Hayır ama dalga geçme cidden çok düşündüm bir şeye benzetemedim uzaktan bakınca hani yumurtanın altına çakmak tutarsın kararır ya ona bendetebildim sadece
Bende bende bu aralar çok kötü uyku düzenim sabah 7-8’ e kadar ayaktayım sonra 13-14’e kadar uyuyorum bi kalkıyorum gün bitmiş aynı döngü tekrarlanıyor
Teşekkürler her zaman böyle değilim 😂 şimdi benim sorumun altında kendi sorumla alakalı bir şeyi ben yapamadığımda yani yapacağımı söyleyip yapamadığıma özür dilerim şimdi de özür dileyeceğim özür dilerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Söyleyebilirsin
Ne dedin soru ney hiç anlamadım
Yani aslında profil fotosu olanları bir şeye benzecektim herhangi bir şeye ama senin yok
Dondurma soruda ne alaka
Ben fazla detay söylemeyi seven biriyim
Bi de vanilyalı demiş çıldırıyorum yaaa cmmdkdkckskckskckdk
Dşwpdşwğdmwşd
asko sen harbi kafayı yemissin haa bi de vanilyalı dondurma da var tabi fmdmmcfnfkke
Yo ama sadece sizi bilgilendirmek istedim ne var bunda wodkwldmd
Nxmdkfkekdmekcmekckskfk çok düşüncelisinnnn ncdnkdmsmf
Söyle
Şeker sincabı
Söyle
Ateşte kabuğu ile yakılmış yumurta
Çok düşündün mü
Evet
Hayır ama dalga geçme cidden çok düşündüm bir şeye benzetemedim uzaktan bakınca hani yumurtanın altına çakmak tutarsın kararır ya ona bendetebildim sadece
Peki Anladım iyi geceler
İyi sabahlar
Djsksksk doğru sabah olmuş kafam çok dalgın
Sorun yok wldkwl e normal hava aydınlanmadı hemde uykun bardır
Normalde erken uyurdum ama hâlâ uykum gelmedi
Bende bende bu aralar çok kötü uyku düzenim sabah 7-8’ e kadar ayaktayım sonra 13-14’e kadar uyuyorum bi kalkıyorum gün bitmiş aynı döngü tekrarlanıyor
Bir de 5-6 gibi sabah enerji yüklenmesi oluyor herhalde evde deli gibi gezip tuhaf haraketler yapıyorum
Djfjjjgsfjvdd
Ben geç yatsam bile erken kalkiyom sonra gözler kıpkırmızı
Gün içinde uyuyor musun
Hayır
Tuhaf
Neyse ben uyuyom ya görüşüz
Tama iyi uykular
Ok..
Burun fısfısı
Olur 😂🤣
Umm bilemedim ☹️
Hadesin küçüklüğü buuuu😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Süt içiyor ablası büyüyüp kötülük yapmak için 😂😂😂😂
Yaaaa keşke bende öyle deseydim üzülmedin dimi
Hayır tabi kiiii. Çok naziksin
Teşekkürler her zaman böyle değilim 😂 şimdi benim sorumun altında kendi sorumla alakalı bir şeyi ben yapamadığımda yani yapacağımı söyleyip yapamadığıma özür dilerim şimdi de özür dileyeceğim özür dilerim
Önemli değik tabi kiiii🙏
Söyle
Kafayı bulmuş civciv
Kafayı bulduğum doğrudur evet
söyle reis
Fok balığı
nE
Ama öyle gördüm
Evet merak ettim :)
Yala beni
Yaz gelsin
Profil fotoğrafında seni göremediğimden bana andırdığın bir müzik grubunu söyleyeceğim ic3peak
Thanks
💓💓
afiyet olsun
Teşekkür ederim
evettt
Korsanlara
Uçmuşsun sen ama 😉😘