İkisinin ortasını bulamaz mıyız? 😬
Sen hangisini dinliyorsun?

İkisinin ortasını bulamaz mıyız? 😬
Sen hangisini dinliyorsun?
Selamlar,
Akıl ile kalp birbirlerine zincir ile bağlı gibidir. Bana göre ikisi de aynı paralel giden farklı olgular, mantığını dinlesen kalbin küser. Kalbini dinlesen mantığın bozulur. Bu arada ki teraziyi iyi ayarlamak lazım. Her ne kadar uzak gibi görünseler de aslında az çok aynı şeylerdir. Sadece kimya farkı var arada.
İkisini yerinde ve zamanında kullanan kazanır. Beğendiğin, hoşlandığın adamın karşısında mantık ararsan olmaz mesela çünkü aşkta mantık yok, akıl yok.. kalbinle hareket edeceksin o an
Kalpte yok oluyor zamanla 😠
Hmm, o zaman "Kalpsiz apo" diyebilir miyiz senin için 🙄
Sensin apo 😎 ben Abdurrahman
Peki Abdurrahman bey
Apo diyebilirsin takılıyorum
Şu ana kadar hep mantığımla hareket ettim ve bir kez olsun pişmanlık duymadım. Duygular da büyük bir anlam taşıyor bende fakat mantığım kadar değil.
Aklın ve kalbinin kesiştiği noktayi dinleyen kazanır
Mantıksız duygu, duygusuz mantık olmaz
Rica rica 😬
Cevap
20Cevap
Kalbimi🤦♀️🤦♀️
Ahh kalbim ben senden çok çektim, söyle nedir bu halin valla sen delisin, delisin 😎😬😬😂
Gece gece delirme sakin ol 😬
Sonunda şükür 😃 gözün aydın.
Ben hep kalbimi dinliyorum kazanıyorum. Sanırım aklım kalbimde 😏
Aklını ve kalbini dinleyen
Aklını dinleyen her zaman kazanır
Aşk hariç her şeyde Aklını dinlemeli insan
Ama aşk mantık kabul etmez
Duygular insanı ele geçirir
İkisi de kazanır çünkü ikisi de mutlu olmam yönünde olur. Bazı istisnai durumlar oluyor ama o da tuzu biberi olsun.
Ben yeri gelince aklımı yeri gelince kalbimi dinlerim
Kalbimi ve duyguları mı dinliyorum. Aklımı dinlesem, bensiz kalırdı.
Kadın olarak zaten ilk işimiz kalbimizi dinlemek. Kendime sorarım- kalbim şunu yapmak istiyormu, sonra aklım zararını faydasını ölçer, kalbime anlatır her ikisi huzurluysa yaparım. Biri huzursuzsa, ertelerim bir az da düşüneyim diye.
Vicdanliysan kalbini dinlersin bu cok onemli bence. Kalbini dinleyen insanda kazanir belki o an kaybetmis gibi olur ama aslinda oyle degilde. Yaradan biliyor kimin ne oldugunu o yuzden kalbi dinlemek her zaman daha iyidir
Kazanmanın ne olduğuna bağlı, aklını dinleyen belki hep başarılı olur, hayat şartları daha iyi olur fakat kalbini dinleyenin hiç keşkesi yoktur sonunda mutsuz da olsa mutluluğu bir ara yakalamıştır.
Elimden gelse, kalbimi klozete atıp sifonu çekerim..
Merhaba
Kazanmak istiyorsan eğer ki mutlaka aklını dinleyeceksin kalbini dinleyip de kazanan insan hiç görmedim ben keşke öyle bir şey mümkün olsa ama boşuna kaybetmiyoruz
Aklını dinleyen kazanır. Kalbini dinleyen duygusal kararlar verir, aklını dinleyen mantıklı kararlar.
Bu durumda ben hep kaybediyorum, teşekkürler. 😅
Aklı ve kalbi arasında dengeyi sağlayabilen kazanır. Ki hangisini öncelersen öncele bir zaman sonrasında daima diğeri de ona tabi olur
Aklımı dinlesem çok şey kazanırdım şimdiye kadar.
Geç değil
İkisi de susmuyor bu aralar ki birini sonra diğerini dinleyeyim bende saldım gitti sustukları zaman dinleyeceğim napayım..
Ben çok fazla duygularımla hareket eden insanım, düşünce olarak doğru düşünebilirim ama icraata dökemiyorum.
Her olayda aklimla kalbimin ittifaki muhimdir. Ittifak edemediklerinde ise aklimin yolunu secerim.
ikisini de. aklım kendi uzmanlık alanında söz sahibi, kalbimde kendi uzmanlık alanında söz sahibi.
Kalbını dınleyen üzülür. Duygusal merhamet bilmem ne bos yapmaya gerek yok.
Aklını dinleyen hep kazanır kalbini dinleyen hep üzülür, kazanamaz.
Aklını dinleyen maddi şeyler kazanabilir ama manevi şeyleri kaybeder bence
Ben kalbimi dinlerim. Duygularımla hareket ederim.
Kalbimi dinlersem yanlış yaparım, aklım da susmak bilmiyor zaten mecburen onu dinliyorum
Genelde kalbim daha ağır basıyor ama mantık daha iyi sanki
Aklını kullanan kazanır. Ama kazanmak her zaman mutlu etmez…
Aklımı dinlemeye çalışıyorum ama kalbim daha baskın geliyor şu sıralar
Aklını dinleyen kazanır kalp duygusaldır bazen yanılır.
Aklını dinleyen , Kalbim sadece kendime çalışır.. canım kendim 😌
duygularıyla hareket eden kaybeden üzülen taraf olur
hep aklımı dinleme taraftarı oldum ama onunla tanışana kadar, sonrasında hep kalbimle hareket ettim pişmanım, akıl hep 1 adım öndedir bence. Aşkla karşılaşınca kalp hep doğruyu söylüyormuş gibi gelir ama öyle değil bence
Aklını dinleyen...
İkisi de. Akıl pazarda, kalp yatakta gerek arkadaş🤔
ben buna cevap veremem
Neden
mantık ve kalp arasından sürekli çelişiyorum çünkü. henüz karar veremedim.
Anladım ✨
kalbi dinlemek iyi gelir güzel hissettirir ancak kısa vadede.. bence akıl dinlenmeli en azından kalbi dinlemekten bir tık fazla..
Aklını dinlersen pişman olmazsın kafanda bitirmişsindir ama kalbini dinlersen pişman olabilirsin duygusal açıdan
tabiki aklını. kalp yanıltmak mantık doğrulamak için vardır. bu yüzden duyguları kontrol altında tutmak gerek.
Aklını diyenler 10 sıfır öndedir
Aynı yola çıkıyor 😬
Evet doğru 🙄
Desen ne olur yani? 😃
Keyfine benden ekmek arası iki tane 🚀🚀
Teşekkürler 😬
Küçük meselelerde aklını, büyük meselelerde kalbini dinleyen kazanır.
Aklımı dinleseydim kazanırdım ama biz kaybetmeleri seçmişiz..
Kalbinizi dinleyin
Ikisinin ortasını bulabiliriz bence
İkisini dengeleyebilen
Aklini dinleyen kazanir
Akıl genelde insanı doğruya götürür.
ikisinin ölçüsünü tutturan
Aklını dinleyen her zaman kazanır.
Aklını dinleyen kazanır.
Kesinlikle akıl. Kalbinle yola çıkarsan üzülürsün.
İkisinide dinledim ikisi de boş konuşuyor
Aklını dinleyen kesinlikle
Dinlemeyi bıraktım kendim çalıp kendim oynuyorum
Akıl her zaman doğruyu götürür.
ikisindede kaybediyoruz
aklını dinleyen kazanır
Bu çağ için aklını dinleyen :)
İkisini eşit tutabilen kazanır
Kalbini dinlesen sürüm sürüm surunu
Aklını dinleyen kazanır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?