Kişilik & Karakter 1 ay İyi insanların kıymeti niye bilinmiyor? mervooo005 Xper 6 Takip Et FacebookTwitter 02 Ben anlamadım Güncellemeler: Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter İyi insanların kıymeti niye bilinmiyor? 183 Görüşünü yaz
MadagaskarAslanı | Kişilik & Karakter konusunda 6,4b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay İyi biri olmak, kötü bir şeymiş aslında. Yapacak bir şey yok. Hak eden ettiğini yaşayacak. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_Ćamdànnesneé_ | Kişilik & Karakter konusunda 1,5b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Balık bilmezse Halık bilir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
kavanozda1adam | Kişilik & Karakter konusunda 1,3b görüş paylaştı. Guru 1 ay Ben anlamaya çalışmayı da bıraktım. Bence bu sorunun bi cevabı yok.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Bisorrumvar Xper 5 1 ay Çünkü deveye diken, insana * yaranıyor bu devirde :)) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Hayalsiz_Adam | Kişilik & Karakter konusunda 120 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay iyi niyet hep kullanılıyor değer verdiğin cozutuyor rezalet bir dönemde yaşıyoruz üzücü Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
zirkonn | Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı. Master 1 ay sende iyi olma o zaman. genelde deveye diken insana s... ken yaranıyo tecrübelerle sabit bu konu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Beyefendi61 | Kişilik & Karakter konusunda 207 görüş paylaştı. Yoda 1 ay İnsanlar Nankör ondan Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever | Kişilik & Karakter konusunda 14,8b görüş paylaştı. Master 1 ay insanlar kötüleri sevdiği için Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
VOYSEA1035 | Kişilik & Karakter konusunda 182 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Kiymet yoksa , kaypak ise NOKTA demeyi bilmelisin. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AsabiÖküz | Kişilik & Karakter konusunda 2,1b görüş paylaştı. Guru 1 ay İyi insan nerede yavrum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
mmasalizzmm Xper 5 1 ay Çünkü dünyanın gerektirdiği durum bu. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kalkan42 Xper 6 1 ay Haklısın maalesef iyi llamk suç olmuş adeta Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ | Kişilik & Karakter konusunda 667 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Kıymeti bilinmeyen iyi insan kim? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
eaakpten856_ | Kişilik & Karakter konusunda 394 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Fazla değer soytarıyı kral eder Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Tendenönceruh | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı. Guru 1 ay Kötü iyiyi anlayamaz ondan Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
repreplik2 Xper 5 1 ay biliniyorda azınlıkta diyelim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
mahiyet Xper 4 1 ay İyi insanların kıymeti yokluklarında bilinir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ByDemokraat | Kişilik & Karakter konusunda 99 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay 4 s kuralı lo Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ghostmale01 | Kişilik & Karakter konusunda 299 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Iyi olduğu için.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Düşünürbiri | Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı. Guru 1 ay Keske bilsem. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
318İyi biri olmak, kötü bir şeymiş aslında. Yapacak bir şey yok. Hak eden ettiğini yaşayacak.
Balık bilmezse Halık bilir
Ben anlamaya çalışmayı da bıraktım. Bence bu sorunun bi cevabı yok..
Çünkü deveye diken, insana * yaranıyor bu devirde :))
iyi niyet hep kullanılıyor değer verdiğin cozutuyor rezalet bir dönemde yaşıyoruz üzücü
sende iyi olma o zaman. genelde deveye diken insana s... ken yaranıyo tecrübelerle sabit bu konu
İnsanlar Nankör ondan
insanlar kötüleri sevdiği için
Kiymet yoksa , kaypak ise NOKTA demeyi bilmelisin.
İyi insan nerede yavrum
Çünkü dünyanın gerektirdiği durum bu.
Haklısın maalesef iyi llamk suç olmuş adeta
Kıymeti bilinmeyen iyi insan kim?
Fazla değer soytarıyı kral eder
Kötü iyiyi anlayamaz ondan
biliniyorda azınlıkta diyelim
İyi insanların kıymeti yokluklarında bilinir
4 s kuralı lo
Iyi olduğu için..
Keske bilsem.