Evet, hissiyatla alakalı soru geliyor bu sefer Önsezi dediğimiz de neler hissedersiniz "Su olucak hissediyorum " bAk şimdi ne olucak " diyerek söylediğim gördüğüm çok ön görü var.. Sizlerin de öngördüğü, sezdiği birşeyler var mı?
Sezi nedir? Sezileriniz nasıldır? Neleri hemen sezmekte usta oldunuz? Önsezileriniz nasıldır? Lütfen Açıklamayı da okuyun?
Sezi, olabilecekleri hissetmek yaşanılacak birtakım şeylere önceden bilebilmesi ve bunu bilirken de kişiye bakması kişiden aldığı enerji objelerden aldığı enerji ve tabii ki o kişinin kendisine özel bir yeteneğinin olması yani sezilerinin güçlü olabilmesi herkese mahsus bir durum değildir bu durum kendi açımdan baktığım zaman sezerim her zaman bana doğru olduğunu gösteriyor iç sesim ve kalbimin doğru şey olduğuna inandırıyor dolayısıyla böyle bir şey hissetmek en doğru bir şey oluyor neleri sezerim her şeyi sezebiliyorum. Kötü veya iyi her şey sezebiliyorum ona göre de önden önlem alıyorum başım ağrımaması için kalbim her zaman iç sesi bana doğru yolu göstermiştir hiç yanılmadı şu ana kadar
Aklınızda bile olmayan bir olayın önceden sununlandırılması halidir. Bilgi, deneyimden mi ileri gelir yoksa içinde varolan şeyin bir tetikçisi midir? Sorusunun en büyük sorunsalı. şu an belki örneklendiremesen de benimde bir çok kez başıma gelen bir hissiyattır. Mesela bir kazayı önceden tahmin etmiştim. Benim olayım biraz farklı. Hissederek karşıda ki insanın karakter özelliklerinin bir kısmını analiz edebiliyorum. Tabi biraz hissiyat olması ve en azından bir merhaba olması gerekiyor.
bu oluyor dediğim şey olur bunu yapıyorum ama sonucu olumsuz olacak dediğim de oluyor.. fikir alınca insanlar beni dinlemeyince bak dediğim çıktı arkadaş ne söz dinlemez insanlarınız diyorum hep.. sezgilerim kuvvetli
duru görü önsezi altıncı his lanet gibidir herşeyi hissediyorum
1
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sezi nedir? Sezileriniz nasıldır? Neleri hemen sezmekte usta oldunuz? Önsezileriniz nasıldır? Lütfen Açıklamayı da okuyun?