ot gibi değil sadece nefes alıyor olmakla değil gerçekten yaşayan, bu hayatı yaşıyorum ben dendiğinde aklınızda canlanan nedir?

ot gibi değil sadece nefes alıyor olmakla değil gerçekten yaşayan, bu hayatı yaşıyorum ben dendiğinde aklınızda canlanan nedir?

Benliğiyle girdiği savaşı kazanandır hayatı yaşayan. Üstüne tarih boyu ciltler dolusu kitaplar yazılan kavramların esaretinden kurtarandır hayatın merkezinde olan. Bazen bir çiçeğin açışında bazen bir kuşun kanatında bazende bir ömür onu görmezden gelen kişinin son nefesinde ki pişmanlıkta gizlidir.
Benlik olayı çok derin bambaşka evet hissetmek, hissettiklerimizi aklımızla yorumlamak ve gerçekten boş bakışlarla değil anlamlarla etrafımıza bakabilmek.. her şeyin bir anlamı olduğunu görmek gerek anlamsızlıkların bile gizli kavramlara yoğunlaşmak herkesin kendi hayatına adaptasyonuna göre sağlıklı bir biçimde yorumlaması ışte
Yaşamak tadını çıkarmak bu devirde zor olsada öncelik sağlıklı bir şekilde mutlu huzurlu neşeli hayallerini gerçekleştirmek için imkanları zorlamak bunları desteklemek ve gerçekleştirmek için maddi kaynaklar bulmak vs..
Cevap
5Cevap
mutlu olmak ve sevdiğini hissetmek
Değişik şeyler deneyimlemek, her şeyi "kural"ına göre yaşamamak, hata yapmak, risk almak, bazen plansız davranmak, ertelememek.
Bence en önemlisi mutlu olabilmek ve istediğini yapabilmektir.
Pozitif insan olabilmek ve o pozitif enerjiyi hayatımızda tutmak yaymak bu insanın hayatına bakışını bile değiştiriyor ayrıca istediklerimizi bilip sonrasında gerekli çabayı gösterdikten sonra geri geldiğinde anı yaşayarak yapabildikten sonra hayat bize enfes hisler ve olaylar ile mutluluk verecek acısıyla da tatlısıyla da
Tabii pozitif kalabilmek çok önemli. Hayatta her türlü olumlu ve olumsuz şeyler olabilir. Bizim yapmamız gereken sadece doğru yolda olduğumuzdan emin olup, kendimizi hayatın akışına bırakmak. İstediğimiz bir şeyi gerçekleştirebilmişsek işte o hayatın bir amacı ve anlamı olmuş oluyor.
Farkındalık ve bilinci koruyarak attığımız her adım bize bir şey kayacak ve bize bir şeyler katıldıkça biz... Öyle biri olacağız ki tek bir şeyin anlamı önemi gözümüzde yeri değişecek bu anlama durumu kapasiteyi kullanma durumu da bize karşılığını verecek çünkü hiçbir şey karşılıksız kalmaz. bilinçli ve farkındalıklı birinin yerinde sekme durumu yok. Hayatı anlayacak kendi yorumuyla yayaşayacak gerektiğinde yaşatacak
nefsin öldükten sonraki edindiğin gerçek bilgiler ve yalnız mutlu
Hayatı yaşamak benim içn sınırlarını belli ölçüde kaldırmak her hangi konuda mesela çocuklaşabilmeli bazen insan mesela çocuklqr gibi eğlenmeli biri görecek ayıplayacak diye tepkilerini hareketleribi kısıtlamamalı bna göre
Kesinlikle birde bazı şeyleri takmamak lazım kafaya olur biter mutlaka işler ama insan işi için kendini bi hayatı oldupunu unutuyor
O saçlar 20 li yaşlarda beyazlıyor artık
Zaten kafan rahatsa hayatı yaşarsın düşünsene villan var her şeyin son model eski püskğ hiçbir şey yok dinlediğinde daha güzel ama nice dert tasa kafanı yiyip bitiriyor koca villa sana dar gelir hiçbir şey tat vermez
Tabiki kesinlikle öyle
Senin görüşün nedir
Ben buna çok ama çok uzun bir yorum yapmak isterdim ama en kısa haliyle keşfetmektir bence.
Bir şeylere gözümüzü açmak, sorgulamak ve düşünmektir. o düşünceler o arayışlar seni boyuttan boyuta atlatır sen de gezersin oralarda ve yorumlarsın yeteneklerini kullanırsın 5 duyu organının hakkını verirsin ve kafanı çalıştırırsın. gezersin, görürsün, okursun, not alırsın. süzgecinden geçirirsin kendine doğrular oluşturursun ve en önemlisi de kendini tanırsın. sana ne iyi gelir? Neyi seversin, neyi sevmezsin? Bilirsin. sevdiklerin olur kıymet bilirsin. Sen düzgün bir isnan olmak için yaşarsın mantığını elden bırakmazsın. zihnin gücünü bilir ve sonuna kadar kullanırsın. yeri gelir benliğinde kaybolur yeri gelir tutkularını yaşatırsın ama tüm bunları yaparken bilincin de sana eşlik eder ve neyin daha iyi olduğunu, ne daha doğrudur keşfeder ve hep daha basamaklara adım atar anlayarak ilerlersin. yetilerini de aklını da kullanırsın niyetlerin ve amaçların olur. sana eşlik edecekleri seçersin. acılarınla yüzleşmeyi bilirsin onlardan ders almayı bilirsin. Yaparsın da bunu ve bunu yaptığında onların bile aslında ne kadar kıymetli dersler olduğunu ve seni, sen yaptığını görürsün. korkacak şeyin yoktur çünkü güç senin için çok önemlidir yıkılsan da ayağa kalkar gücüne güç katarsın ve bunu iyiye kullanırsın. insan olduğunu hissedersin ve bir insan bu hayatta ne yapar bunu düşünür ilerler ona göre hareket edersin. yaşamak istersin sadece düzgünce yaşamak haha sonra nefes alırsın wuhu içine çekersin akciğerlerin dolar sonra da naparsan yap canım 🥳🤝🏻🤠
Hey maşallah baya güzel şeyler yazmışsın söylediğin şeyler değerli hepsine de katılıyorm görenler ss alsın yazdıklarımızı hayata yön veren bilgiler djdjdjjddkdj
Hahaşsşdll 😂 Evet bu mirası saklayacak değerli öğrenciler yıllar sonra bu harmanlanmış bilgileri kullanırken hatırlayın 2022 de yazıldı ama KS ayakta kaldığı sürece bu soru ve görüşe denk gelen kendini yetiştirmek isteyen o birey selamlar sana işte bu
Senin inanılmaz bir gücün ve sevgin var
🤯🤯🤯🤯 tıktık alıntısı ile tüm atmosferi bozdum
Üzgünüm a
Dkmdödöddöööcl olsun okuyunca anlarlar onlar biz mesaji verdik zeki öğrencidie onlar
Kahramanlar atmosfer bozar gençliği yaşatmak için 😅😅
Ckdkkddkkd
KS nin gülleri
seks yapmak
cılgın olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?