Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar yeni bir kizla taniştim konusuyoruz arkadasiz sizce kizla sevgili oluyum mu?
Güncellemeler
+1 yıl
yeni tanistigim kız çok güzel sizce onunla sevgili oluyummu asiri guzel bir kiz sevgili olma teklifinde bulunuyummu simdilik sadece tanistik arkadasim oldu ama sevgili olma teklifinde bulunup sevgili olmalimiyim sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Eskiden kadın mıydın?
kiz olarak dogdum ameliyat olup erkek olcam ve kadinlara tapiyorummmmmmm
bu dunyaya gelmis gecmis hic kimse benim kadar asik olamaz kadinlara
dunyada tek derdim aklim fikrim kadinlarda
Olmaaaa
dunyada benim kadar kadinlari hickimse sevemez dunyada hic kimse benim kadar kadinlara asik olamaz asiri etkileniyorum bak asiri kadin duskunuyum
sanami soracam kadinlari severken allah bile beni kadinlardan vazgeciremedi anam babam vazgeciremedi kuran kitap vazgeciremedi sen dedin diye vazgecem sen kafayi yemissin beni öldürdüler ben kadinlardan vazgecmem kendi canimdan vazgecerim kadinlardan vazgecmem
transfobiklik yapma insanlari oldugu gibi kabullen
Olmaaa
senin toplumun allahin kitabin annem babam ailem beni vazgeciremedi ölmeyi goze aldim kadinlar icin sen neden bahsediyosun bu dunyada benim kadinlara olan askimi anlata anlata bitiremem ben bu dunyada sadece kadinlar icin yasiyorum ve kadinlardan inanilmaz etkileniyorum ve ben tekrar soyluyorum ameliyat olup bedenimi degistirmek ve kadinlara asik olmak disinda beni bu hayatta hicbisey mutlu edemez
bana butun dunyayi verseler istemem bana kadinlari versinler dunyadan vazgecerim sevinirim o derece ask
Ama ameliyat olsan da tahrik olamayacaksın
beni taniyan eden herkes o kadar iyi bilirki 24 saat kadinlari dusunen aklinda baska hicbisey olamayan bi insanim ben kimler kimler yoluma tas koymaya calisti izin vermedim sen burada vazgec dedin diyemi vazgecem
ben tahrik olmak degil ben kadinlari istiyorum ben kadinlardan zevk aliyorum
ben kadinlari severken bile tahrik oluyorum
tahrik olmak bel alti degildir ben kadinlari gorur gormez etkilenip bosalan tahrik olan bir adamim benim kadinlari cinsel anlamda da arzuladığımi yedi cihan bilir
ki trans erkek demek erkek demek
benim karsi cinsim kadinlar
sen buraya gelip sulaleni topla gel dunyayi topla gel beni kadinlardan hicbir sey vazgeciremez ben erkegim nokta
siz toplum olarak kabul etseniz de erkegim etmesenizde penisim olsada erkegim olmasada
ve tahrik olma olayina gelince ben kadinlari * tahrik olan biriyim ben kadinlari * zevk alan biriyim
Alla alla, tamam ne yaparsan yap 😂
sen karsima geçip de ukala ukala konusursan
herkesin zevk alma olayi farkli gel istersen * kasiniyon cunku
bas git
😂😂😂😂
Tamam kızma arkadaş olak mı
herseye susarim ama kadinlara olan askima laf edeni varya iste ozaman kimse durduramaz bu hayatta en sevdigim sey kadinlar haddini bilceksin
ya sabir
sana soru kizmisin erkekmisin
Kızzz
zaafim var be tamam olalim
kahretsin ki zaafim var hayir diyememki
kadinlara zaafım olduğunu hemde 7 yasinda kesfettim kendimi o gun bugundur trans erkek olarak kadinlara buyuk zaafim var kadin lafi agzimdan dusmez
cocuklugumdan bu yana seviyorum kadinlari
ben cocukken bile kizlara asik olurdum bak 7 yaslarinda kiz arkadasima asik oldim ben
ben cocuklugumdan beri gordugum her kiza asik olan bir trans erkektim cocukken kizlarla opusmek isterdim hayallerimde
beni öldürseniz ancak mezarda bile bitmez o derrece bi ask benimkisi kadinlara hissettigim aski kimse durduramaz bu benim erkek gibi hissetmemden kaynaklanan durum
benim hormonlarim senin hormanlarinla ayni degil bende erkeklik hormonu var ve benim beynim erkek beyni
ben kadin kafasini istedigim kadar anliyom diyom anlayamam
benim kadin beynini anlamam %2 %98 ben kadinlarin beyin yapisini anlamakta zorluk ceken bir insanim yani tamamiyle kafam kadin kafasinin zittina calisan bi kafa tamamiyle karsi cinsimsiniz ve sizi anlamam mumkun degil
ben trans erkek olarak kiz olarak dogdum ama kiz degilim iste siz bunu idrak edemiyosunuz kadinlarin kafa yapisiyla aynı degil iste tamamiyle kadinlardan ziti zitina ayriyiz ben futbol dusunurum aksama kadar kadinlar dedikodu dusunur
cocuklugumdan beri benim kafam hic kadin kafasi olmadiki ben hep futbol oynayan erkek cocuguydum bildiğin ben lisede ilkokulda mahallede her gordugum kiza asik olurdum bende testesteron var ben Şu an seni kirmak istemiyorum ama laflarina biraz dikkat et
bu dunyadaki hic bir transi degistirme imkaniniz yok lgbt bireylerini degistirmeye calismaktan vazgecin dogustan gelen bisey ve degismesi sonsuza kadar teklif dahi edilemeyen bisey
kiz oldugun icin saygiliyim 🙏
bana kadinlar hakaret etse bile kiyamam kadinlara senin bana soyledigin lafi bi erkek soyleseydi onu varya bip bip
biz lgbt bireyleri o kadar aliskinizki bu tarz sacma yorumlara inanki canimiz acimiyo cunku yalayip yuttuk biz bu hayatin tozunu ben kac tane buna benzer yorum aldim yani artik aştik biz bu mevzulari yani cok komik geliyo acikcasi okuyunca sadece gulesi geliyo insanin sanane veya sizene bi baska insanin hayati ben hayatimi sizemi sorcam
herseyden once sen bir boga burcuyla karsi karsiyasin bikere boga burcunu ac oku bikere tamamen burcuma asigim ve butun ozelliklerini tasiyorum ben tamamen sabit fikirli bir adamim degil bir kisi tum dunya gelse ikna etmeye calissa ikna edemes ayrica dogustan gelen bisey ikna edilecek bisey degil bu 1. cisi 2. si ben o kadar cok boyle ne derler ona yonetilmeyi degilde yonetmeyi seven biriyim akil almayi degilde akil vermeyi tercih eden biriyim kimse benim aklimi celemez ben biseye tamam dediysem tamamdir
sen canım insanlarin akliyla oyna beni kimse parmaginda oynatamaz ben eger birini sevdiysem razi olmusumdur yoksa kimse beni alipda parmaginda oynatamaz buraya gelip kustahca bana akil veremez kimse
birdahada aklinda bulunsun ben efendi bi adamim ama sozlerine dikkat etmessen baska bir lgbt bireyine denk gelirsen acimazlar lafi gecirirler haberin olsun hic bir lgbt bireyi degismez bunu anlayacaksiniz sonsuza kadar degismez bunu anlamak zorundasiniz sen nasil heteroysan biz de lgbt bireyiyiz sen nasil degismessen bizde degismeyiz insan olun ya bak valla iyi sabirli adamim baska bir lgbt bireyine dussen valla acitirlar canini ben kirmak istemiyorum kiz cocugusun diye
biz trans erkeklerin hetero erkeklerden farki yok onlarda cinsel anlamda kadinlardan hoslaniyo bizde kadinlardan hoslaniyoruz onlarda kadin organlarindan hoslaniyo bizde kadin organlarindan vajina ve memeden hoslaniyoruz hetero erkekler nasil sadece meme ve vajinadan etkileniyo bizde ayni sekilde fark yok hetero erkek neyse trans erkekler olarak bizde ayniyiz
nasil hetero erkek bi kadini becermekten zevk aliyo bir trans erkek olarak bende bir kadini becermekten zevk aliyorum nasil hetero bir erkek sadece kadinlardan hoslaniyor biz trans erkeklerde sadece kadinlardan hoslaniyoruz hicbir fark yok hetero erkeklerle aramizda