Selamm🥳🥳
Belirsiz olmaktan ve belirsizlik içeren olaylara karşı aşırı uzak duran bir yapım var. Belirsizlikler sizi rahatsız eder mi?

Birazcık kayfe içip görüşleri okuyup fal sorusu atacağım müneccimler o arada hazırlıklı olsun sjjs
Selamm🥳🥳
Belirsiz olmaktan ve belirsizlik içeren olaylara karşı aşırı uzak duran bir yapım var. Belirsizlikler sizi rahatsız eder mi?

Birazcık kayfe içip görüşleri okuyup fal sorusu atacağım müneccimler o arada hazırlıklı olsun sjjs
Belirsizikler beni en çok yoran şeylerden biriisidir. Acaba ne olacak, nasıl olacak derken mental olarak yoruluyorum. Muğlak olan durumlardan daha çok, gelecekle ilgili tahmin edilemeyen ve genellikle rahatsızlık yaratan durumları tanımlıyor; belirsizlik, ipucu barındırmayan yeni ve yabancılık çekilen durumlar, birden fazla ipucu dolayısıyla sonucun öngörülemediği karmaşık, anlaşılması güç durumlar ya da eldeki ipucunun birbirinden farklı bilgileri işaret ettiği tutarsız durumlardır. Olayların ve sonuçlarının gerçekleşme olasılıklarının öngörülememesidir. Belirsizlik, herhangi bir durumu kontrol edememekten kaynaklanan yetersizlik duygusu ya da yaşamdaki olayların anlamını açıklamadaki yetersizlikten kaynaklanan bilişsel durumlardandır.
Cevap
7Cevap
Belirsizliklerden hiç hoşlanmıyorum. Her şey net ve ortada olmalı.
Belirsizlikten nefret ediyorum. Varlığım meraklı biri olmaya itiyor beni elime geçirdiğim hemen herşeyi keşfetmeye çalışıyorum. Ama ufku görememek beni delirtiyor.
Rahatsız eder tabi. Bunu sürekli düşünmek insanı her yönden geriye doğru iter. Onun için uzak durmak en iyisi..
Kesinlikle beni rahatsız eder. En sevmediğim şeylerden biri de belirsizliktir.
Eder tabiiki netlik isterim
Evet eder, netliği severim
Hassas noktamizdir hemde🥴
Eder akışına bırakırım sadece. 🥱
En kötü sonuç bile belirsizlikten iyidir.
Ağlarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?