu da söyleyim kendimden bildigim icin söylüyorum sen kiza böyle yaklasirsan baski oluyor bu bur yerde asil ozmn kizi kayip edersin o yüzden kardesim biraz onun bakis acisindan bakip anlamaya calis ve istedigini bi ver bakalim degisiyormu baktin iyiye gidiyor demeki dogruymus baktin iyiye gitmiyor ozmn konusun bidaha
Hakinizda hayirlisi olsun kuzular üzmeyin birbirinizi, birbirinize sahip cikin özel alanlariniza da saygi duyun bu olabilyior
Istediginiz zaman ben burdayim yazarsiniz🌸
Umarım hayırlısı olur tekrar teşekkürler iyi geceler
Rica ederim iyi geceler
İletişimi keserim
Kesmek kolay değilse peki
Benim icin kolay :)
Keşke bende böyle düşünsem
Keşkesi yok, yapmak senin elinde