Vurup duvara sessiz olun diyeceksin sinirini bozup işi bitirmesine engel olacaksın ki psikolojisi bozulup hiç yapamasın 🤣 kıza rezil olduktan sonra işin gerisi kolay zaten 🤣
Ben de nasıl bir bünye varsa milletin uykusunu getiren şeyler uykumu kaçırıyor 🤣 milletin duş alınca uykusu gelir benim tam tersi 🤣 bir insan dağın tepesinde ağaçların içinde oksijenin bol olduğu yerde 8 kadeh rakı içip uyuyup 4 saat sonra bir tıkırtıya uyanır mı 🤣 o bünyeden ben de istiyorum kardeşim 🤣nereden alıyoruz 🧐
Yoğun bir tempo ile çalışıyorsan uykuyu boslamamani tavsiye ederim ben de yoğun tempoyla çalışıyorum uykusuz olduğum günlerde bildiğin depresif unutkan ve yorgun oluyorum
Sorma tam uyuyacak iken kitapsız sakal bölgesinden ısırdı sakala rağmen gece 1 de iki kişi sinek avına çıktık. Bir de genelde bunu öldürsen de bir başkası gene ortalarda oluyor odayı kapatıp başka odalarda uyuduk 🤣
yanına emanet alacaksın canım tabikide ben zaten kız olsaydım yanımda kesin 2 tane keleş taşırdım ıssız yerlere gittiğimde bu erkek milletine hiç güvenmiyorum xdjndkfekfbwjöhf
Valla uyuz hastalığı bir taraftan vajibal enfeksiyon bir taraftan uykum bölünüyor evet 10 da kalkacağım yerde 6 da kalktım ölmüyoruz da sürünüyoruz işte
O tür durumlarda uyumaya odaklanmalisin vücudunu iyice gevsetmelisin bu genelde işe yarar. Bazen uymak için YouTube'dan filan uyku meditasyonu açarım onlar da ise yarıyor
Bunları her gün hepimiz yaşıyoruz olabildiğince uyuma esnasında bu düşüncelerden uzak durup uyumaya odaklanmanı tavsiye ederim. ☺️ Kötü uyku kötü bir psikoloji demektir ☺️
Hiç bir şeye takilmiyorum 🤣 7 yaşından beri seste ışıkta uyuyamam. Gece en ufak tıkırtıya uyanırım it uykusu derler ya benim uykum öyledir. İki saat sonraya alarm kurar uyurum alarma da uyanırım. Hatta evin diğer ucunda çalan alarma bile uyanıyorum 🤣
Bir şey düşünmesem bile uykuya gecemiyorum bazen tamamen uyumaya odaklanıyorum. Uyku ilacı aldım iki kez ikisinde de uykum kaçtı 🤣 uyumak için duş alır bir çok kişi benim uykum kaçar. Bazen uyku meditasyonu açıyorum çok sorunlu olduğu zaman onlarin yardımcı olduğu oluyor. Bir de uykum geldiğinde uyumam lazım o an biri bolerse gene uykum kaçıyor. Bir kez uyandım mi da uyuyamam. Bunları yıllardır çözemedik maalesef ☺️
Spor yap, kendi yor gün içi, telefondan uzaklaşmaya bak, odanda da elektronik eşya bulundurma ve aynen meditasyon uyku problemi olanlara çok iyi geliyor👍🏻👍🏻
7 yaşından beri olan bir durum elektronik eşyaları bırakıp 2 saat yatakta dönüyorum onların bir etkisi olmuyor hatta karanlıkta gözümü yorup uyumama bile yardımcı olduğu da oluyor. Doktorlar da cozemediler durumumu ☺️
Kitapsız misafirlikteyim arkadaşımda saat 1 de tam uykum gelmiş yatarken uyandırdı arkadaşla sivrisinek avına ciktik 🤣 4 e kadar uyuyamadım odayı kapattık başka odalarda yattık 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hiç belli olmuyor o bende, deli gibi uykum olsada uyuyamadığım çok zaman oluyor. Fazla sinir bozucu gelsede bir şekilde başarıyorum neyseki.
Sen gene başarabiliyorsun uyku ilacı alıp uyuyamadıgim çok oldu ben epey bir zorlanıyorum
Onuda kullandım bir dönemde başta işte yarasa da sonrasınsa çok bir etkisi kalmamıştı bende.
Ben de hiç yaramadı ilaç olayı
Dozuyla ilgisi olabilir belki.
İnsanların uykusunu getiren bir çok şey benim uykumu kaçırıyor
Umarım bir çözümünü bulabilirsin.😐
Teşekkür ederim ☺️
Ölü gibi uyumuşum yaa 😂 Ama kaçırırsa benim de sivrisinekler kaçırıyor 😒
Allah onun belasını versin saat 1 de uyuyacakken 4 de uyuyabildim ancak 😒
ahaha :D
Gülme 🙄 gece 1 iki kişi sivrisinek avına çıktık 🙈
Gelecek ve geçmişteki yaşananlar. Tabi en çok gelecek. Stres oluyor çok düşünüyorum bazen ne olacak böyle diye.
Geçmiş tektir ama gelecek sonsuz ihtimaller içerir. Geleceği düşünmek pek iyi bir şey değil bana göre :)))
Önemli bir yerde gerekiyor.
Arkadaşlarla konuşurken ayrılamıyorum kolay kolay sonra de gece 3-4 gibi anca yatmış oluyorum. Çekirdek misali bırakamadım. :d
Ne konuşuyorsunuz da arkadaşlarınla bırakamıyorsun 🤪
Sohbet işte 😂
Onu anladım zaten sohbet içeriği ne diye soruyorum 🤪
Katıl da öğren o zaman 🤪
Benim de mi uykularım kaçsın 🤪
Yani öğrenci evidne. Olduğum için yan apart daki çocuğun her gün farklı kızla gelmesi ve sabaha kadar malûm işi yapması bu 2 haftadır uyutmuyor
Vurup duvara sessiz olun diyeceksin sinirini bozup işi bitirmesine engel olacaksın ki psikolojisi bozulup hiç yapamasın 🤣 kıza rezil olduktan sonra işin gerisi kolay zaten 🤣
🤣🤣🤣 aynen öyle ama işte olmuyor o an gelip kapıya dayansa felan neden vuruyorsun diye 🤣🤣
Hahha ne diyebilir bir bagirsan herkes toplanır kadının gücü 🤣 polisi arayıp birini öldürüyorlar galiba yan dairede diye ihbar da bulun 🤣
Jajqqjoqoq
Uykumu hiçbir şey kaçıramaz, Saat 12 oldu mu tık diye uyurum.. 😅😂
Nasıl oluyor bana da anlat uyku ilacı alınca uykusu kaçan adamım ben 🤣
Uykuya çok dayanıksızım. Bünye meselesi bro 🤣🤣
Ben de nasıl bir bünye varsa milletin uykusunu getiren şeyler uykumu kaçırıyor 🤣 milletin duş alınca uykusu gelir benim tam tersi 🤣 bir insan dağın tepesinde ağaçların içinde oksijenin bol olduğu yerde 8 kadeh rakı içip uyuyup 4 saat sonra bir tıkırtıya uyanır mı 🤣 o bünyeden ben de istiyorum kardeşim 🤣nereden alıyoruz 🧐
Kul yapısı değil Allah yapısı bro. Keşke satılsaydı. Ama klonlama çıkınca benim bünyeden sana da yaparız, merak etme 😂😂😅
Hahaha eyvallah kardeşim 🤣🤣
✋😅😂
Uykumu kaçıran bir şey yok şu an ancak çok fazla uyuyamama gibi bir problemim var.
İyi dinlenmek için rem uykusu gerekiyor muhtemelen benim gibi rem uykusuna geçişte sorun yaşıyorsun
Aslında hayır, sadece uyumak için çok vaktim yok. :)
Neden çok vaktin yok 🤔
Şurada kalmış yirmi otuz yılım onun da yarısını uyuyarak mı geçireyim. :)
Şakası bir tarafa azcık yoğun bir insanım diyelim.
Yoğun bir tempo ile çalışıyorsan uykuyu boslamamani tavsiye ederim ben de yoğun tempoyla çalışıyorum uykusuz olduğum günlerde bildiğin depresif unutkan ve yorgun oluyorum
Doğru söylüyorsunuz ancak şartlar böyle şimdilik.
Anladım umarım yoğunluğu atlatırsın en kısa sürede ☺️
Teşekkürler, umarım.
Sivrisineklere ayar oluyorum çok iyi saklamıyorlar ya bir de
Saklanıyorlar
Sorma tam uyuyacak iken kitapsız sakal bölgesinden ısırdı sakala rağmen gece 1 de iki kişi sinek avına çıktık. Bir de genelde bunu öldürsen de bir başkası gene ortalarda oluyor odayı kapatıp başka odalarda uyuduk 🤣
Libido sorunsalı lanetini bastıramadıgimdan sabah sabah, yanlız da olmuyor ki be eş lazım eşlik edecek lazım💐🙌
Stres
Sıcak hava
Bağıra bağıra telefonla konuşan aile fertleri
Değişiyor , çoğunlukla çok düşünmek , bazen neyi düşünmem gerektiğini düşünmek
Yüksek tansiyon sırf bu yüzden uyuyamadım saat 11 den beri düşürmek için uğraştım
Mutsuzluk, çok fazla düşünmek, hayattan zevk almamak, pişmanlıklar, herkes tatildeyken evden dışarı adımını atamamak başka sorun efendim?
neden mutsuzsun ormana git çadırını kur kamp tatili yap ağaçları çiçekleri kokla kuşlara bak kedi medi sev
O öyle olmuyor işte ayrıca beni o ormanda sağ bırakmazlar
yanına emanet alacaksın canım tabikide ben zaten kız olsaydım yanımda kesin 2 tane keleş taşırdım ıssız yerlere gittiğimde bu erkek milletine hiç güvenmiyorum xdjndkfekfbwjöhf
Dmxkskskzjzjs yok ben ondan taşısam bile yine korkarım ki boş ver onu ve öyle orman kedi felan sevmem çok sıkıcı napim ağaç mı izleyim
Valla uyuz hastalığı bir taraftan vajibal enfeksiyon bir taraftan uykum bölünüyor evet 10 da kalkacağım yerde 6 da kalktım ölmüyoruz da sürünüyoruz işte
Stres, düşünmek
Nasıl uyuyorsun peki taktik versene bende aynı
@bluelexa yani düşünmeyi bırakmaya çalışıyorum gözlerimi açmıyorum zor da olsa dalıyorum bir ara
O tür durumlarda uyumaya odaklanmalisin vücudunu iyice gevsetmelisin bu genelde işe yarar. Bazen uymak için YouTube'dan filan uyku meditasyonu açarım onlar da ise yarıyor
Teşekkür ederim ikinizede..
Canım sıkılıyor buralarayız
Buralardayız :D Karadenizli gibi oldu
2 hafta önce Karadeniz deydim :D Ege bölgesi şivesi beklerdim ama :P
Karadeniz'de yaşadım 5 yıl onu da yaparız sıkıntı yok :D
haha hey maşallah Doğu Anadolu tarafı var mı :P
Yok daha nasip olmadı :D
o zaman en kısa sürede gönderelim :P
Özlem, hasret, gurbet
Neye olan özlem ve hasret uykularını kaçırıyor?
Aileme
Zor oluyordur eminim ki umarım en kısa sürede özlemin biter ☺️
Az kaldı 🙏
Gelecek kaygısı , kararsizliklarim.
Bunları her gün hepimiz yaşıyoruz olabildiğince uyuma esnasında bu düşüncelerden uzak durup uyumaya odaklanmanı tavsiye ederim. ☺️ Kötü uyku kötü bir psikoloji demektir ☺️
Teşekkürler 😊
Benim uykum hic kacmaz
Nasıl beceriyorsun direk uyumayı 🙃
Yastıkla bakisinca, dayanamiyoruz birbirimize 🤭
Ooo sizin ilişki romantik düzeye çıkmış 🤪 benim yastık bana yüz vermiyor 🤣🤣🤣
Hiç bir şey uykumu kaçıramaz😀
İşin sırrını bana da söyler misin 🤣
Çok takılma…
Hiç bir şeye takilmiyorum 🤣 7 yaşından beri seste ışıkta uyuyamam. Gece en ufak tıkırtıya uyanırım it uykusu derler ya benim uykum öyledir. İki saat sonraya alarm kurar uyurum alarma da uyanırım. Hatta evin diğer ucunda çalan alarma bile uyanıyorum 🤣
Benim uykumda çok hafiftir, ufacık bir tıkırtıda hazır ola geçerim🙂ama yatağa girdiğimde direk uyurum…
Bir şey düşünmesem bile uykuya gecemiyorum bazen tamamen uyumaya odaklanıyorum. Uyku ilacı aldım iki kez ikisinde de uykum kaçtı 🤣 uyumak için duş alır bir çok kişi benim uykum kaçar. Bazen uyku meditasyonu açıyorum çok sorunlu olduğu zaman onlarin yardımcı olduğu oluyor. Bir de uykum geldiğinde uyumam lazım o an biri bolerse gene uykum kaçıyor. Bir kez uyandım mi da uyuyamam. Bunları yıllardır çözemedik maalesef ☺️
Spor yap, kendi yor gün içi, telefondan uzaklaşmaya bak, odanda da elektronik eşya bulundurma ve aynen meditasyon uyku problemi olanlara çok iyi geliyor👍🏻👍🏻
7 yaşından beri olan bir durum elektronik eşyaları bırakıp 2 saat yatakta dönüyorum onların bir etkisi olmuyor hatta karanlıkta gözümü yorup uyumama bile yardımcı olduğu da oluyor. Doktorlar da cozemediler durumumu ☺️
Benim samsunda ne işim var 😑
Bilmem ne işin var 😱
Ne biliyim hiç de sevmem 🤨
Sevmiyorsan nasıl gittin 🤣
Hayal alemi
Aman dikkat hayal aleminde gittiysen seni oraya çeken bir şey var demektir 🙃
İstemiyorum be
Aklımın kaçması
Aklını mi kaçırdın 😱
Bende sivrisinekten nefret ederim
Katil eder insanı 😡
tesekkurler
dellenıyorum telefon ısıgı ve yasstık ıle savas acıyorum
Kitapsız misafirlikteyim arkadaşımda saat 1 de tam uykum gelmiş yatarken uyandırdı arkadaşla sivrisinek avına ciktik 🤣 4 e kadar uyuyamadım odayı kapattık başka odalarda yattık 🤣
:) :) :)
Hanımla konuştuk bu saate kadar.
Hey maşallah uyku ondan kaçtı diyorsun 🤣 bazen güzel bir sohbet güzel bir uykuya tercih edilebiliyor 🙃
Aynen öyle. Biraz hararetli geçti ama olsun. :D
Çoğu Zaman gelecek düşüncesi oluyor
O kaygı hepimizde var maalesef
Doğrudur Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Amin ☺️
az önce gördüğüm rüya
Hayır olsun ne gördün ki 🙃
eski bir arkadaş..
Namıssız sinek
Sıcak hava
Gecenün üçünde bağıran davar
Sinir, stres, düşünceler..
Dertler yarınki seyahat veya sınav gibi şeyler
Eğer ki bi olay olmuşsa onu düşünürüm
Genellikle kafamın içindeki düşünceler :)
arkadaşlarlayız :)
Karşı binadakilerin gülme sesleri
Polisi arasaydin hemen
Uykum kaçmıyor
Bu işin sırrını bana da söyler misin 🙃
Sırrı yok😄 uyku düzeni ile ilgili sadece, kimisinin uykusu doğuştan ağırdır uyanmaz pek😬
Doğuştan kaybetmişim desene 🤣
Kendi tercihim
O nasıl oluyor 🤔
Yani bir şey uykumu kaçırmadı, kendim uyumak istemedim demek
Ne artizlik yapıyon 🤔
Acıkmak
En güzel uyku yemeği yedikten sonra gelen o ağırlıkla geliyor 🙃 açlık maalesef uyumaya epey bir engel ☺️
Kahve 😬
O benim uykumu kaçırmıyor 🤣
Nefrett
Nefret mi uykunu kaçırıyor 🤔
yemin ederim cinsellik
mobil oyunlara dalınca sabahlıyorum
Ses.
libido
Korku gerilim filmleri
Gelecek kaygısı hedefsizlik
Gündelik hayat koşuşturması Gıcık patronlar
gelecek kaygısı