Planlarınızı yaparken garantici ve mükemmeliyetçi davranıyormusunuz?🎈🎈

Planlarınızı yaparken garantici ve mükemmeliyetçi davranıyormusunuz?🎈🎈

Bu yeteneğe sahibim. Garantici, planlayıcı ve mükemmeliyetçiyim ama bu özelliklerimden memnun değilim. Biraz esnemem gerektiğini fark ediyorum çünkü biz ne kadar hesaplar yapıp kendimizi sağlama almak için uğraşsak da çoğu zaman bu hesaplar tutmuyor. Hayatın kendi hesabı var, kendimi o akışa bırakmayı seçiyorum. Her şey olacağına varıyor.
Burcunuz nedir
Tatil konusunda kimse önüme geçemez kanka
Maşallah kankama 1001 yetenekli 😅👌🏻
Sağol kankam iyi ki varsın
Saol knka sende 🌹🎈
Cevap
17Cevap
Kusursuz planda tek plan olmaz
Genelde detaylı düşünüyorum
Maalesef bu konuda birazcık yeteneksiz bir insanım
Kendinize haksızlık etmeyiniz
benim planlarım kusursuzdur ancak insan varsa o planda kusurlar da ortaya çıkar
dolayısıyla planlarımı seçenekli hazırlıyorum
Evet plan yapma konusunda cok iyimdir, kendime guvenirim. Ama uygulamada sorun yasiyorum 🙄🙄😝
Hem zaten en ii plan henuz yapilmamis olan degil midir? 😄😁🤭
Çok plan program yapmayı sevmiyorum çünkü genelde tutmuyor canımın sıkılmasındansa son gün her şeyi yapmak daha iyi geliyor.
Başa bela bir huyum var, mükemmeliyetcilik.😁her adimini ince ince dusunurum, tek falso vermeden planim tikir tikir isler.
Arkadaşlarım arasında en iyi plan yapan kişi olabilirim. Tatil, gezi vb. planlarında direkt sen planla diyorlar. 😄
Evet kusursuz plan yapmaya çalışıyorum ama kusursuz plan diye bir şey yok
Cok iyimdir günlerce düşünürüm aylarca araştırma yapalım not tutarım
Elbet Her İnsanın Bi kusuru olur İnsanız Sonuçta Ama Kusursuz planlarım evet oldu 😅
Her zaman 😎
Şanslıyım ki hep sorunsuz gerçekleştiriyorum planlarımı.
bu tam olarak benim
en rasyonel planı yapmak benim işim
Her ince detayina kadar düsünür planlarim. Garanticiyim mükemmelligi severimde o plana uymasi :// acik alanda birakirim uyulmadigi takdirde yinede hedefe ulasabilmek icin..
Plansız yaşarım ama planlama yapmam gerekiyorsa en ince ayrıntısına kadar hesaplayıp yaparım planımı.
Değilim kendimi ele veririm.
Pek plan kurmuyorum.
Soygun dahil her şeyi en ince detayına saniyesine kadar hesaplayıp tüm olasiliklara görede bir b c planı yapabilirim 🏃♂️
Yaparım bence eğitim hayatımda yaptım da zaten ve iyi sonuçlar aldı
Evet kesinlikle öyleyimdir. Benimle tatile çıkan birisi mesela artık başkasıyla tatil yapamıyor.
yok tatlım ene bir pandacık gördüm sanki
Kusursuz oldugunu dusunen ilk hatayi yapmistir💫
evet harikayım bu konuda
Kusursuza olabildiğince yaklaşmaya çalışırım
Anlık yaşıyorum plansız.
tutmayan planım yok..
Yaparım
Tabiki 😎
Yok degilim kararsizim
Değilim
Sahibim
Evettttt