Ben de o kadar takılmıyorum zaten ama bazı şeyler çok doğru çıkıyor. Şahsen kendi burcumun özelliklerini birebir taşıyorum.
Siz inanıyo musunuz ve hangi burçsunuz?
Ben de o kadar takılmıyorum zaten ama bazı şeyler çok doğru çıkıyor. Şahsen kendi burcumun özelliklerini birebir taşıyorum.
Siz inanıyo musunuz ve hangi burçsunuz?
İnanç konusu değil bu,
Yılların getirdiği tecrübeler,
Bir de haklkati olan şey
Burçlar var ( şimdiki fal gibi değil tabi) her insanın ruhu cennetten dünyaya belli blr yoldan geliyor
Ona göre de baskın ve çekinik özellikler şekilleniyor ,
Ama insan zayıf yönlerini güçlendirebilir, aşırıları da eğitebilir
Kim niye inanır inanmaz ben onu bilemem ama
Bu zamana kadar tespit analizim beni hiç yanıltmadı.
Okudum araştırdım analiz ettim ve izledim.
Sizin için yeterli bir cevap bilmem ama bu konuyla ilgili çok yorumum var.
Merak ediyorsanız bakılacak yer belli.
Hayırlı sabahlar.
inanmıyorum ama burç yorumları okumak güzel
senin burcun balık diye gözüküyor doğru mu yoksa
manipülasyoncudur derler balık için djsdj
Saçma diyenler daha da saçma
Görüş
16Görüş
burçlara inanıyorum ama insanları sadece doğduğu aya göre olan burcuna bakıp yargılamak saçma doğum haritası önemli olan mesela ben yengeç burcuyum bazı özellikleri var bazıları ise asla bende yok bu doğum haritanla kaynaklı ve doğum haritama bakıp araştırınca hepsi tutuyor direk ben yani
Ben burç uyumuna inanıyorum ve burçlara inanmak saçma değil sadece çok fazla abartmamak gerekiyor yani
Böyle şeylere takılmam inanmam da okur geçerim jupiter uranüs ay bilmem ne banane bunlardan :D Burcum kova yükselen aslan
Burclara gore bir insani belirli bir kategoriye koymak yanlis. Ozelliklerini tasiyabilir, tasimayadabilir.
Tamamen burçlara bel bağlamak saçmalık. Bazı şeyler doğru çıkıyor ama bu nasıl oluyor, fikrim yok.
Benim burcum Balık, yükselenim Terazi.
ben de tamamen bel bağlamıyorum işte senin de dediğin gibi bazıları doğru çıkıyor
İnanmak değil de ilgi alanım ve insanlara karşı bir ön çıkarım oluturmana vesile oluyor, terazi Burcu yükselen yay sen
Valla dünyanın en saçma sapan olayı burada paylaşıyolar fıkra gibi geliyor gülüp geçiyorım
Burcumun çoğu özelliğini taşıyorum inanmak değil benimkisi ama hoşuma gidiyor
Evet karakteristik özelliklerle ortak şeyler çokça gördüm
Yani inanmak inanmamak çok da ciddi bir sorun Değil can sıkıntısına iyi geliyor Bazen
Tamamen inanmayı tercih etmiyorum ama astrolojiye ilgiliyim.
Ben asla inanmam burçlara falan ama kendi burcumun özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum
Evet yıldızların bizim hayatımız ve karakterimiz üzerinde etkisi olduğuna inanmak saçma ve aptalca
Bakmıyorum olan olur zaten
İnanmak istemesem de bir şekilde mutlaka çıkıyor.
Yok burçlar bana inaniyor
Benim düşünceme göre çok önemli burçlara inanmak
Ben inanmıyorum.
Tam bir deli zırvası ya saçma
Kovayım biraz inanıyorum ama çok değil
En İyi Görüş