Güzel başlamamıştım ama harika hissediyorum ya, farkındalık güncellemesi geldi sanki müthişim ⭐️

Güzel başlamamıştım ama harika hissediyorum ya, farkındalık güncellemesi geldi sanki müthişim ⭐️

Harika başladım.. Yorgun bitiriyorum. Bir ton bulaşık yıkadım ya. Dün ekmek yaptımıştım. Ayrıca sütüm vardı. Onunla da dondurma yapmıştım. Ama iyi olmadı ya. Salep almıştım, sade saf salep değilmiş verdiği. 😕 Neyse öyle böyle yaptım. Ve bir ton bulaşığı bu güne kaldı tabi, hepsini yıkadım. 🙄 Şimdi de ocakta yemeğim var. Onu bekliyorum. Yemeğin olmasına az kaldı. Hemen yiyip yatıcam vallaha. Tencere de sabaha kadar öylece ocakta soğusun. Yarın sabah dolaba koyarım. çok uykum geldi. 😴
Güne pek güzel başladığım söylenemez. Ancak sonrasında güzel devam etti. Ardından biraz yorucu grafiğinde yükseldim fakat sonra dinlenmeceye evrildi. 😅 Gün sonu ise yorgundum ve erkenden uyudum. Bu şekilde bitti diyebilirim. Şu an ise yüksek ihtimal uyuyamayacağım. 😒
Cevap
14Cevap
Güne kötü başlar gibi oldum, sonra bir anda güzel devam ettim 😌
Öğleden sonra ve akşamı yoğun geçirdim. O yüzden yorgun bitiriyorum.
Sıkıcı başladım sıkıcı bitiriyorum
Öyle kal.
Ben genelde güne sitemkar başlayıp, mutlu bitiriyorum.
O zaman ile olur 😬
Eve az önce geldim, yorucuydu ama fena değildi. Kahvemi aldım, pamuk gibiyim şu an.
Böyle başladım nasıl biticeğini bilmiyorum
İyi başladım, iyi bitiriyorum ama bu demek değildir ki her gün böyle iyi olacak. Kötü günlere çok az kaldı yerle bir olacağız görürsünüz.
Güzel başladım kahvaltı sonrası işe gittim. Çalıştım dönüyorum. İçim rahat
Yorgun başladım
Nasıl biteceği hakkında en ufak fikrim yok.
Güne her zaman güzel başlarım günün sonu güzeldi doğum günü vardı kuzenin güzel bitti
Motorla başlayıp alkolle kapatıyorum.
Deniz kıyısı sakinlik.
Gayet berbat başladım henüz bitirmiyorum ama umarım iyi biter
Kötü başladım, kötü bitiyor
Gelsin hayat bildiği gibi 🦁
enerjık başlıyorum enerjık bıtırıyorum yalnız şu sıralar uyku agır basıyor sıcaklardan kanımca
Güzel başladım güzel gidiyor
Güzel başladım güzel bitiriyorumm
İyi başladı, öyle devam edebilirdi..
Güne uyanarak başkadım, uyuyarak bitiririm heralde.
Yoğun tempoda başlayıp sakın tempoda PS atarak devam ettiriyorum 🤣
Misafir ağırlamak yorucu
güzel başladm güzel biter inşallah
Güne mükemmel başladım ve öyle bitiyor
Sabahın 7 sinde başladım hala çalısıyorum
Boş başladı boş bitti
Yoğun başladım keyifsiz bitiriyorum.
Sıkıcı başlayıp sıkıcı bitiyor
Normal başladım normal bitiriyorum.
Yorgun başladım yorgun bitiriyoruz
Kleopatra sahilde💔❤💙💜
İyi başladım nasıl