Sen fedakar mısın yoksa fedakarlıkla işim olmaz diyenlerden misin? Hiç fedakarlık yaptın mı ve o fedakarlığa değdi mi?

30 HAZİRAN 2022
Sen fedakar mısın yoksa fedakarlıkla işim olmaz diyenlerden misin? Hiç fedakarlık yaptın mı ve o fedakarlığa değdi mi?

30 HAZİRAN 2022
Fedakarım maalesef. Maalesef diyorum çünkü bunun defalarca sıkıntısını yaşadım. İnsanoğlu çiğ süt emmiş maalesef. Sen ne kadar uğraşırsan uğraş ve kendinden verirsen ver yine de yaranamıyorsun. Dönüp dolaşıp suçlu her zaman sen oluyorsun.
Aynen öyle oluyor. Yapmasaydin oluyor.
Hayatım boyunca fedakarlık yaptım.. peki bu bana ne kazandırdı.. iyilik yapmamı mecburiyet saydılar.. insanlara karşı pek inancım kalmadı. Bu dünyada iyiler kazanamaz ama iyi olmaya devam edeceğiz çünkü doğru olan budur
Aynen kötüler yüzünden kötü olmamak lazım.
Aynen.. doğanda ne varsa bende oyum
Fedakar biriyim ve sen en son ne kadar büyük bir fedakarlık yaptığımı biliyorsun bugun tam 1 yıl olmuş...
Olmayınca olmuyor...
kesinlikle
Her zaman fedakarim
Cevap
19Cevap
Pek fedakar sayılmam. Fedakarlıklar da yapmıyorum galiba. Düşündüm de bulamadım. Yapıyorsam da farkında değilmişim bilmeden olmuş demek ki😅
Evet öyleyim. Ailem için kendimden vazgeçtim fedakarlığım bu
Fedakar değilim. karşılıklı fedakarlık yaparım
Yıllar ve yıllar önce ben , küçükken diye başlar mışım🤭🤭
Evet en son fedakarlığım 1 sene önceydi.. Bir işten istifa edip, başka bir iş sektörüne giderek hata yapmıştım..
Hahaha sonunda "Yapmasaydın" oldu..
Fedakarlığın fazlası zarardır.. Azaltarak bırakmayı deneyin 😌En büyük ve tekrarı olan fedakarlığı ilk önce kendinize yapın..
Çenem batsın 😃
Yoğun bir mesai sonrasında gelen yemeğin yarısını, kedilere vermiştim.
Fedakar-dım..
Artık eskisi kadar arlamıyorum her seslenene.. Dersimizi almış bulunduk zamanında..
Dün hanımın d. gunu diye temizlik, börek, pasta, servis. vs hep ben yaptım.
Maşallah 🧿
Fedakar olduğunu söyleyemem. Sorumluluklarımı yerine getiririm, sevdiklerime içimden gelerek destek olurum falan ama içimden gelmiyorsa yakınlarıma bile bir şey yapmak için çabalamam.
İnsanlara değeri kadar değer veririm, bir tık fazlasını ya da azını vermem. Fedakarlığa deyicek kişilere fedakarımdır. Evet yaptığım fedakarlıklar var.✌
bilmiyorum değillim galiba insanlara pek acımıyorum aslında bazı kişiler hariç mesela işsiz oluo da laf edenler kendilerini bir şey sanıyorlar üç kuruşa çalışmak istemiyorlar sonra da zaballı gibi dolanıyorlar hep daha çoğunu istiyorlar senin temellin yoksa çoğunu istesen ne yazar ki hiç bir şeyi beğenmedikten sonra
Eskisi kadar değilim ne yalan söyleyeyim yine dayanamadığım zamanlar olsa bile kendimi frenliyorum fazlası zararlı.
öyleyim herhalde. hatırlamıyorum yapıyorum bir şeyler
Artık maalesef bazı insanlar yüzünden fedakar değilim.
Değilim ve nefret ederim bu kelimeden ve hayatta denk gelen karsiligindan
Ne olduğunu söyleyemem ama sadece acil durumlarda fedakarlık yaptığımı diyebilirim.
Fedakarım evet, sevdiklerim için yaptığım fedakarlıklarım…
Ailem dışında kimse için fedakarlık yapmam önce kendimi düşünürüm
Fedakârım, çok defa fedakarlık yaptım ve bundan hiç gocunmadım.
kendimizi paralayana kadar yaptık fedakarlıklarımızı
yerine göre fedakarım ama karşılık olarak pek fazla geri dönüşü olmuyo o yüzden yapmadan önce 2 kez düşünüyorum
fedakarım sevdiklerime elimden gelen yardımı yaparım
kendi mutluluğu için sevdiğim kadından vazgeçtim. oda beni severken.
aileye yapılır insana yapılmaz .
insan sevmem
Evet fedakarim ve devam edeceğim
Çoooook ama artık değil
Fenomenliğin birini bıraktım.
Kendimi feda ettim daha nolsun
Hatırlamıyorum çok yaptım
Fedakârım
Yaptığımda değmedi sjsjsjs
Aşırı fedakar birisiyim. Kendimden veririm
Değilim
Fedakarım