Arkadaşım herkesin iyi giden aşk hayatlarını kıskanıyor, ne yapsam bu kızla?

Bunu daha önce fark edip yok yaaa dedim içimden. Hatta milletin kocasını ayartmaya çalıştığını düşündüm bir ara. (benimki dahil).

Ben eşimle ayrıldığında sanki sevinmiş ggibiydi beni hep full gaz destekledi.

Dün eşimle barışma ihtimali mi var diye sordu mesajlastigimi görünce, evet dedim. barışma ihtimalinden itibaren surat asarak sustu. Bende ona birsey anlatmak istemediğimden sustum.

Birde bu arkadaş bana yaklaşık 1 ay önce nerede mutlu çift görsem Kötülüklerini istemiyorum ama çok kıskanıyorum dedi. Ve o ara ben eşimden ayriydim ve yeni birisiyle tanıştım o kişiyle tanistirdigimda onla flört eder gibiydi hala o kişinin nerede yaşadığını öğrenmeye çalışıyor. bir keresinde birsey anlatırken lafı geçmişti hala unutmamış mvki yi... Dün yine o falanca da oturuyordu değil mi dedi. Sonra "bende tasinacagim oralara da baktım" falan dedi. Bende bi kadının tek yaşayacağı bi yer değil onun olduğu yer dedim kapattım konuyu. Adamin nerde yaşadığını öğrenmeye çalışıyor. Adam da fark etmiş kızın halleri bana dedi uzat tut benden diye.

Güncellemeler
+1 yıl
Resmen bni kullanmak için aradı bu kez. Hadi gel buluşalım dedi olur dedim. Nereye gidek dedi... Ya ne bilim dedim şehir dışı yerler saymaya başkası dedim o ha o kadar yol gidemem. Yinede gittik. Bide diyo ki ilk bi buraya gidelim, beğenmezsen diğerine gideriz. Dedim öyle olmaz bi yer belirleyip oraya gideriz. Begenmezsek birdaha kine oraya gitmeyiz. Benzin bedava sanıyor prenses.
Arkadaşım herkesin iyi giden aşk hayatlarını kıskanıyor, ne yapsam bu kızla?