Odama Viyana'nın kapısına dayanılması gibi dayanılması, kapalı ışığımın ansızın açılarak gözlerimin far görmüş tavşana dönmesi, buna verebileceğim örnekler arasında şu an.😒
Sizin? 👇
Sinirlerinize horon teptiren bir şey söyler misiniz?
❌Toplu taşımaların, Hindistan'daki trenler gibi dolu olduğu halde zorla yeni yolcular alınması. ❌Yaz günü insanların leş gibi kokarken ısrarla parfüm, dedorant kullanmaması. ❌Sorumsuz insanlar. ❌Saygısız, empati yapamayanlar, sapıklar (sitede bunlarla dolu ve bazen cidden kendime hakim olamıyorum o kafalarınö yumurta gibi kırıcaksın sonra ayaklarından tutup kafasından kan izi çıkararak sürüyüp balkondan atıp üstünden tırla geçip sonra kıyma makinasında çekip denize dökeceksin) Daha çok var ama yeterli bu kadar yazarken bile sinir oldum.
Yaşlılara toplu taşıma ücretsiz olduğu için sürü halinde sağa sola gezip her yere oturmaları, bide oturamayınca laf söyleyip oturmak istemeleri. Özellikle okul çıkışı ve iş çıkış saatinde bunu yapıyorlar, yazık o çocuklar sırtlarında 30 kilo çantayla yorgun argın ayakta gitmeye çalışıyor. Moruklardan nefret etmeye başladım.
Kesinlikle uykunun en güzel yerinde birden oda ışığının açılması, kapının danggg diye kapatılması, ve uykumun en tatlı yerinede birilerinin fısır fısır konuşması, sinirimi gerçekten bozuyor.
Toplu taşımalarda yüksek sesle konuşanlara çok sinir oluyorum ben. Bir de bazıları konuşmuyor ama telefonda son ses tiktok videosu izliyor 🤦♂️ Laf söylesen bir türlü, söylemesen bir türlü...
trafik kurallarına uymayanlar, eşyalarımın özellikle rujlarımın izinsiz kullanılması, boş konuşup aynı şeyi tekrarlayanlar, sevdiklerime sataşılması ve sevdiğim adama yürüyenleri görünce
Aklıma gelmesi gereken detayın asla gelmemesi. Bir tartışmada ses yükselmesi ve küfür edilmesi. Kargocunun bana ulaşamaması. Hayvanlara kötü davranan insanlar. Üzerime yemek dökmek. Empatisiz ve ırkçı insanlar. Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek. Çalıştığım bankanın 6 ayda bir şifre değiştirmemi dikte etmesi ve eski şifreleri kabul etmemesi. Ya ben düşündüm de ben bir sinir hastasıyım, her şeye sinir küpü oluyormuşum. 😂😂
Yolda yavaş yürüyen insan ve yolun ortada sohbete dalan insanlar... Bari kenara geç acelesi olanlar yetişsin. Hergün sinirlerim tepeme çıkıyor bunlar yüzünden
disarida yapilan dugunler kafami sisirir, son ses muzik acip gezenler, bagira bagira konusanlar. gurultuye alerjim var normalde sovmeyi sevmem ama gurultu olunca icimden haydo cikiyor