Hayatİstanbul77 | Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Zaten başıma ne geliyorsa bu yüzden geliyor. Tartışmaların ortasında buluyorum kendimi adaletsizliğe gelemiyorum ve tepki veriyorum.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
ZEYNEPPZM | Kişilik & Karakter konusunda 551 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
en çok değer verdiğim konulardan birisidir adalet. adalet terazisi olmayan bir insanla diyaloğa dahi girmemek gerek. eğer görmüş olduğum bir adaletsizlik varsa ve ben bunu görüp, bilip susuyorsam bu da benim adaletsizliğimdir. tepkisiz kalmam elbette ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5013Zaten başıma ne geliyorsa bu yüzden geliyor. Tartışmaların ortasında buluyorum kendimi adaletsizliğe gelemiyorum ve tepki veriyorum.
en çok değer verdiğim konulardan birisidir adalet. adalet terazisi olmayan bir insanla diyaloğa dahi girmemek gerek. eğer görmüş olduğum bir adaletsizlik varsa ve ben bunu görüp, bilip susuyorsam bu da benim adaletsizliğimdir. tepkisiz kalmam elbette ki
Kendim ve desteklediğim konulara karşı sessiz kalamam.
Onun dışında kayıtsız kalırım diyorsun 🙃
Evet :)
Tepkisiz kalmadığımdan çok uyumsuz bir insanım zaten
Kalmamak daha iyi emin ol başkalarının işini bozunca seni kötülerler 🤣
Kalamıyorum ve sonrasında dışlanan en sevilmeyen yine ben oluyorum. Hiç sasmadi
İşte bazıların oyunlarını bozuncw maalesef öyle oluyor ☺️
Kim olduğuna bağlı, sevmediğim biri için tepkisiz kalabilirim
Çok acımasızsin 😱
Ewwt öyleyim valla sevmediklerime karsi
Hatırlat bana seni kizdirmayim 🤣
Olarr
Kimse de tepksiz kalamazmış.
gülüyorum sadece..
Adaletsizlige uğrayan " sanane döverde , severde " diyenlerdense sessiz kalırım
hayır. hiç kalamadım hiç te kalamayacağıma eminim artık
Oradaki duruma göre düşünüp yardımcı olabilirim
Kalamam, çok sakin bir insanım ama bir yerde haksızlık varsa elimi masaya vurmaktan hiç çekinmem.
Hiç kalamam , elbet sesimi çıkarır fikrimi söylerim
Kalamadigim için başıma bir sürü bela almisligim vardır.
Bu Ülkede adalet islese, yalan algidan beslenen kilictaroglu sadece tazminat cezasi ile yirtmazdi, hapse atilirdi
Kadınlar genelde adalet yok der ama bir erkek siddete uğrasa hepsi gormezden gelir kadın uğrasa ayaklanırlar boyle feminist alayı
Kalmiyorum ama bir işe yaramiyor
o neden
Haksizliği genelde Güçlü olan taraf yaptığı için güçsüzün başkaldirmasi işe yaramıyor
olsun en azından insanlardan tepki alacağını bilsin ;)
Kalamıyorum kalamıyorum kalamıyorum.
iyi yapıyorsun :)))
Asla, kafamı koparsalar susmam.
susana değil konuşana ihtiyaç var zaten bu ülkede ;))) ama maalesef bir çok kişi kendi çıkarlarına bakıyor benim bundan çıkarım yok banane diyor :)))
Tüm insanlığın, insanlığına mı, adaletsizliğine mi, cehaletine mi, ahlaksızlığına mı yanalım bilmiyorum ama rather sad states yani.😐
temeli ahlaksızlık dışarıdan bakınca ahlak timsali olan insanların ne kadar ahlaksız olduğunu görüyorsun asıl sorunumuz bu :)))
Kalamıyorum çok sinirleniyorum bu duruma.
Ben basit ve küçük şeylerde takmıyorum onun dışında tepki gösteririm. Mesela burada olan bir şeyi çok fazla takmam ☺️
Dünya adaletsizlik üstüne kurulmuş ne adaleti
Aynen adalet bizim bildiğimiz kadın ismi 🙃
İnsanlarda tuhaflaştı.😂
Önceden normaller miydi ki 🤣