Kıskanç kız arkadaşla arkadaşlık bitirilmeli mi?

Arkadaşlar 25 yaşındayım. Üniversiteden beri bir arkadaşım var 6 yıllık arkadaşım kendisi. Üniversitede klişe şeylerden biri olan ne giyersem gider aynı şeyleri alır giyerdi kombinlerimin aynısını sonraki gün yapar gelirdi okula montumun ayakkabımın çantalarımın aynısını alırdı öyle bir seviyedeydi ki üniversitede arkadaşlarımız gizli gizli biz yanyanayken resmimizi çekip dalga geçerlermiş benım aynım gibi yanımda durduğu için. Neyse çok klişe bir kıskançlık olduğu için bunu umursamadım. Sonra okulda ondan yüksek not alırsam sınavlardan bana satasırdı ben daha çok çalıştım ben daha çok dersleri dinledim sen nasıl daha yüksek alırsın diye. Neyse bunu da tolere ettim. Sonra üni bitti girebileceğimiz atanmak için 4-5 farklı sınavlar var bunlardan benım hazırlandığım sınavlara benım çalışacağımı öğrendiği zaman girmeye karar verdi madem öyle bende o sınava çalışayım bari dedi benim gittiğim kursun aynısına gitti. Neyse hepsini tolere ettim en son Benım 10 senelik ilişkim var ve nişanlandım yakın zamanda evlencez. Benim nişanlımla olan fotoğraflarımın birebir aynılarını kendi 1-2 senelik sevgilisi ile çekilmeye başladı tamamen aynıları ama hatta fotoğraflara eklediği emojiler bile aynı. Üstüne öne çıkanlar olusturup bizim ilişkimize özel kullandığımız bir emojiyi kendi ilişkisine özelmiş gibi öne çıkanlara sabitledi. Ve artık tahammül seviyemde bitti ve üstüne ürkmeye başladım. Sizce arkadaşlığımı bitirmeli miyim?

Kıskanç kız arkadaşla arkadaşlık bitirilmeli mi?