Nice duygusallar var ki duygularını gizlemekten yana kullanıyorlar. Nice duygusul insanlar var ki duygusuz hâle getirildiler...

Pek göstermeyi tercih etmiyorum.
Duygusal biri misin?
Nice duygusallar var ki duygularını gizlemekten yana kullanıyorlar. Nice duygusul insanlar var ki duygusuz hâle getirildiler...
Pek göstermeyi tercih etmiyorum.
Duygusal biri misin?
Eskiden duygusal biriydim şu an duygusuz biriyim.
Acayip ya öyle böyle değil yengeç 😂
Yazarken ben bile inanmadım :) sadece hayvan ve bebeklere karşı öyleyim
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!duygularımı pek göstermiyorum yani göstermeyi bırakalı çok uzun zaman oldu çünkü kullanılmaya açık oluyorsun o yanını gösterince kullanıyor sonra işi bitince ne yapabilirim diyor pek duygusuzca
sonra onun yarattığı depremin altında sen toparlanmak için uğraşıyorsun..
Lanet olsun evet ama çok yakınlarım hariç bilinmez
Duygusal bir adamım. Hayatta mutlu olacak şeyleri bulduğum kadar, üzüleceğim durumlar da var. Duygular insanın yansımasıdır ve duygusal biri kendini gizleme ihtiyacı duymaz.
Evet duygusal biriyim fakat bundan çok hoşlanmıyorum.
Duygusal tarafımı ortaya çıkaran insanlardan uzak duruyorum.
Ben duygularımı derinlerde yaşarım
Ödün vermekten hoşlanmam
Duygularımı yalnızken yaşamayı tercih ediyorum
Zaman zaman duygularım kabarabiliyor.. Sürekli olmaması sevindirici..
Değilim. Ya da en azından eskisi kadar değilim.
Bazen çok odunum, bazen de duygusal
Duygusal biriyim ama hiç belli olmaz fkfk
Evet duygusalım
" Nice duygusul insanlar var ki duygusuz hâle getirildiler..." Güzel söz. Tam olarak beni bu hale getirenler. Başta ailem, sonra Türk kızları. Duygusal değilim. Türk kızlarından da nefret ediyorum. Onlara sadece acı çektirmek istiyorum. Tekliflerini red etmek istiyorum. Buluşma tekliflerini red ediyorum. Süründürüyorum. Aşk acısı yaşatıyorum. Umurumda dahi değiller. Türk kızları, erkek düşmanıdır. Hiçbir işe yaramazlar. Hak ettikleri de hiçbir şey yok. Mutlu olmayı hak ettiklerini düşünmüyorum. Bu kadar çok tipe, dış görünüşe ve paraya bakan kızların mutlu olmayı hak ettiklerine inanmıyorum.
Bazı konularda fazla duygusalım bazı konularda ise fazla duyarsızım ve umursamazım. Ama öfke, korku, mutluluk vs ağır yaşarım öyle her şeye hemen ağlayıp bağlanma gibi bir durumum olmasa da var duygusallık yok diyemem
Yerine göre. Salt duygularımla hareket etmemek için kontrol altında.😎
Evet aşırı duygusal bir insanımdır ve empati yeteneğim güçlüdür. Gerçekten bazı dertler görüp duyup etkisinden uzun zaman çıkamadığım oluyor. Ama ota kakaolu dondurmaya 💩ağlamam
Icime icime duygusalim. Empati duygusu cok yuksek biriyim o yuzden herkesle empati kurup o kisi icin bile uzulebilen biriyim fakat saklamaya calisirim.
Bu soru tam benlik yani. Aşırı duygusal bir insanım, kalbim çok kolay kırılabilir ama dışa yansıtmak istersem yanstırım, bu tamamen bana bağlı.
en çok yengeç duygusal be oğlak'im duygusuzum vuaahha
Tanıyanlar bilir diyeyim şimdi açıklamayayım.. 😊
Cok fazla bazen yoruluyorum herseyde göz yaşım akar
Duygularım var
Yaşlandıkça göz yaşım dhaka fazla akıyor
Ama cenazelerde donuyor sanki
En İyi Kız Görüşü