• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Burçlara inanmak aptallıktır?

FilNecati31
FilNecati31 Takip Et
Bilge Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

aksini iddia edebilecek var mı? buyursun.

Burçlara inanmak aptallıktır?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ikizterazi
    ikizterazi Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Değil.

Zaten astroloji ilminin özü 12 burçtan ibaret değil. 12 insan kalıbı değil. 12 kişiye bölen kişiler astrolojiden anlamayan insanlar.

Astroloji derin bir havzadır. Doğum haritası diye bir şey vardır. Senin kimliğindir. Orada her özelliğin çıkar. Astroloji budur.

0
    17 Yorumla
    • ikizterazi
      ikizterazi
      +1 yıl

Gel senle bu konuyu güzellikle tartışalım🙂

Yorumla
    • FilNecati31
      FilNecati31
      +1 yıl

hop geldim yemek yeyip o zaman ben başlıyorum doğum haritası denen şey ne ve nasıl benim her özelliğimi çıkarabiliyor gen haritam falan mı

Yorumla
    • ikizterazi
      ikizterazi
      +1 yıl

hoş geldin 🙂 şimdi önce şundan başlayayım.

12 burç varsa insanlar neden farklı farklı?
      Çünkü doğum haritaları farklı herkesin. Doğum haritası parmak izi gibidir. Herkesin kendine özeldir. Bu yüzden herkes birbirinden farklı.
      Doğum haritası ne?
      Doğum haritası kişinin özellikleri ve yıldızlara bakarak onda oluşan etkilerle ilgili bir durum. Senin kimlik kartın gibi düşün.
      TC numaran burcun
      Resmin yükselenin
      Seri numaran ay burcun

İşte bunlar bir araya gelip acı yaparak doğum haritanı yani kimliğini oluşturur. Herkeste bu dizilimler farklı.
      İki akrep burcunun farklı karakterde olmasının nedeni bu değerlerin farklı farklı dizilmesinden kaynaklı
      Birinde akrep/yay/ Aslandır dizilim
      Diğerinde Akrep/Koç/Balıktır.

Hali ile ikisi birbirinden farklı insanlar olur.

----İşte bu yüzden birinin karakterini yorumlarken sadece burca bakamayız. Hata yaparız. Doğum haritasına yani yükselen ay Mars Venüs kara ay tüm bunlara bakmak lazım.

Umarım anladınız umarım 🙂

Yorumla
    • FilNecati31
      FilNecati31
      +1 yıl

iyi tamam bu haritada hepsi diziliyor farklı kombinasyonlarla kişiliği oluşturuyor diyelim sorular geliyor
      1) Bunları neden şu ana kadar kanıtlayan bir çalışma yapılmadı. Bana beş bin yıllık antik mısır zımbırtıları göstermez modern zamanların bilimsel kaynaklarını sunarsanız sevinirim.
      2) Bu kadar psikolojik sosyal ekonomik ne bileyim genetik olsun hayatta sınırsız ihtimal var bir kişinin kişiliğini etkileyecek bu kadar şeyi nasıl görmezden geliyoruz da bir kişinin her özelliğini bu haritalar çıkarıyor diyebiliyoruz?
      3) Benim kimliğimi o zaman ben belirlemiyorum ve her şey doğduğum zamana bağlı oluyor yani kaderciliği otomatik olarak kabul etmiş mi oluyoruz?
      4) 7 milyar insan içinde sırf aynı gün aynı dakika aynı saniyede doğdu diye biri vietnamın fakir bir kasabasında çiftçilik yapan birisiyle nasıl meksikadaki bir kartel üyesi mesela aynı kişilikte oluyor bu mantıklı mı cidden
      5) gezegenlerin etkisi nasıl oluyor? Kütle çekim falan mı eğer öyleyse bize etki eden bu Güneş sistemine ait gezegenlerden mesela jüpiterin bize uyguladığı kuvvetin doğum anındaki ebeden fazla olduğunu düşünmüyorum ki olamaz zaten.

Yorumla
    • ikizterazi
      ikizterazi
      +1 yıl

1- Astroloji astronomi biliminin alt dalına aitti. Yani eskiden bilimdi. Ama zamanla işin içine gelecek yorumlama girince bilim olmaktan çıktı. Haliyle zannımca üstünde bu kadar durulması ya da işine gelmeyen kesim astrolojiyi kendine göre çevirdi.
      Zaten ne yazık ki günümüz de astroloji bir nevi manipülasyon yolu. Uzman adı altında insanların bilincini tek noktaya çekiyorlar. İkizleri sevmeyen biri tek lafı ile kitleleri ikizlerden soğutabiliyor şahit oldum. Yani bilimin pek elinin devmediği yer.
      2- İnsan istese de istemese de belli karakteristik özellikle dünyaya geliyor. Kişinin karakterini gerçekten yıldızlar etkiliyor. Bu konuda şöyle bir bilimsel veri sunabiliriz.
      Yapılan araştırmalara göre dolunay vakitlerinde kadınların daha agrasif olduğu, cinayetlerin daha çok işlendiği, baş ağrılarının daha çok yaşandığı belirtilmiş. Kmlerce ötedeki bir gezegenin hareketleri bizi gerçekten etkiliyor. Haliyle insan tabiki tüm çevreden etkilenir.
      4- Bu sorunuzda bir detay var ki cevabı içinde saklı. Biri Vietnam diyorsunuz. Biri Meksika. Doğum haritasında doğulan mekan önemlidir. İsterse ikisi de 13:30:48 de doğsun, yerler farklı ise bam başka bir harita ve bambaşka karakterler çıkar karşımıza.
      5- Gezegenlerin etkisi gerçekten sandığından daha etkili. Biraz basit olacak ama şu örnekten başlayabilirim. Güneşin geliş açısı bile dünyanın ısı derecesini belirliyor. Ayın gelgitleri insanı melankolik bir hale sokuyor. Jüpiterin bile retrotatif etkisi var.

Kütle çekim yasasından Einsteina bağlamak istiyorum. Kendisi aynı zamanda bir astrologtu ve yaptığı bir konuşmada bulduğum bir çok teori de astroloji bana yol gösterdi demişti. Eski öz astroloji temel astroloji. Şimdi yazan fal astrolojileri günlük yorumlar tamamen kukla sistemin oyuncuları

Yorumla
    • ikizterazi
      ikizterazi
      +1 yıl

Astroloji & Burçlar Fenomenleri İle Astroröportaj! ↗ böyle bir r

Yorumla
    • ikizterazi
      ikizterazi
      +1 yıl

Röportaj da var bakabilirsin.

Yorumla
    • FilNecati31
      FilNecati31
      +1 yıl

1) Kanıtlayan bir çalışma yok yani bilimselliğini de kanıtlayamıyoruz buradan inanç tarzı bir şey olduğunu çıkarıyorum ben yani sen ikizler burcunun yalancı olduğunu düşünüyorsan yıldızlar şöyle böyle cart curt diyerek inanmak istediğin şeyi görüyorsun gibi.
      2) İnsanlar belli özelliklerle dünyaya gelir ve bunu bağlayabileceğimiz en doğru şey genetik. günümüzde doğacak çocukların göz renginden boy uzunluğuna kadar ayarlanabiliyor (bazı zenginlerin böyle çocuk sipariş ettiği bile söz konusuydu şu anlık yaygın değil tabi) insanların doğarkenki tüm bilgisi annesinden ve babasından gelen bilgilerken bu yıldızlar nasıl bir etki yapıyor yani dnayı tutup çekiyor mu çalışma mantığı ne ki insanların kişiliğini böyle doğrudan bir etkisi var. O dolunay hikayesi de yalan bu arada www.healthline.com/.../full-moon-effects burdan sadece bir rastlantı olduğunu öğrenebilirsin.
      3) bu boş kalmış
      4) Demek konumda lazımmış bunu bilmiyordum. O zaman soruyu şöyle düzelteyim iki çocuk yan yana vietnamda doğsun ama birisi meksikaya kaçırılsın tamamen farklı kişiler olacaklarını söylebileceğimizi düşünüyorum üç beş benzer özellikleri olur ama her insan birbirine benzer?
      5) In 2016, period tracker app Clue analysed data from over 1.5 million users in order to determine whether there could be a correlation between lunar phases and the menstrual cycle.

The study found no link. www.rmg.co.uk/.../can-moon-affect-our-health-behaviour ay olayı burada patladı :/ Jüpiter de ay gibi dünyadan 2 saatlik mesafede değil ayrıca aradaki mesafe düşündüğünden çok daha fazla ışık bile dakikalarca yolculuk yapıyor arayı alabilmek için Einsteinin astrolojiden değil de astronomiden faydalandığını düşünüyorum o faydalandığını söylediği kısmın kaynağı varsa alabilirim bunlar tamamen bağımsız şeyler bir tanesi bilimsel çünkü birinci soruda bilimselliğini kanıtlayamadığımızı çıkarmıştık astrolojinin.

Yorumla
    • ikizterazi
      ikizterazi
      +1 yıl

İkizler yalancı vs demiyorum asla böyle bir şey demem. Bir özeliği tek burca yüklemem. Anlattım dediğim gibi. İnanmak istediğim şeyi görmem. Neyse odur.
      Dna biliminin kişilik ile ilgisi yok, yeşil gözlü biri için aa kesin zeki kesim duygusal diyemeyiz. Astroloji ve genetik farklı şeyler. Kıyas dahi edilemez.
      Doğum haritası onun bazı temel özelliklerini ortaya koyar, ama çevresel etkilerle bu temellerin üstüne yeni şeyler eklenir. Meksika'da kaçırılan ve orada yaşayan biri elbet diğerinden farklı olacaktır. İkizler de mesela az çok benzer şeyleri severler ama farklı şeyleri sevmeleri çevresel etkiler.
      Yani her özellik tabiki astrolojiden gelmez sadece, öyle olsa dış alem diye bir şey olmaz.
      Einstein ile ilgili kısımda bunu araştırmıştım ve astronomi falan demiyordu bildiğiniz yıldız bilimi olan astrolojiden faydalandığını söylemişti. Zaten onun zamanında astroloji gerçek astrolojiydi ve bilimdi.
      Ben eski astrolojiyi savunuyorum. Siz ise şimdiki astrolojide biraz takılı kalmış gibisiniz, dediğim gibi şu an ki astroloji de her denilen doğru değil.

Gezegenlerin çekimi ise gezegenler arasında çekim var. En basit örneği Andromeda ve samanyolu Galaksisi arasında trilyonlarca zibilyonlarca km mesafe var ama belli bir zamandan sonra iki galaksinin iç içe geçeceği belirtilmiş. Bunu da Tübitak ta okumuştum. Zibilyonlarca ötedeki galaksiler birbirine yaklaşıyor. Jüpiter dünya ile halay çeker 😅

Yorumla
    • FilNecati31
      FilNecati31
      +1 yıl

Her şey insanların kodlarında dnasında var şiddete meyil üzerine araştırmalar da sürüyor intahar geni falan hala konuşuluyor insanların doğuştan bazı işlere meyilli olması falan hep genlerinde var yıldızlar sadece bu benzerliklere konuyor
      astroloji ve genetik kıyas edilemez çünkü birisi bilim diğeri safsata ama astroloji sözde insan kişiliğine etki ettiği için genetiğin etkilerini vurgulamam gerek hissettim.
      yani ben nefes alıyorum dünyanın öbür ucundaki birisi de nefes alıyor aynı ayda doğduk aaaa burçlar gerçek ahahhahah (bu da bir örnek ne kadar saçma olduğunu anlatmak için)
      Benzerlikleri vurgulayıp bunlar üzerinden kendi varlığını kanıtlamaya çalıştığını da çok rahat söyleyebiliriz.
      yeşil göz ve zeka falan bağlantılı demedim.
      ikizlerin yalancı olması kısmını örnek olarak verdim.
      Einsteinin dediği astroloji "bilimi" kısmında eğer gezegenler ve yıldızların fiziksel özellikleri ile ilgili bir konuşmaysa astronomi oluyor astroloji değil çünkü az önce de dedik astroloji bir bilim değil kanıtlayan bir çalışma yok ortaya koyabildiği bir kesinlik yok.
      dünyanın en baba astrologları da toplansa aklı başında birinin sırf doğum bilgilerine bakarak üzgünüm ama bir sonuca varamaz şu ana kadar konuştuğum astrologlarda hep yanıldı yani şimdi diyeceksin onlar o ilme vakıf değilmiş yeteri kadar diye ama kadın 30bin lira cukkalıyordu tek seminer verip ve öğrencileri vardı bu konuyla ilgili :D
      Burçlara inan kişiler de daha çok can sıkıntısından inanıyor gibi :/
      ve evet doğum esnasında ebenin sana uyguladığı kütle çekim kuvveti daha fazlaymış küçük bir hesap yaptım jüpiterin (epey büyük bi gezegen onu kattım hesaba) sana ortalama uyguladığı kuvvetten fazla yani gezegenlerin kuvveti o bahsettiğin galaksilerle kıyaslanamaz.

Yorumla
    • FilNecati31
      FilNecati31
      +1 yıl

Bir şey yazmadan önce araştırıyorum o yüzden biraz geç yazıyor olabilirim

Yorumla
    • ikizterazi
      ikizterazi
      +1 yıl

Astroloji eskiden bilimdi, ama sonradan ayrıldı astronomiden ve bilim olmaktan çıktı.
      Dediğim gibi farklı yerler diyorsunuz farklı yerde yaşayan aynı genetiğe sahip iki bezelye tabiki aynı şekilde büyümez. Çevresel etkiler var.
      Bu işi parayla yapanların bir çoğunun gerçek olduğunu sanmıyorum.
      Ama şahsen kimin doğum haritasına baktı isem bu zamana kadar tüm anlattıklarım doğru çıktı, isabetli yorumlarım vardır. Sorularımda çok anlatıp da aaa evet doğru bu ben dediğim çıktı. Onlar neden beceremedi beni bağlamaz.
      Bir ebenin yaptırdığı doğum çocuğun karakterine etki etmez bunun örneğini duymadım. Ama bir Merkür retrosu içimizden geçiyor şahsen.
      Ne anlatsam sizi dediğinizden vazgeçiremem, çünkü inanmamak için tartışıyorsunuz aslında 🙂

İyi geceler dilerim.

Yorumla
    • ikizterazi
      ikizterazi
      +1 yıl

Yani istersen gerçi inanmıyorsun ama senin de doğum haritana bakmak isterdim bedavasına🙂

Yorumla
    • FilNecati31
      FilNecati31
      +1 yıl

Bu bilgiler fazla özel olduğu için pek vermek konusunda emin olamıyorum yoksa seve seve verirdim yani doğduğum tarihimi de tam olarak saati dakikasına bilemiyorum ne yazık ki hastaneye falan danışmam gerek galiba

Yorumla
    • HissizProfil
      HissizProfil
      +1 yıl

Aman yareppi bu nece güzel bir sohbettir böyle bayıldım 🤭

Yorumla
    • HissizProfil
      HissizProfil
      +1 yıl

@ikizterazi benim de doğum haritama bakar mısın lütfen lütfen. ama doğum saatimi bilmiyorum nasıl bulacaz :(

Yorumla
    • ikizterazi
      ikizterazi
      +1 yıl

Tamam😌

Yorumla

En İyi Cevaplar

• _sencenasıl_
    _sencenasıl_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 61%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Aaa olur mu canim. O kadar farkli dil din irk cografya uzerine alinan egitimler aile etkisi sosyal statu psikolojik travmalar vs vs vs nin ne onemi var onemli olan. Insanin anasinin naanindan hangi ay ve saatte ciktigii.

0
    1 Yorumla
    • FilNecati31
      FilNecati31
      +1 yıl

Bu adamı dinleyin bak.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

5

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.

Ben inanmıyorum çünkü bilimsel olarak kanıtı yok

0
    1 Yorumla
    • FilNecati31
      FilNecati31
      +1 yıl

işte bu yav

• Eren2653
    Eren2653 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Ben inanmıyorum ama öyle bişeyde demem inanan inansın

0
    1 Yorumla
    • FilNecati31
      FilNecati31
      +1 yıl

ben derim açıkça

Yorumla
  • aynenoylecanimya
    aynenoylecanimya Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 83%
    +1 yıl

Snaa yks hakkında soru sorabilir miyim özelden

0
    1 Yorumla
    • FilNecati31
      FilNecati31
      +1 yıl

sorabilirsin sayısalım

Yorumla
  • Royalinea
    Royalinea Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 38%
    +1 yıl

Ben sana kanıtlarım.

0
    4 Yorumla
    • FilNecati31
      FilNecati31
      +1 yıl

Buyur dinliyorum

Yorumla
    • Royalinea
      Royalinea
      +1 yıl

Bildiğim kadarıyla ne kadar doğru bilmiyorum. Burçlar Sümerler tarafından çıkarılmış diye biliyorum. Astroloji ile uğraştıkları için ama Sümerler uzayı 2 boyutlu yorumluyorlarmış. Eger bu okuduğum Bilgi doğruysa al sana burçların yalan olduğu ortaya çıkar.

Yorumla
    • FilNecati31
      FilNecati31
      +1 yıl

sen şu an ne anlattın ve anlattığından bir şey anladın m kanka :/

Yorumla
    • Royalinea
      Royalinea
      +1 yıl

Burçlar Sümerler denilen bir topluluk tarafından ortaya konulmuş bir şey. Ama Sümerler uzayı 2 boyutlu sandığı için burçların doğruluk oranı neredeyse 0 oluyor. Ne kadar doğru bilemem bir yerde okumuştum. Araştır istersen

Yorumla
  • küçüksevimlibrokoli
    küçüksevimlibrokoli Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

değil

0
    1 Yorumla
    • FilNecati31
      FilNecati31
      +1 yıl

Tüm insanlığı 12 kalıba sokup doğdukları zamana göre kişiliklerini belirleyebileceğini sanıyorsan yanılıyorsundur. Eğer öyle olsaydı tüm siyasiler devlet adamları kukla gibi oynatılırdı özgürlük diye bir şey kalmazdı çünkü doğduğun vakte göre her şeyini bilirlerdi

Yorumla
  • Rookie_99
    Rookie_99 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Katılıyorum

0
    1 Yorumla
    • FilNecati31
      FilNecati31
      +1 yıl

kral abim benim öz abim.

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Burçlara inanmak aptallıktır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Burçlara inanmak aptallık mı? 21 cevap verildi
Burçlara inanmak saçma mı? 34 cevap verildi
Fala inanmak saçma mıdır? 44 cevap verildi
Burçlara inanmak çok saçma değilmi? 13 cevap verildi
Burçlara inanmak çok saçma geliyor neden? 2 cevap verildi
Burçlara inanmak saçma değil mi? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨