Çocuklarla oyun oynuyorum öyle insanların kalabalık olduğu yerde kardeşimle ebelemece oynuyorum insanlar bakıyor ama umursamıyorum ama ne bileyim tuhaf mı ki
ciddi olunması gereken yerlerde öyleyim bir de insanlar hakkında kötü düşünemiyorum annemler bir şey konuşurken anlamıyorum dedikodu mesela ablamda anlatmaya çalışıyor sonra annem bırak o daha çocukluk saflığında diyor kötü bir şey bundan kurtulamayacak mıyım hiç
ciddi olunması gereken yerlerde öyleyim bir de insanlar hakkında kötü düşünemiyorum annemler bir şey konuşurken anlamıyorum dedikodu mesela ablamda anlatmaya çalışıyor sonra annem bırak o daha çocukluk saflığında diyor kötü bir şey bundan kurtulamayacak mıyım hiç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani çok aşırıya kaçmazsa bu durum kötü değil tabi ki doğal halin ne ise öyle olman en iyisi ama gerektiği yerde de ciddi olmalısın bence :)
Zaten gereken yerde ciddiyim ☺️
Biliyorum fazla abartırsam bu dediğiniz gibi olur kötü olur
O zaman bir sorun yok :)
Onlar şeytanlar insanlar için değişmek zorunda değilsin içindeki çocuğu öldürme asla onlardan git
Teşekkür ederim onlardan gitmiyorum çünkü hayat bu sonsuza dek kaçamam ama kendi karakterimi güçlendirdim birilerini beni etkilemesine izin vermiyorum zaten ☺️
Kaç sonsuza kadar kaçabilirsin hapis değilsin sen yanlarından git uzak dur onlardan ve insanları takma":)
Kötü bisey degil bu insanlarin ne düşündüğü ya da bakışları onemli degil o an ne yapmak istiyosan onu yap boş ver milleti
Zaten istemesem dahi umursayamıyorum 😂 bazen stres oluyorum o ayrı ama sonra farkında olmadan mesela bir şeye mutlu olduğumda falan öylesine dans ediyorum
Ne guzel iste onca olumsuzlugun icinde hayati mutlu yaşıyorsun bence değişme degismeye calisma aklindanda geçirme
Teşekkür ederim ☺️
boş ver kurtulmanifa istemem oldugun gibi kal masumca
Teşekkür ederim sadece bazen acaba canım mıyım ben diye düşünüyorum
Tabi aklina takılabilir ama en güzel sryleri yapiyosun
Yas kac bu arada
71 tersi
Birkac sene sonra tam anlarsin herseyi
Nasıl yani neleri anlarım ki
Hayatin gerxek yuzunu gorur ve anlarsın eski mutkulugun kalmaz
Ben zaten çok şey gördüm böyle olmam acı çekmediğim anlamıma gelmiyor ama bu benşm karakteristik yapım çocukken de öyleydim kalbim kırılırdı ama her zaman iyi şeylere bakar gülümserdim ergenliğin başlarında çok çöküş yaşadım dediğiniz duruma geldim ama zamanla kendi karakterime tekrar kavuştum neden böyle bir yapım var bende anlamıyorum ama acılar bile güzel geliyor ☺️
Daha ne guzel iste inşallah ilerki hayatindada boyle olursun
Umarım olurum teşekkür ederim 🤩 iyi geceler 🌙
Rica ederim ne demek sanada iyi geceler
Lolipop alırlar sana yapma böyle.
çok kötü
Peki niye kötü mesela
olgun insanlar terxcih ediliyor
Ama ben birisinin beni tercih etmesini zaten istemiyorum 😂 kendimi sevmem önemli olan benşm için
Bol bol ceviz ye
Zaten sağlıklı besleniyorum
Sağlık açısından demiyorum beyin gelişimi acısın dan
Zaten dediğinizi anladım ama görmezden geliyorum
Çünkü karakterin beyin ile alakası yoktur
Ozaman beni yanlış anlamışsın seni incitmek için söylemedim. Araştırmalara göre ceviz beyin gelişimin de çok öncü bir yer sağlıyormuş onun için demiştim. Yanlış anlaşıldım sanırım özür dilerim