Güncellemeler
+1 yıl
..
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplar gelsin
22 yaşındayım ama hala konuşmam çocuksu ve görünüşümde hala 18 gibi duruyor bu beni biraz rahatsız ediyor içimi dışına yansıtıyorum galiba ama daha kadınsı olmak istiyorum ben fiziğim öyle olsada yeterli olmuyor gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kötü değil bence, ne güzel hep genç gözükürsün. Bence şans
Ama kadınsı da olmak istiyorum
Zaten kadınsısın. Olgun gözükmek istiyorsun bence. Bunu makyaj ve kıyafetle yapabilirsin.
Makyajı bazen nadiren yapıyorum doğallığı seviyorum aslında cildim dogalken daha güzel ve rahat geliyor kıyafette bu zamlarda alabildigim kadar :))
Kıyafetler çok pahalı ya. Bir kot bir tshirt alsam 500 lira tutuyor. Doğallık bencede güzel ama yaşından ufak gösteriyorsan genelde koyu makyajlar seni olduğundan olgun gösterebilir.
Zaten estetik olacak halin yok :) Makyaj ve kıyafet tercihi tek çözüm.
Evet maalesef öyle
Yani evet ağır makyaj öyle yapabilir ama işte çok yapmıyorum :)) nadiren hep yapsam hem çok rahat değil hemde cildimi yorar maffederim gibi ruju genelde sürerim ama
Ama sesim bu kezde çocuksu ne yapmalıyım ya tamam biraz olsun da kadinsilikla bir arada olsun cocukluk yaşını çoktan geçtim
Bende öyleyim görenler 19 20 sanıyor
Belli yerden sonra sürekli çocuk gibi görülmekte canımı sıkıyor biraz ama ruhumda çocuklar gibi taze ondan da olabilir
Özelden olmaz buradan ancak
Niye ya
Kötü
:((
Kötü değil bence
Ama rahatsız oluyorum biraz
Benim hosuam giderdi
Yani o cocuksulugu kaybetmek istemiyorum ama bu kadarda istemiyorum ne zamana kadar
Bence kaybetme
Evet ama çokta olmak istemiyorum
Benim ol çok ol
Ne