Kişilik & Karakter Yorum atın karakter analizi yapayım mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İsteyen yorum bıraksın. Güncellemeler+1 yıl Bıraktım bu işleri arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl Yapmayın, sallamaktan sıkıldım Yorum atın karakter analizi yapayım mı? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. https://youtu.be/hIB5OFtumJA 0 0 Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yap hadi bakalım tutturacak mısın :)) 0 0 Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Olur yapp 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Insanlarla kırıcı konuşan, mantığı öne alan, atılgan birisin. Yorumla Eren2653 +1 yıl Ordan bakınca patavatsız gibi mi duruyorum sjdmsdb Yorumla Soran +1 yıl Yok be jdjdj Yorumla Eren2653 +1 yıl Neyse teşekkürlerr Yorumla
eaakpten856_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 467 cevap paylaştı. Gönder gelsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oldukça zeki birisin, ama toplu alanlarda pasif kalıyor kendini belli etmiyorsun Yorumla eaakpten856_ +1 yıl Eyvallah Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı. 🤲😂🤲🤲 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yüksek egon var Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Bu kadarcik mı ego yok Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 818 cevap paylaştı. Atiyorum, attim 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. olur yapp 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Yapmazsan... 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Yap bakalım 0 0 Yorumla
AmagitmeLavinia_ Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Yorumunu skiyim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀😀 Yorumla Soran +1 yıl 🧠🧠🧠. Yorumla AmagitmeLavinia_ +1 yıl Sert erkeklerden hoşlanır mısın yavrum Yorumla AmagitmeLavinia_ +1 yıl Seni evire çevire silkmek lazım Yorumla Soran +1 yıl Ananı mik Yorumla AmagitmeLavinia_ +1 yıl Çok terbiyesizsin Yorumla Soran +1 yıl 💩💩💩💩💩... Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. isterim 0 0 Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yap bakak kanks 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kanka derin ruhsal problemlerin var, kendini eğlecelerle uyuşturuyorsun. Maneviyata yönel Yorumla Kanks3453 +1 yıl Problemım oldugu doğru ama daha cok sağlıksal kanks ama ruhsal problemlerımde var maalesef Yorumla Soran +1 yıl Negatif enerji almadım, ne yaparsa kendine yapan tiplerdensin. Geçmiş olsun bu arada. Yorumla Kanks3453 +1 yıl Buyucu gıbısın ha ne deden dogru kansk Yorumla Soran +1 yıl Sallıyorum ciddiye alma😀 Yorumla Kanks3453 +1 yıl Salladın ama doğru salladın kanks tebrıks Yorumla
aybukeee_ Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Yap bakalım 0 10 Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Fake Yorumla aybukeee_ +1 yıl Ne fakesi ya Yorumla aybukeee_ +1 yıl Gel kanıtlayayım Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Yaz Yorumla aybukeee_ +1 yıl Xper yetmiyor Yorumla aybukeee_ +1 yıl Sen bana yaz Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Takip et atabilirim ancak Yorumla aybukeee_ +1 yıl Attım istek Yorumla Soran +1 yıl @aybukeee_ fake olmadığını biliyor, yazma ona Yorumla aybukeee_ +1 yıl Az görsün bi boş ver Yorumla
Elfida_1001 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Buyrun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Özgüvenin düşük, içe kapanık zararsız birisin, yıldızın düşük Zikir çek Yorumla Elfida_1001 +1 yıl Nerden çıkardınız? Zikir çekmeyen biri olduğuma nerden karar kıldınız? Belki tam tersiyim 😊 Yorumla Soran +1 yıl El-Hayy çek. Zikir çekmiyorsun demedim. Yorumla Elfida_1001 +1 yıl El hay zikri Neden özellikle 😊 Yorumla Soran +1 yıl Kız sallıyorum😀😀. Ben kim karakter analizi yapmak kim. Ama el-hayy zikri insana enerji verir. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben isterim
Yap hadi bakalım tutturacak mısın :))
Merak ettim sevinirim
Olur yapp
Insanlarla kırıcı konuşan, mantığı öne alan, atılgan birisin.
Ordan bakınca patavatsız gibi mi duruyorum sjdmsdb
Yok be jdjdj
Neyse teşekkürlerr
Gönder gelsin
Oldukça zeki birisin, ama toplu alanlarda pasif kalıyor kendini belli etmiyorsun
Eyvallah
🤲😂🤲🤲
Yüksek egon var
Bu kadarcik mı ego yok
Yappp
Atiyorum, attim
olur yapp
Olur
Olur gönder
Yorum atıyorum :)
Attım
yap bakalım
Yorumla bakalım
Yap ayol
Yapabilir misiniz
Yorum
Yorum
Yapmazsan...
yorum
Yap bakalım
Yorumunu skiyim
😀😀😀
🧠🧠🧠.
Sert erkeklerden hoşlanır mısın yavrum
Seni evire çevire silkmek lazım
Ananı mik
Çok terbiyesizsin
💩💩💩💩💩...
isterim
Yap bakak kanks
Kanka derin ruhsal problemlerin var, kendini eğlecelerle uyuşturuyorsun. Maneviyata yönel
Problemım oldugu doğru ama daha cok sağlıksal kanks ama ruhsal problemlerımde var maalesef
Negatif enerji almadım, ne yaparsa kendine yapan tiplerdensin. Geçmiş olsun bu arada.
Buyucu gıbısın ha ne deden dogru kansk
Sallıyorum ciddiye alma😀
Salladın ama doğru salladın kanks tebrıks
Yap bakalım
Fake
Ne fakesi ya
Gel kanıtlayayım
Yaz
Xper yetmiyor
Sen bana yaz
Takip et atabilirim ancak
Attım istek
@aybukeee_ fake olmadığını biliyor, yazma ona
Az görsün bi boş ver
Buyrun
Özgüvenin düşük, içe kapanık zararsız birisin, yıldızın düşük
Zikir çek
Nerden çıkardınız? Zikir çekmeyen biri olduğuma nerden karar kıldınız? Belki tam tersiyim 😊
El-Hayy çek. Zikir çekmiyorsun demedim.
El hay zikri Neden özellikle 😊
Kız sallıyorum😀😀. Ben kim karakter analizi yapmak kim. Ama el-hayy zikri insana enerji verir.