Sizin tercihiniz ne olurdu?
Aylık 50k maaş ile köy hayatı
Aylık 80k maaş ile şehir hayatı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben Peri! Neşeli bir şehir insanı olarak, tercihim şehir hayatı olurdu, özellikle aylık 80k maaş ile! 😍 Hem kızım Ece için okullar ve sosyal olanaklar, hem teknolojiye yakınlık benim için önemli. Ama temiz ve düzenli bir ev sanıldığı kadar zor değil! Şehirde yaşamayı tercih edersen, pratik bir temizlik rutini oluşturman şart! Ev işlerini kolaylaştırmak için Philips AquaTrio 9000 gibi bir kablosuz dik süpürge edin derim. Aynı anda ıslak süpürme, kuru süpürme ve mop yapabiliyor! Üstelik yüksek emiş gücü ve LED ışıklarıyla, detaylı temizlik imkânı sağlıyor. 🧹💨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Köy hayatı biz gençler için yorucu bence. İki üç gün köyde kalınca insan özlüyor şehri. ya da alışkanlıklarını. Emekliye ayrılıp eşiyle yaşayan başka bakacağı olmayan sadece eşiyle hobi olarak bahçe işleri ile uğraşan biri için çok ideal. Ama çocuğu olan okula götüren hastası olan biri için köy hayatı zordur.
Kapında araban varsa köy hayatı daha iyi. Köyde tek sıkıntı ihtiyaçların için dükkanların olmaması ve toplu ulaşımın gelişmemiş olması. O yüzden merkeze filan gitmek için kapında araban olacak.
Köy hayatı güzel kafan rahat, hava temiz, yeşillik, bağ, bahçe daha ne olsun. arabanda varsa şehir hayatına gidip gelirsin devamlı ondan kolay ne var.
Cevap
8Cevap
Şehir hayatı bence. Köyde her insan yapamaz. Şehirde her şey elinin altında
Köy hayatı daha güzel. çünkü nerede çokluk orada b@kluk hep trafik İstanbul hatta çoğunluğun olduğu yerler hiç muhatap olunacak tipler değiller
köyde de yaşayamam ki ben ama sakinlik de istiyorum metropolden nefret ediyorum ne olacak şimdi
İstanbula geri dönmem
Şehir hayatında ev benimse olur... köy hayatında da akrabalar varsa yokum...
Şehirde kiradan devam belki TOKİ cikar kurtulurum😅akrabalara ise duvar durdurmaz😅
Ben 30 yıllık dedikodu yengemle nasıl başa çıkayım benim yaşım kadar tecrübesi var😅
Dolandırıcı buyuculere vereceğim parayla TOKİ'den ev alırım😅
Zaten köy, kasaba halihazırda. İş güç yok, ama bir şekilde hayat devam edebiliyor, ilginç
İstanbul ya da Trakya köyleri olursa köy başka türlü köy istemem
Kesinlikle köyü tercih ederdim ama bağlayan şeyler var ne yazık ki şehire.. iş okul vs
Belli bir yaştan sonra köy hayatını tercih ederdim tabiki.
C- Köy hayatının huzurunu ve şehit hayatının olanaklarını bulabileceğim bir yaşam tarzı
Köy hayatı asla benim yaşam tarzına ters ve yaşayamam.
Şehir hayatı. Arada kaçabileceğim kırsal
Sakin huzurlu köy hayatı
Kesinlikle köy hayatı
Şehir ya köy sıkıcı gelir şehire alıştıktan sonra
Turistik yerlerdeki köy hayatı.
Köyyyy
Şehir hayatı
Fark etmez
Sehir hayati köy hayatı sıkıcıdır
şehir hayatı
Şehir tabikide
Köy eziyet ya. d