"Dünyaya gelmek istiyor musun" diye sorsalardı, yine de gelmek ister miydin?

Hayır.
Daha farklı bir zamana ya da daha farklı bir evrene gelmeyi tercih edebilirdim.
İsterim
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Selamlar,
Evet iyisiyle kötüsüyle yine de dünyaya gelmek isterdim. Yaşadığımın hayatın birçok zor ve güç tarafı var kabul ediyorum. Fakat güzellikleri azımsanmayacak fazlalık da geliyor bana. İnsan yeter ki yaşamayı bilsin sürekli isyan halinde olduktan sonra hiçbir zaman aldığı nefesin kıymetini bilemezsin. Dediğim gibi hayat her şeye rağmen yaşamaya değer.
Hayır ya deli miyim :D tamam deliyim de o kadar değilim ahs Keyifli geceler.
bana sorarlardı gelir miydim?
zaman zaman gelmeseydim keşke desem de gelirdim ben ya..
Yaşayacağım hayatın önizlemesini yapabilseydim kesinlikle cevabım hayır olurdu
Istemeyebilirdim
İsterdim var olmak gine güzel bir şey
İstemezdim.
İsterdim.
Daha iyi bir yer sunmuyorlarsa, başka alternatifim seçeneğim yoksa tabi ki kabul ederim, isterim. İstemem diyen pek çıkmaz, ya da burada öyle derler ancak iş o aşamaya geldiğinde tamamına yakını ister. Aynı ölsem de kurtulsam diyen birinin iş ciddiye bindiğinde kıvırması gibi 😄
Yaşam olmasaydı ben diye bir şey olmazdı. Ben diye bir şey olmasaydı rızam nasıl alınırdı? Bu saçma fikirlerimi kenara bırakıdsam öyle bir ihtimal olsa kabul etmezdim tabi ya da hangi coğrafyada hangi kalıtımsal etkilerle ve maddi koşullarda yaşayacağım şartını kendim belirlemek koşulu ile kabul ederdim
Hayatın sadece şu yönünden bahsedeyim; Yaşamak için bir diğerinin yaşam hakkını sonlandırmak zorundayız ki açlıktan ölmeyelim. Acımasız bu düzene muhteşem düzen deyip avutuyoruz kendimizi. Önce bir hayvanı ve bitkiyi yiyor sonra birine iyilik ederek vahşetimzi unutmaya çalışıyoruz. Çünkü bu gerçekle yaşamak hiç kolay değil. Bu gerçeklerle yüzleştiğim an tüm hırsım bitti. Böyle bir hayata gelmeyi istemezdim
valla olacaksa olay tr harıc baska ulke bırde hep calısıyoz zengın aılede dogalım hersey altın tepsıne sunulsun bırde onu deneyımleyelım.
Asla
Bu hayat bu yaşamak hiç bana göre değil
Ne vaad ederlerse etsinler bir daha dünyaya asla gelmem seçme şansım olursa...
Ben yerimde gayet memnunum zorunlu değilse ben gelmiyorum dünyaya derdim
Sanırım gelmek istemezdim. Bazı insanlar yaşadığı zorlukları benimsedikleri karakterlerinin üzerinde en ağır şekilde yaşayabiliyor. Gelseydim sanırım 90'lı çağlarda olmak isterdim.
Ne olursa olsun yaşamak paha biçilemez bir şey. Evet bazı insanlar hayatınızı zehir ediyor. Ama onlardan kurtulduğunuzda hayatın farkına varıyorsunuz.
Tekrar gelebilceksem gelirdim ve nukleer patlamasi gibi patlardim cok sey elde eder ve istediklerimi yapardim bu aklim olsa
İsterdim ama en güzel döneminde gelmek isterdim şu an dünya benim için çok kötü ☺️
Evet yine gelmek isterdim
En İyi Kız Görüşü