Herhangi bir durum sonucu şüphelerinizde yanılır mısınız yoksa nokta atışı mı yaparsınız?
"İçime düşen şüphe, benim için en sağlam kanıttır."

Herhangi bir durum sonucu şüphelerinizde yanılır mısınız yoksa nokta atışı mı yaparsınız?
"İçime düşen şüphe, benim için en sağlam kanıttır."

Selamlar,
Şüphelerim beni genelde yanıltmazlar. Aklıma ne gelirse gelsin az çok başıma gelir. Eğer şüphe duyduğum bir durum ile karşı karşıya kaldıysam mutlaka bir çözüme kavuşturmak isterim. Çünkü şüphe ile yaşamam kesinlikle..
Ben yapı ve yaşanılmislik gereği hemen hemen her şeyden şüphe ederim , dikkatlice dinler izler gözlemlerim.
Sevdiğim insanların ufak tefek yalanlarını yakalasam bile es geçerim.
Bugüne kadar neyden şüphe ettiysem oldu ^^''
Emin olana kadar bir şey yapmam. Belki ben abartıyorum diye düşünürüm. Eğer şüphem artarsa beni anlayabileceğini düşündüğüm ve kendisine güvendiğim biriyle bunu paylaşırım ve akıl alırım.
Çok mantıklı 👍
Cevap
5Cevap
Şüphelerim boşa çıkmaz kolay kolay
İrdilerim Ortaya çıkartırım
Hiçbir şüphe durup dururken oluşmaz öyle kendiliğinden aklına gelmez..
İçine şüphe düştü ise bir gerçekliği mutlak suret vardır. Ve asla yanılmam.
Gölgelerin içinden şüphelerimi destekleyecek bir şeyler bulmaya çalışırım bazı hallerde doğrudan hareket de edebilirim
Genelde şüphemi destekleyecek ip uçları arar bu süreçte de olabildiğince normal davranırım
Şüphelerim genel de beni yaniltmaz, tedbirli ve kontrollü davranırım ta ki emin olana kadar
şüphelerim her zaman gerçek çıkmıştır herşeyi hissederim farkına varırım bilirim ama söylemem
Şüphe duyuyorsam genellikle yersiz olmuyor..
Gözlem yaparım ve en sonunda patlarım.
Çoğu şüphemde yanılmadım. Beklediğim sonuçların yaklaştıkça bir bir gerçek olduğunu gördüm. Ama yanılmayı çok isterdim.
Arasdirma, rahat birakmaz beni süphe
Emin olana kadar hareketsiz kalırım.
Hep nokta ateşi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?