Yakın arkadaş problemi lütfen cevap verir misiniz?

Ben üniverstede iki kızla tanıştım. Bende bir bayanım. Üçümüz aynı apartta vs kalıyorduk. Birisiyle saçma sebeplerden yollarımızı ayırdık. Diğeri de üni bittikten sonra aramıza mesafe girmeye başladı. Ben kaç defa bulunduğu ile gittiğim de hep onunla görüştüm haber verdim. Kendisi defalarca benim olduğum ile geldiğinde sadece bir kere 5 dksını ayırdı. Şu bir kaç aydır sürekli ben yazdım halini hatrını sordum. O bir kez olsun yazmadı. Geçen gün arıcam vs dedi aramadı. Bugün o aramız bozulan eski kızla benim bulunduğum ilde buluştular. Benim ona hiçbir zararım dokunmadı tam tersi baya iyiliğim dokundu. Baya anılarımız oldu. Ben az önce arkaşlığımıza beni önemsemediği için ve kötü şekilde son vermek istemediğimi belirttim. Düşüncemin saçma olduğunu özel hayatına zaman ayırmadığını söyledi. Ama özel hayatına zaman ayırmayan birisi ona haber verip de bana haber vermemezlik yapmamalı bence. Benim zoruma gitti açıkçası. Ve ben üzülmek istemediğim için değer görmediğim yerde durmak istemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yakın arkadaş problemi lütfen cevap verir misiniz?