Uzun uzun bucayi anlatı mısınız?
Nasipse deu ogrencisi olucamda merak ediyorum.
Bir ogrenci icin nasil bir yer sosyal aktiviteleri var mi
Nasipse deu ogrencisi olucamda merak ediyorum.
Bir ogrenci icin nasil bir yer sosyal aktiviteleri var mi
Ben anlamıyorum bucaya kötü diyorlar , sanırsın Tepecik gibi her gün çatışma var..
Kötü diyenlere bakma öncelikle Kampüs çok kaliteli biryer insanlarda öyle , eğer ev kiralacaksan ekstra iyi 600 tl ye yeni 0 daire kayniyor bundan iyi avantaj olabilir mi? Ulaşım olarak heryere gidebilirsin , heykelden başlayıp Şirinyerin sonuna kadar her türlü ortama sahip biryer, şu an Bornova'dan bin kat daha haraketli iyi kaliteli.
Ha bazı mahalleler kötü eyvallah ama izmirin çoğu semtinde illaki kötü yerler var , korkmana gerek yok Kampüs çevresi gerçekten kaliteli..
Tesekkur ederim cok sevindim sen deu demi okuyosun
Hayır ama bizim eve 5 dk yürüme mesafesinde.
Yakından biliyorum yani..
anladım tesekkur edermm
Buca kıro ve serseri bol olan bir semttir.. Üniversite var deu.. Kampüsü orada.. Bucays gelmeden Şirinyer var.. o tarafta otur ve takıl.. Bucada yaşanmaz.. Şirinyer on kızları da çok güzeldir.. göçmenler vs çoktur.. Şirinyer pide salonunda pide ve lahmacun ye.. ucuz ve güzeldir..20 senedir açık.. Şirinyer.. ama Buca değil.. Okula yakın deme.. sirinyerdrn de 10 dk zaten..
Deu sirinyere yakin mi
Kampüsün olduğu yer kenar mahalleydi.. en dsnhil dungul insanların yaşadığı yer.. Her türlü pislik vardı.. Ha ksmpus kuruldu çevresi gelişti.. Ama yakın aşağı mahalleler.. İzmirin çoğu belalı gençleri buradan çıkar.. Siznirde otobüsle ulaşım çok kolay.. Fahrettin Altay ve ucyolu da tavsiye ederim.. Hatta keşke karşıyaka da kalsan.. Otobüsle yarım saat kırk dakika.. Ama karşıyaka bambaşka bir dünya.. İzmir katsiyakadir.
Yurt falan yok mu yakinlarda ilk seneden eve cikamam 5 sene orda yasiycam nasipse
O taraf yurt pansiyon ve apart ksyniyor.. Devlet yurdu da var özel yurtlar da . ama tavsiyem yine de Şirinyer i seçmen.. Kendi güvenliğin açısından.. Sitinyerle Buca birbirine bitişik tek semttir bir nevi.. ama çok farklı.. Bucadan uzak dur. Gece sokakta dolasamazsin.. Şirinyer öyle değil.. cıvıl cıvıl.. Ve düzgün insanlar.. aileler.. öğrenciler.. yurtlar orada da var bir suru..
Sanırsın çatışma var sokaklarda , cok abartmissn..
Okul olarak on numara bir okul. Bucalilardan uzak dur sevgili kardesim hepsi apaçi. Git konakta kordonda alsancakta takil. Buca da guzel yerler var ama bucali taraftardan uzak dur pişman olursun aman
Cok tesekkurler kardesim dinliycem seni
He adam kesiyorlar bucada. Ne çok abartıyonuz.
Buca kalabalıkk insanlarıı falan çokkk köttüü 15 sene orda yaşadım çok kötü biryer ya bornova konak felan daha güzel onlara nazaran
Hadi yaaa 😕
Cevap
12Cevap
sosyal aktivite yok fazla. hareket heyecan bekleme. deu yakın hasan bahçesi var piknik alanı. şirinyer forbest caddesi var hareketli zaten sık sık oraya gidersin. buca gölet var büyük bir alaneğlenceli bir yer gezilcek tozulcak çok yer arama... ben seviyorum yinede havası oksijeni bol... bence bir öğrenci için ideal yer ;) bucada yaşıyorum bende istersen tanışabiliriz :)
Tesekkurler yardim için sagolun 😊😊
Eğitim açısından iyidir ama anlatmak biraz yetersiz kalir çünkü İzmir anlatilmaz yaşanır bu arada ALLAH seninle olsun inşallah hakkında hayırlısı olur şimdiden hoş geldin diyorum
Tesekkur ederim sagolun
Rica ederim
Buca güzel bir yer degil, cünkü orda baya bir dolandım ev ve ortamlara baktım bulamayınca geri dondum. Sadece uzun bir çarsı tarafı var orası güzel. Bu benim gözümden. orada yasıyan icin tabi ki de güzeldir. birşey diyemem
Buca cok buyuk karisik bir yer ulasim kolay kalabalik ne istersen bulabilirsin her telden insan var
Universitenin kalitesi nasil
Ust duzey bir kampus
Tesekkur ederim buca hakkinda kotu yorumlar duymustumda korktum bir an
Cok iy oldugu soylenemez ama yine iyi
Deu'da okudum okul olarak güzel semt olarak bucayı sevmiyorum ama İzmir her yönüyle güzel.
Bornova olsaydı keşke...
Benim bölüm yok orda
sadece büyük bir semt fazla tanımıyorum oraları :D
Aşırı sosyal biyer kendine dikkat etsen iyi olur
Aaa bende tam tersi yorumlar duydugum icin rhatlamistim. Neyse sagolun dikkat ederim.
Guzeldir bekleriz
Gelicem 😄
Güzeldir.
Güzel bir yer
Buca candır
Deu demi okuyosunu
İzmirliyim ordan biliyorum ben sdü de okuyorum
Ispartadamisin
Okullar acılınca orda olcam ama şimdi izmirdeyim
anladım
Sen nerden gelicen izmire
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?