Gel vazgecelim hiç zorlamadan
Bir yer bulalım dünyadan uzak yine gözumuz yükseklerde
Gel vazgecelim hiç zorlamadan
Bir yer bulalım dünyadan uzak yine gözumuz yükseklerde
Pınar Denizin başrolde oynadığı, zengin bir ailenin kızı iken üniversite yıllarında özgürlüğünü doyasıya yaşamak için adını da Lidya yaparak anne babasından kopup iki erkek arkadaşıyla yoga yapılan bir Ege kampında iken, babasının evine götürmek için oralara gelip ikna etmek istemesi ama Lidya’nın beni unutun ben böyle çok mutluyum demesi üzerine iki taraf da mutsuz olması. Ve Lidya’nın iki erkek arkadaşıyla trafik kazasında ölmelerini fantastik bir şekilde anlatan Netflex filmini hatırladım şimdi. Özgürlük güzel ama sevdiklerimizi ve bizi sevenleri mutsuz ederek değil. Dünyadan uzak bir yer yok bence. 😌😎
Diyelim de kime diyeceğiz kimse yok ya bence dünyadan uzak olmasın git gel epey külfetli malum enflasyon göçüyor dünya dışına yolculuk kim bilir kaç paradır. Şarkıları uygulamaya kalkarsak batarız bu ülkede ne elde kalır. Gidelim gel hadi senle bu gece rebeka'nın yerine
Götürelim rakı fazlasıyla gel canım yakışır sana bile diyemezsin bir 100, lük rakı dünya para o yüzden, Gaydırı gubbak cemile'm nasıl, nasıl edelim de biz bu işe? Nikahımızı kıysın ünnen gelin hoca memiş'e diyorum. 😆
#SelamGençlik 🍀🍀
Dünya da lazım ama dünyanın heryeri sevdiğim insanla birlikte güzel zaten..🍀🍀
#TubaSueda21 🍀🍀
Çok mutsuzum bugün heryere gidebilirim :)
Gidin valla hava güzel👍
Teşekkürler♥️♥️♥️
Rıca ederim 🤗
Cevap
15Cevap
Günaydın :)
Öyle bir yerim var. #Simeranyadan_suretler
Simeranya; Peyami Safa'nın kitaplarında ki hayali şehir. Orada her şey insan mutluluğu için. Bende bu isimde bir Instagram hesabı açtım. Ziyaretime veklerim🙂🖐️
Tamam sayfanıza bakicagim
Hayatımızın özeti aslında. Aklımızdan geçip yapamadığımız ya da cesaret edemediğimiz.
Bir yer bulalım dünyadan Uzak. Başka türlü anlatılamaz. Hayatı erteliyoruz. Erteledimiz vakit geldiğinde pişman olacağız. Huruzu mutluluğu ertelemek çok abest. Çiçek bile vaktinde açar. Ne Güneş ne de Arı onu ihmal etmez.
demedim
uzak bir yer yok her yakınlaştı artık.. herkesten nefret etsem de onlarsız canım sıkılıyor mecburen katlanıyoruz :)
Ah demez olur muyum? Zamanında bende demiştim.
Fiziksel olaral gitmeye gerek yok.. Ruhumuzu alıp da gidebiliriz..
Aşksızlık krizinden en çok "Bir yer bulacağım Eskişehir'den uzak" diyorum. Aklım hep İzmir ve Antalya'da.
Demedim.
Son gelişmelere göre 15 bin yıllık insan tarihini silip, kanalizasyon sistemi bile olmayan başka gezegenlere gidemem
İyi pazarlar efenim 😊
Dünyada olsun ama bizim olsun dedim..
Günaydın bahçede oturmuş öylece bakiyorum etrafa
Günaydın olsun güzel bir pazar günü dilerim. :)
Şimdilik iyi burası:))
Çok dedim bir aralar 😅
Dediğim oldu.
demedim..
Dedim😌
Güzel şarkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?