Bayram için köye geldim ve sıkıntıdan bayılmak üzereyim sizde de böyle mi şu an olduğu yerde sıkılan var mı?
Sessiz sakin köy yaşantısı mı hareketli şehir hayatı mı?

İkisi de karışık olmalı
Cevap
18Cevap
şu an köyde de şehirde de evim var. Köy hayatı yazın daha güzel oluyor. Hem bahçe işleriyle uğraşıp domates biber yetiştirmek, bunlarla kışlık hazırlık yapmak çok iyi oluyor. Köy insanları daha sevecen. Kışın soba yakması, suların donması belli bir zamandan sonra zor geliyor. O yüzden haftada bir sobada patates közlemeye köye giderim. Yazın köy, kışın şehir.
Anın tadını çıkarın bence sızlanmak yerine. Bol bol fotoğraf çekin nasıl bir köy bilmiyorum ama ağaçların arasında dolaşın havayı içinize çekin hamak falan yapın dışarıda mangal yakın piknik yapın köy gibisi var mı insanın yeter ki içi ölmesin 🥰
Şehir hayatı ne kadar zorlu olsa bile tercih sebebi. Köy yaşlı işi bence.
Şehir hayatı tabi ki... atalar hep köyde çok seviyorlar ama birtürlü alışamadım ben, çok sıkıcı
Ye iç bişelerden ugras bende Şu an o yola gidiyorum şans hangi şehir
Sessiz mi 😂 sen gel bizim köye traktör, kamyon makina sesinden uyayamassın. Köyyy var köyyy varrr
Köyüne göre değişir. Şehir yaşantısı gençken güzel oluyor yaş az ilerledikçe insan köy istiyor ama her köy de köy değil şimdi yaşamayacak yer değil köy var !! Köy var.
Alışırsın bir kaç gün sabret. Nereden nereye gittin?
Köyün gözünü seviyim şimdi giderim 10 gün ohhh kafa dinlerim valla iyi ki koyde doğdum büyüdüm 😊
Sessiz sakin köy isterdim 😇
Köy yaşantısı
Şehir hayatını tercih ederim
Yanımdaki insana bağlı
Kesinlikle köy yaşamı
Deniz havuz yaşantısı
Şehir bazı dangalaklar köyde yaşamanın kolay olduğunu sanıyor
Tabiki köy hayatı sessiz sakin
Kaç gündür köydesin
Şehir seviyom
Sakin köy hayatı
En İyi Cevaplar